IRC-Galleria

Kalajoen Juhannus 2007Maanantai 25.06.2007 01:27

Reissussa oltiin ja tultiin. Lähettiin Keskiviikkona puoli yhen jälkeen,selvittiin mestoille hmm kasin aikaan? no siitä sitte rauhallisesti alko pikkuhiljaa valmistautuminen kolmen päivän koitokseen. Torstaina tuli meijän toinen porukka Raahesta vaunun kans ja siitä ne bileet sitte alko.

Bändejä kuunneltiin ja sekoiltiin kännissä enemmän ja vähemmän. (Itellä oli kyl inasen huono olo to-pe yönä, oksensin pariin otteesee<- saa syyttää kyllä viiniä ihan salettiin.) Olo oli mitä mahtavin oikeesti joka aamu,ei ollu krapulaa(johtuen ehkä siitä että koko ajan oli maistissa?!)

Summer Heat lavalla oli megamahtavat bileet joka ilta. mainittavimmat esiintyjät omasta mielestä oli Basic Element, Chorale, Basshunter, DCX, Dacia yms yms. Tanssittiin niin että hiki valu.Päälavalla katottiin Klamydia,joka veti hienon keikan myös, sitten Apulanta, Lauri Tähkä ja Elonkerjuu.

Mutta bileet ne oli autollakin=DD jessus sentään ja sen myös näkee kuvista. Hienolla paikalla oltiin ja poppi soi poikien poppikoneesta siihen malliin että naapuritkin kuuli ja vähä pitemmällä olijat.

Niin tätä reissua ei unohta,vaikka "siihen palloon ei sitten osu millään!!" mutta "oon mä persreikääkin nuollu!" hmph=DD ei unohdu ei, Suurkiitos kuuluu [Lunatic]:lle ja HC-Miza^:lle!!!

Kuvia tulee kun jaksan laittaa,kaiken kaikkiaan ite otin rontti 130 kuvaa ja toiset 140 otti jani..=)

kiitos ja kumarrus halit ja pusut

*Lohmu* ^^


HEI JA NIIN OLI MUUTEN POKKAA MENNÄ HYPPÄÄMÄÄN 70 METRISTÄ ELÄMÄNI ENSIMMÄINEN BENJIHYPPY! HELVETIN HIENO KOKEMUS<<-- UUDESTAAN!!!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.