IRC-Galleria

myy.....mistäMaanantai 02.03.2009 15:02

Kyllä sitä nyt kirjotellaa myyjistä, että millanen pitäs olla ja miten pitäs toimia. Herttainen hymy ja moitteeton käytös...oisko jotain asiakkaille tarkotettua ohjeistusta kanssa? Tullut törmättyä jos jonkinlaiseen:

Kaivajat:
Aikuinen (mies) työntää antaumuksella (etu) sormensa nenäänsä, kaivelee, katselee saalistaan ja joko a) työntää löydöksensä suuhunsa tai b) pyörittelee aikansa (huomaamattomasti) sormissaan ja ampuu käsistään kun sopiva pallo on muodostunut. Yrittää hoitaa hommansa huomaamatta ja jos kohtaa katseen, kääntää selän ja jatkaa puuhaansa. Kun suoritus on lopussa, tarttuu yleensä johonkin myytävään kohteeseen samaisella sormella....

Tietäjät:
Tietävät kaikesta omasta mielestään varmasti enemmän kuin muut eivätkä kuuntele ketään eivätkä mitään. Tukkivat turpansa vasta kun huomaavat olevansa auttamattomasti väärässä ja poistuvat paikalta.

Kyselijät:
Kysyvät kaikesta kaiken kuuntelematta vastausta. Yleensä ovat esittäneet jo uuden kysymyksen ennenkuin ovat saaneet vastausta edelliseenkään. Toistavat myös jo kysyttyjä/vastattuja asioita useammankin kerran. Toisaalta, hyväksyvät minkä tahansa vastauksen ;>

Puhujat:
Puhuvat mistä hyvänsä, kenelle hyvänsä, miten pitkään hyvänsä ihan puhumisen ilosta.

Panikoijat:
Menevät jumiin jo pelkästä tervehdyksestä. Usein kuultu hokema "mä en osta mitään, mitään en osta, en". Kuvittelevat että myyjä pakkomyy vaikka vain sanoo "päivää".

Näitä kun kohtaisi useammin:

Kohteliaat:
Tervehtivät, kertovat tarpeensa (ovatko ostoksilla, katselemassa, etsimässä vinkkejä) ja keskustelevat normaalisti.

suomalaista sapuskaaMaanantai 12.01.2009 20:17

Tuli tuossa näistä lihakriiseistä mieleen että mitähän sais perus ravintolassa ruuaks jos tilais annoksen, jossa sais olla VAIN Suomessa tuotettuja aineksia?

pakettiaMaanantai 12.01.2009 20:14

Tuli mieleen tässä yhtäkkiä lahjapaketti, jonka joskus peruskoulun yläasteella löysin muistaakseni takin hihasta, vai oliko kengässä...Punaiset stringit :D Tänäkään päivänä ei mulla ole hajuakaan kuka ne oli sinne laittanut. Nättiin pakettiin. Oli vielä hintalappukin (ilman hintaa tosin) paikallaan, etteivät käytetyt sentään tainneet olla. Toisaalta, koska aiheesta ei jälkeenpäin mitään kuulunut, ajattelin että saattoihan se olla väärä takkikin...siis että paketti oli jollekin toiselle tarkoitettu. Oli miten oli, jännä nähä jos vuosien päästä joku tunnustaa ;)

sikamaine juttuMaanantai 08.12.2008 23:01

Nii justii. Tuotanto vaa suuriin tuotantolaitoksii ja sitte massapolttoja kun tulee ilmi joku ympäristömyrkky joka aiheuttaa syöpää. How nice. Isommat laitokset, isommat vahingot. Millo loppuu EU-pelleily?

Ja missä se 20 000kg sitä irlantilaista lihaa Suomessa oli? Jengi ku sinisilmin väittää ostavansa suomalaista lihaa ni hukkaanko se ulkomaalainen menee? Onko hinta ainut kriteeri?

lehmistä ja rajoistaTiistai 18.11.2008 23:00

Joha pomppas. Että kohta ei sitten kannattas enää lehmiäkää kasvattaa Suomessa. Moro. On se niin heleppoo ja ihanaa ku o rajat auki että saadaan tavarat ja työvoima liikkumaan. MINNE?!

Eipä ole mulle vastanneet, yksikään, mitä sellaisia hyviä muutoksia EU toi tullessaan, joita emme olisi muuten saaneet. Aika hataria muminoita tullut "No onhan tuo valuutta..." Tästä jos sen laman pukkaa ni mitenkäs sitten valuutalla pelataan?

HahaTorstai 30.10.2008 01:37

Nii joo...ketkäs voittikaan vaalit? ;>

Nyt ne on huolissaan jostain maahanmuuttajapolitiikasta...No voi että. Lähinnä voisivat olla huolissaan sirkuspelleilystä EU:ssa...Toisaalta tuontityövoiman taakse on niin helppo mennä piiloon omia hassuja harrastuksia brysselissä, että pakkohan jotakin on nostaa tapetille ettei kukaan huomaa mistä oikeasti puhutaan...Pah.

terve vaan sullekkiTorstai 30.10.2008 01:30

Nykyisin kaikki on toisin:
-Hyvää päivää
-Emmä osta mitään

Joskus meni vielä näinkin:
-Hyvää päivää
-Päivää päivää

..ajat muuttuu...kai siihen on pakko tottuu...

MoottoripyöräilystäKeskiviikko 15.10.2008 03:24

On se vaa kauheeta miten paljon kaikkia onnettomuuksia sattuu...moottoripyöräilijöille. Nimenomaan. Niille. Ei esimerkiksi onnettomuudessa mukana olleille autoilijoille. Moottoripyöräily on harrastus, monelle jopa intohimo. Kypärä päähän, prätkä alle ja teitä, lukemattomia kilometrejä omia ajatuksia, vapautta, nopeutta...

Olen sanonut, että jos omalle kohdalleni joskus mp-onnettomuus sattuu, ja se veisi minut mennessäni, olisin lähtiessäni ollut tekemässä jotakin, joka tekee minut onnelliseksi. Siksi en pelkää vaikka harrastus "vaarallista" joidenkin mielestä onkin.
_____

Vaarallista on elää, vaarallisempaa kuolla tietämättä elämästä mitään.

Toinen viisas miesSunnuntai 12.10.2008 21:53

Noni, nyt sielä uutisissa oli joku päivittäistavarakauppaukko. Se aika suoraan ilmotti että kauppa alkaa hankkia enenevässä määrin tavaraa EU alueelta, Suomen ulkopuolelta, koska se on sieltä halvempaa.

Halvempaa minkä kustannuksella? Suurtuotantolaitoksissa ei paljon eläinten tai luonnon hyvinvoinnista välitetä. Mietitään vain miten voidaan tuottaa enemmän, tehokkaammin. Pitkällekkö se sitten kantaa? Yli tämän sukupolven, ehkä seuraavan...Mitäs sillä on väliä jos eletään tässä ja NYT.

Onko se sitten halvempaa että kotimaiset tuottajat tippuvat kilpailusta pelkän hinnoittelun perusteella? Mihin ne ihmiset sitten menevät?

EU. Helpottaa ihmisten, työvoiman ja tuotannon liikkumista. Niinpä niin. Ei perkele!

Niinpä niin.Keskiviikko 08.10.2008 23:10

Tuli kuunneltua uutisia. Siellä oli joku fiksumpi setä puhumassa: "Niin, nyt tämä talouskriisi tulee ulkomailta, 90-luvun lama kun oli kotimaisten talousongelmien aiheuttamaa. Nyt kuitenkin ulkomaiden kriisit vaikuttavat tänne meille kun kuulumme Emuun."

Niin. Jotkut oikeesti äänesti "Kyllä"? Usko kaikkeen siihen p**kaan jolla tämä ihana "yhteisö" meille myytiin? Tulikohan mietittyä että mitäs sitten kun kaikki ei ookkaan niin "ihanaa" ja "helppoa".

No. Kyllä suomalainen maksaa vaikka muittenkin velat. On se vaan semmosta.

Ja voisko joku vielä kertoa alleviivaten mitä hyvää tässä EU:ssa on? Siis jotakin sellasta jota Suomi ei mitenkään olis voinut saada liittymättä unioniin.