IRC-Galleria

100kmSunnuntai 20.04.2008 23:24

Näin sitä sitten on paleltu! Ekaa kertaa eilen oma pyörä alle. On se vaan niin nautinnollista, kertakaikkiaan...ajaminen...pyörällä ;) Saatiin kauppakin auki, vihdoin ja suunnilleen ehjänä selvittiin avajaisistakin. Nii joo...tv ois ollu tänään iha kiva. Ei paljo muuta jaksa ku joutu korkkaamaan hieman grillikauttakin eilen...ja pullon kuohuvaa. Ystävät osaa joskus yllättää ;)

tulikuumaaTiistai 08.04.2008 00:09

Olipa sitten motoristisunnuntai: messut ja kaahailua. Tosin tällä erää ainoastaan siedätyshoitoa takaritsillä. Kyllä pelotti välillä. Yhtää pienemmillä teillä umpijäässä mutkat. Palo kenkiin rei´ät nilkkoihin...tais ottaa putkiin kii...Yksin ajettavasta ei kannata tehä kakspaikkasta edes omatekosilla jalkatapeilla :D MUTTA. Oli se sen arvosta! Pitkä talvi takana! Nyt ootellaan taas lumisadetta.

Ainiin. Yritin katsoa tv:tä kaverin luona...Nukahdin. Se vaan oli niiiiiiiiiin uuvuttavaa :D

tottumistaTiistai 18.03.2008 23:47

Noni. Nytse alkaa olla jo aika totuttu tapa, ettei tuu ees katottua tyhjää ruutua, eikä harmiteltua ettei sieltä näy mitään. Ilman teeveetäkin voi siis elää. Taas yksi hankinta vähemmän, jota ei ole pakko saada. Ja jota ei mielellään edes vastaanota. Digiboksi nimittäin :) Kesä tulee! Jee! Sit pääsee taas ajeleen!

6. päiväPerjantai 07.03.2008 00:34

Jack Bauer. Edes se ihana mies ei näy mun telkkarista. Ajatella. Vain töissä oli häntä ikävä, en kotona enää muistanut koko asiaa, ennenkuin nyt. Menipä vaan tämäkin päivä ilman töllötintä. Kevyesti jopa. Ehkäpä kasvan taas kiinni koneeseen ;> Kumpi se sitten on parempi?

5. päiväKeskiviikko 05.03.2008 23:44

Töistä tullessa oli karmee nälkä. Vauhdilla siis sapuskaa naamaan ja siitä ketjureaktiona karmee väsy. Pikkasen unta palloon jonka jälkeen siirtymä porukoille. Ilta kuluikin venäjän läksyjä rustaillessa, joten ei kerenny ees kaivata telkkaria. Kumma homma. Odotan niitä rajuja vierotusoireita.

töllötönTiistai 04.03.2008 23:53

4. päivä. Piti heittää kaverit lentokentälle. "Ei lähetä ennenku salkkarit o menny."-Mennää kentälle kattomaa ne. "Salettii joku kattoo siel kuitenki jotai mäkihyppyy!" Lähettii kentälle...Arvatkaa mitä tuli telkkarista? Aivan. Mäkihyppyä. Päivän ahaa-elämys: Oon näköjää tallentanu stereoihi 12 radiokanavaa. Mielenkiintosta, ovat kohallaan kaikki vaikkei ole hajuakaan mitä kanavia ovat. Varmaan kerkiää tässä päivinä tulevina tutustumaan :D

töllötönMaanantai 03.03.2008 20:58

Tulipa sitten sekin aika kun tuo tv pimeni.

Lauantai 1.3. Eka päivä ilman kuvaa. Vähitellen aamukasin jälkeen kanavat pimeni toistensa jälkeen. Ensin lähti ääni, sitten meni kuva. Teki mieli lähettää subin sättiin joku viesti, että heipat vaa teillekkin...jätin lähettämättä. Ei tullut näkemiin toivotuksia, tai tekstinauhaa että lähetykset loppuvat. Lopulta eivät lähettäneet edes lumisadetta, pelkkää mustaa vaan. Ei harmita yhtään. Töistä tullessa koin ensimmäisen ahaa-elämyksen, kun tajusin että voin syödä ruokapyödän ääressä. Ei ole järkeä istua sohvalla ja tuijottaa pimeää ruutua.

Sunnuntai 2.3. Toinen päivä. Pienessä lentsussa ja edellisillasta väsyneenä rojahdin sohvalle. Tuijottelin kattoon ja välillä tyhjään ruutuun. Oli pakko kokeilla näkyykö sieltä mitään...Yhdeltä kanavalta tuli muurahaismarssia, loput näyttivät tummaa vihreää. Kävi mielessä että selviänköhän ilman boksia edes kesään.

Maanantai 3.3. Kolmas päivä. Puol tuntia ja alkais salkkarit. Pino mainoksia odottaa selaamista ja jääkaapissa kana paistamista. Sain silitettyä pyykkejä kun heräsin. Eipä tarvinnut katsella aamuohjelmiakaan. Jos selviän kesään asti, niin en tarvitse boksia, tulee ajokelit ja muutenkin...ei edes viitsis istua sisällä.

HymyKeskiviikko 20.02.2008 00:48

Hiipihän se hymykin sieltä ;) Tuli salaa nurkan takaa...Huomiset nimpparit ja perjantaiset synttäritpä ei hiivi. Ne kun tulee joka vuos samaan aikaan...kerkii hyvin valmistautuu :)

Ootte kyl rakkaat ysset iha megaihanii! <3

LomaMaanantai 07.01.2008 02:09

Tekipäs se lumiloma hyvää :) Täälä ei juurikaa ollu lunta, mutta pohjosestapa löyty. Sopivasti -20 pakkasta että tarkeni just ja just kelkkailla...näpit ja varpaat vähä jäässä. Kroppa kieltämättä ku taistelun jäliltä :D Pientä pintanaarmua, mustelmaa ja löyty jopa tuntemattomia lihaksia... Mutta oli se sen arvosta!

Tuossa kuvassa koitan reippaasti edetä kauppaan. Täysin selvistä päin. Takana taitaa olla semmonen 100km "tasasta" kyytiä ;)

UntaTorstai 13.12.2007 04:32

Joskus vois vaikka nukkua. Jos et tiijä miks uni ei tuu ni lueppa vaikka pari viimestä kirjotusta. Jos ei fyysisesti mee rikki ni kyllä psyyke muistuttaa että ollaan hengissä. Enpä ookkaa aikasemmi valvonu KOKO yötä.