IRC-Galleria

juhannus loruja...Perjantai 20.06.2008 22:13

Juhannuksen sääennuste: Koko maassa kohtalaista tai navakkaa viinan hajua. Päivällä mölinä on vaihtelevaa, jossakin päin maata saattaa tulla joitakin järkevän kuuloisia lauseita. Käsivarren seudulla ja napapiirin molemmilla puolilla humala voi nousta kolmeen promilleen. Alkuviikosta selviää tai melkein selviää. Älykkyysosamäärä on koko jakson ajan hieman nollan alapuolella. Hauskaa juhannusta!

Varhaiskesän kasvikunta on koomassa ja vasta virkoamassa mutta luonnonystävä voi havaita useita kääpälajeja. Yleisimpiä ovat ryypätkääpä ja ryömikääpä sekä kevätpyhimyksen mukaan nimetty yrjötkääpä. Hauskaa juhannusta!

Hauskaa Mattia ei kun Teppoa. Äh, eikä kun aurinkoista Lassia. Eih, vaan haskaa nussia. Just... no vittu hyvää joulua! Eiku jussiahan se olikin

Varo kesäpeikkoa. Se vaanii impeäheikkoa, väkisin kaataa suuhun viinaa, kopeloi tissiä, pimpsaa piinaa. Ja puhua pajattaa kiinaa. Sille kelpaa joka kolo, housussa on aika molo. Tänään saattaa sutkin etsiä, vaatien sulta kovaa seksiä! Peikolle älä eitä sano, väliin jäävain hyvä pano. Varoituksen sana sulle pieni, peikolla on hiivasieni. Hyvää juhannusta!

"Minä uskon Karhun kolmoseen, taivaan ja maan juomaan. Joka sikisi pyhissä maltaissa, syntyi Karhu tehtaalla,kurkkuun kaadettiin, kustiin ja naurettiin. Nousi kolmantena päivänä yrjönä ylös.Seisoo kauppiaan oikealla puolella ja on sieltä tuleva ravitsemaan janoisia ja juoppoja iankaikkisesti. KIPPIS! Hyvää juhannusta!"

En omista yhtä suuria tissejä kuin dolly parton, pyllyni ei ole yhtä kiintee kuin deni mooren. Oon hieman rumempi kuin julia roberts, mutta siideriä imen nopeammin kuin wettex! Kuplivaa juhannusta!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.