IRC-Galleria

AjojaPerjantai 26.05.2006 23:52

Tulipaha eile käytyä vähä ajelemassa...tuli lähemmäs 200km mittarii matkalla ei minnekkään. On se mukavaa, ei siitä pääse mihkää. Sattu hyvä kelikin, sopivasti viilee mut aurinkoine :) Täytyy toivoo ettei siitä tarttis luopua, pyörästä...ikinä :)

Broken dreamsMaanantai 15.05.2006 03:40

Nii. Sitä on unelma, sellanen kaukainen haave. Sit se tuodaan ihan nenän eteen, heilutellaa ku aasille porkkanaa ja just ku on saamassa sen kii ni lyödää raipalla täysillä takamuksille. Elämä on. Kyllähä tässä meniki seesteisen hyvi pitemmän aikaa. Jostai vaa pitäs saada energiaa nostaa se jalka uudestaa sen toisen etee ja jatkaa niinku mitää ei olis koskaa tapahtunukkaa.

Joo, ei mitään oikeesti kamalaa, tai mitään mikä muuttas mitään :) Homma ok. Hyvä ku sataa välillä vähä vettäki, ei lentele ne siitepölyt ni kamalasti.

Melko valmisPerjantai 12.05.2006 13:14

Mä tein sen, mä tein sen! Palautin opinnäytteen, jee! Ressi tosin laskee vasta kun saan paperit käteen :) Nyt o sit vähä aikaa ottaa vähä rennommi ku oottelee et mitä arvosanoja tulee ja kasailee portfolioo edustavampaan kuntoon. Melkei vois kuvitella että ois aika hyvä fiilis :)

Joku kesäki kerkes tulla tässä välissä :) Ostin rulliksetki ja oon jopa käyttänykki niitä...tuli Chiliin isompi remppa ni joutuu kerää kolehtii että saa sen taas kululle...Toisaalta tekee iha vaa hyvää tommone liikuntaki välillä :) Sukset jäiki oottelee neitsytmatkaansa ens talveen...tai hamaan tulevaisuuteen ;)

KotonaLauantai 22.04.2006 02:22

Jahas. Mikäs mesta se tämä on? Vissii joku asuu täälä...nii siis minä :D

Joku vko aikaa tehä opinnäytetyö valmiiks. Vois kuvitella että ois kevyt ressi. No, onneks teksti on jo kertaalleen tehty, nyt vaa pitää hioo ja hioo ja hioo ja tehä ne liitteet ja enkunkieliset systeemit yms. Onneks tää tehää kerran vaa, tietty per tutkinto...Mut just nyt tuntuu että tää vois toistaseks olla viimene :)

Että semmosta :)

Hyvät pyhät!

Missä?Tiistai 18.04.2006 02:57

Emmä mihkää ole kadonnu, joku amk vaan väittää että mun pitäs valmistua :/ Hengaan sit lähinnä wordin kanssa pitkin päivää lukien, tiivistellen, muokaten yms. Ei piä suuttua jos en oo ilmotellu mitää...ei meinaa päivät riittää...ja edelleen oon sitä mieltä että puhelut kulkee molempiin suuntiin :)

Lisäys tohon edelliseen päikkikseen: Taksikuski tokas kyydin päätteeksi "Kiitti vitusti" :D Joka oikeestaan kruunas koko päivän :D Onneks oli Trelainen se ettei menny kotikylän kuskeilta maine :)

DuunistaPerjantai 07.04.2006 13:05

Aamutuimaa simmut sirrillää koittaa saada jotain selvää ku duunista soitellaa, "joko oot palauttanu ne työvaatteet?" ...ööö? niin siis eikös mulla oo tänää vasta viimene päivä? "No enhän minä sitä tiedä!"....just...no jos mä palautan ne sit vasta tän päivän jälkeen?

Hassua. Muutenkin ootan että tänää tapahtus jotain odottamatonta, on vaa semmone olo ettei kaikki voi vaan yksinkertasesti mennä ihan putkeen. Tässä ku aikani istun niin myöhästyn ainaki sieltä duunista, joten ehkä ois suotavaa mennä pukemaa ne vermeet niskaa vielä kertaalleen :)

Nii joo...tais jäädä sukset testaamatta tältä talvelta...

käyntii ja mäkeeMaanantai 13.03.2006 22:39

Liia hyvät kelit. Joutu menee kattoo ER:ää...lähti käyntii :) Ei se nii pieni ollukkaa mitä muisti. Tuli ikävä kesää ;) Mut eka tekis mieli vähä mennä laskettelee ku on niin helmikelit...ja uudet suksetki testaamatta. Lähetkö mukaa?

vaiheessa.com 2Maanantai 06.03.2006 00:53

Vastaa seuraaviin kysymyksiin laulujen sanoilla/nimillä.

1. Sukupuoli?
2. Mikä on suurin unelmasi?
3. Mitä inhoat?
4. Millanen fiilis sinulla on nyt?
5. Miten elämäsi sujuu ylipäätään? tätä polkua tallaan kai viimeiseen asti, kunnes joskus kuolen pois
6. Mistä asioista pidät?
7. Minne haluaisit matkustaa?
8. Mitä haluaisit sanoa ihastuksellesi/poika-/tyttöystävällesi?


TÄMÄNHETKINEN

1. Sijainti? Sohva
2. Opiskelu/työpaikka? Jyväskylä/Itä-Suomi
3. Vaatetus? joskus on, joskus ei
4. Olotila? nuha
5. Musiikki? töllö
6. Ärsytys? nuha
7. Ilon aihe?
8. Ihastus?
9. Ajatus?
10.Mieliteko?


VIIMEISIN:

1. Humala? kuka niitä muistaa?
2. Automatka? eilen
3. Kalenterimerkintä? duuni la
4. Elokuva? charlien enkelit
5. Tekstiviesti? hyvää yötä
6. Lääkäri/sairaalakäynti? perjantaina vein kaverin kaverin ea:han
7. Vaateostos? karvapipo
8. Matka? duuniin la
9. Pettymys? eile
10.Unohdus: kello


SEURAAVA/TULEVA:

1. Keikka/Konsertti? evt
2. Yöpaikka? sänky/sohva
3. Ostos?
4. Rahanlähde? palkka
5. Tavattu ystävä? no ei enakkoo voi tietää
6. Soitettu puhelu? evt
7. Teko tämän kyselyn jälkeen? irc
8. Juhlan aihe?
9. Lupaus?


LEMPI:

1. Jogurtti? Vanilla mansikka
2. Tupakkamerkki? en polta
3. Piirretty elokuva? IceAge
4. Itsetehty ruoka? joku mössö
5. Rakkauslaulu?
6. Baari/Ravintola? Yökissa
7. Auto? Sokoloota <3
8. Sunnuntain viettotapa?
9. Ruokakauppa?
10.Levyn kansi?


EPÄMIELUISIN:

1. Virvoitusjuoma?
2. Asia kotipaikkakunnallasi?
3. Herätys? mikä tahansa liian aikasin
4. Suudelma? huuli aukes...vuosia sitten...
5. Karkki?
6. Puoli itsessä?
7. Sairastettu tauti? vesirokko 21v ;>
8. TV-Ohjelma? no en kato semmosia
9. Alkoholijuoma? salmari
10.Kieli?

PulkkaaKeskiviikko 01.03.2006 18:05

Eile oltii pulkkamäessä. Oli hauskaa! :D Ja ihan parasta <3 Kaikki neljä kertaa jaksettii kiivetä mäki ylös ja sit oliki pakko lähtee istumaan kahville...Jälkipelit o aina hyviä.

Muistakaa panna pipo päähän ;p

synttiksetTorstai 23.02.2006 16:03

Eile oli sitte synttärit :D Juhlat oli "vähän" erilaiset. Porukat, pari tätiä ja muutama muu tuttu/kaveri tuli käymää ja illaks tietty marcie ja Effia :) Meni melkein jopa sanoakseni rauhallisissa merkeissä. Ei tullu rapulaa. Ainut joka kaato lasin pöydälle olin mä ;) Kakkuakin jäi mutta ei onneks kolmeks seuraavaks viikoks. Jääkaapissa on käyny joku mehuvahinko mutta siihenki taidan olla ite iha syypää. No, oli hyvä että siivosin 3 päivää ni sain sitte iha ite yhessä illassa sotkee hyvällä omalla tunnolla ;) RokRok. Katotaa mite ens vuonna ;p