IRC-Galleria

Kylläpä rysähti!Sunnuntai 16.12.2007 19:54

Joo eilinen meni sit viimein loistokkaasti läpi. Pitää nyt kestin mieliksi vielä mainita siitä hifiäkin hifimmästä valopöydästä. =) Alkuun meinas kusta kaikki hommat mutta Beyond the Dreamin aloittaessa alko viimein näyttään vähän lupaavammalta.

Deviantin pojat veti taas vitullisen mainion setin (Zygälle kiitokset siitä mun hajonneesta tuopista) ja sainpas vähän jopa porukkaa messiinkin vaikka alkuun näytti että ainoona joudun siinä lavan eessä riehumaan. :D

Blood-stained oli kanssa oikein passelia settiä ja hyvin vetivät. Vähän kerkes viinanjuonnin lomassakin riekkumaan keikkaa..

Viimeistään siinä vaiheessa oli ilta kruunattu ku The Zombi alko rypistelemään lavalla. Allekirjoittanut voitiin bongata siitä lavan edestä leveä virne naamalla ja meininki muutenkin katossa.

Baari menetti illan aikana tuolinkin DT:n jamppojen toiminnan seurauksena. Ja toimintaa oli sekä järjestäjien että bändien puolesta järjestelty sitten ympäri jyväskylää ihan riittävästi. Että ei meinaa meillä enää kaupunki tätä menoa kestää.. :D

Suuret kiitokset kaikille mukana olleille!! Litris kumartaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.