IRC-Galleria

yawdreg

yawdreg

don't be a drag, just be a queen

lol :D:D:DMaanantai 30.08.2010 19:13

Yllätys yllätys. Me jouduttiin taas juoksemaan, vaikkakin tällä kertaa vain yläkerrasta kartanon alakertaan ja siitä sitten pujottelemaan kysyvien katseiden lomitse pihalle. Vapaamuotoinen ja aikatauluton juhla tai ei, mutta musta tällainen kiire viesti kyllä liiasta ohjelmasta. Ai niin, mutta eihän tota kylppärikohtausta oltukaan ennalta kirjoitettu ohjelmistoon…
Stavros ja Mikey seisoskelivat sivummalla terassin vierellä, kun muut olivat jo kokoontuneet kuvattavaksi huvilarakennukselle ottamaan kuvia niin paljon kuin se oli mahdollista ilman juhlaparia. Veljeni kohotti katseen meihin ja taputti serkun olkaa osoittaen suunnallemme.
Heti kohdalle päästyämme mä laskin painon toiselle jalalleni ja vedin henkeä ‘huh’-äänen säestämänä. Frank taas asettui vierelleni ja tuki itseään hihitellen mun olkaan.
“Meinasi kiire tulla”, totesin ja virnistin meitä odotelleelle kaksikolle.
“Jaa meinasi?” Mikey kysyi ja kohotti kulmiaan, “lähtikös viinitahra irti?”
Frank katsoi pöllämystyneenä mua.
“Mikä viinitahra?”
Purin hampaitani yhteen ja yritin hyssytellä miestäni, joka tajusi vihjeen vähän liian myöhään ja yritti korjata tilannetta.
“Ai, se viinitahra! Joo, enhän mä enää voinut muistaa, kun sehän on ihan ollutta ja mennyttä ja… öh, ei-läsnä?”
Mikey tirskahti vähän turhan naisellisesti ja korjasikin ääntään yskäisemällä ennen sanojaan.
“Hyvä yritys Frank. Tosi hyvä. Oliko teillä hauskaa yläkerrassa? No, ajatuksena se on kieltämättä ihan jännä, että kesken omien juhlien karkaisi sekstailemaan”, veljeni huomasi mun kullan hämillisen ilmeen ja siksi jatkoi, “aivan, en mä ihan sokee oo kuitenkaan, Frankie… Sun punaset posket ei taida olla ihan juoksusta vaan? Entäpä toi purema kaulassa? Lisäksi Geellä on vyö auki…”
Punastuin ja pujotin vyöni kiinni asti. Miten se nyt noin olikin jäänyt sulkematta?
Frank taas koetteli kaulaansa hämillisenä ja katsoi mua vihaisena.
“Teitkö sä mulle fritsun?!”
“Ihan pienen vaan… tai siis vahingossa”, sopersin ja kallistin päätäni, “ei se näy paljoa kuvissa… Tai no, pyydetään kuvaajaa editoimaan se pois?”
Frank loi hassun katseen mulle, mutta nyökkäsi sitten hyväksyvästi. Kyllähän ne kuvaajat saivat laitteillaan vaikka mitä ihmeitä aikaan nykyisin.
Stavros näytti huvittuneelta koko tilanteesta ja vaihtoi katseensa musta Frankiin ja taas takaisin. Se otti askeleen edemmäs ja naurahti.
“Gee, sun kravattisi on taas ihan vituillaan. Anna mä pistän sen… taas.”


Voin vannoa, että niissä kuvissa mulla ja Frankilla ainakin oli hyvin kirkkaat silmät ja terveen punaiset posket. Musta tuntuu, ettei asia muuten jäänyt huomaamatta ihan kaikilta sukulaisiltakaan. Satuin nimittäin näkemään Donaldin katseen takertuvan Frankin kirjavaan kaulaan ja heti sen jälkeen mun kasvoihin. Se taisi osata muodostaa yhtälön, koska köhäisi kiusaantuneena kääntäessään päänsä poispäin. Lähes samanlainen reaktio oli mun äidilläni. Frankin isä taas vain katsoi huvittuneena mua ja Frankia ja taputti poikaansa selkään kuin onnitellen hommasta. Siitä eleestä olin vähän enemmänkin kuin hämmästynyt. Ja tosiaan, Linda oli onnellisen sokea, eikä huomannut mitään. Kyllähän se ihmetteli ääneen Frankin mustelmaa, jonka epäili olevan liikojen tatuointien aiheuttama allerginen reaktio. Siinä kohden en ollut edes ainoa, joka päästi tyrskähdyksen ja yritti naamioida sen yskäksi. Niinpä niin… allerginen reaktiopa hyvinkin. Mulle taisi selvitä, mistä Frank oli perinyt lapsekkaan yksinkertaisen puolensa.
ja awwaww vihdoinki ne onnistu menemään naimisiin :333

http://mychemicalromance.foorumit.fi/viewtopic.php?f=11&t=743&start=60


// Jonathan osoitti meidän liitettyjä käsiämme ja sanoi onnellisena suureen ääneen:
“Katso äiti! Gee pitää vieläkin Frankia kädestä! Onko ne vieläkin homoja?”
Vanessa hyssytteli poikaansa, mutta nauroi kyllä siinä ohessa muka-huomaamattomasti. Frank yritti pysyä vakavana, mutta onnistui siinä huonommin kuin mä.
“Joo… Jonathan-kulta, Gerard ja Frank ovat nyt niin kuin naimisissa. Samalla tavalla kuin isä ja mäkin”, Vanessa selitti vähän epävarmasti, “ymmärrätkös?”
“Niin justiinsa tyhmä!” Joan sanoi toruvasti veljelleen, “Gee-setä rakastaan Frank-setää, eikö niin?”
Tyttö katsoi äitiään kysyvänä ja kuin kehuja hakien. Sai se ainakin nyökkäyksen. Frank taas näytti haltioituneelta saadessaan olla ‘Frank-setä’.
Jonathan loi mietteliään ilmeen ja kallisti päätään. Mua vähän pelotti jo ajatella, mitä se seuraavaksi kysyisi. Ei kai noin pieni voi vielä tietää käsitettä ‘seksi’ tai muuta vastaavaa? En mä halua alkaa selostamaan, miten se käytännössä toimisi, koska… No, ehkä ymmärrätte, miksi ei huvittanut.
“Hankitteko te sitten lapsia kanssa nyt?” poika kysyi ja katsoi Frankin vatsaa, “ootko sä raskaana?”
Vanessa punastui nyt niin rajusti kuin mahdollista ja hyssytteli niin lujaan ääneen, että peitti hyvin alleen mun naureskeluni. Frank tosin mutristi suutaan ja katsoi mahaansa huolestuneena. Se nykäisi mun kättä ja kysyi surullisena:


“Oonko mä lihonut? Vai johtuuko se takista?”
Apua, mä olin vähällä kuolla nauruun. Tilanne sinänsä oli ehkä kiusallinen ja moraaliton ja vaikka mitä, mutta mua nauratti niin hirveästi. Pahinta oli, että mun piti pidätellä sitä kaikkea sisälläni. Yritinkin siis luoda vakavan ilmeen vastatessani toiselle antamalla suukon tämän suunpieleen ennen sanoja.
“Et sä oo lihonut, etkä sä näytä lihavalta. Sä oot juuri hyvä noin”, lopun kuiskasin tämän korvaan muiden kuulumattomissa, “ja nyt kun tuli puheeksi, sun vatsan ajattelu sai mut taas haluumaan sua. Sun napa on ehkä jotain suloisinta, mitä löytyy.”
Frank päästi hassun äännähdyksen ihastuneisuudestaan ja kiskaisi mut syvään suudelmaan, josta ei ollut pakenemista. En mä sitä kyllä pahemmin yrittänytkään.
Viimein toisen päätettyä suudelman me kumpikin katsottiin Vanessaan, joka selitti leikkitätimäisellä äänellä lapsilleen.
“Tuossa näitte sitten, lapsukaiset, tällaista homoviihdettä.”
“Ahaa”, Joan sanoi vähän hämmentyneenä ja kurtisti kulmiaan, “miksi sä Frank päästit sen hassun äänen ennen kuin sä pussasit Geetä? Ei leffoissa koskaan tehdä niin…”
Raavin otsaani tuskastuneena. Lapset tosiaan ajattelivat turhan suoraviivaisesti näitä juttuja. Frank viittasi vastausvuoron avuttomana Vanessalle, joka huokaisi.
“No, Gee-setä taisi vähän puhua tuhmia Frankille, joka sitten tykkäsi kuulla sellaista ja pussasi sitten Geetä.”
Jonathan näytti järkyttyneeltä katsoessaan Frankia.
“Miksi ihmeessä sä haluat kuunnella, kun Gee kiroilee sulle?”
Frank oli tukehtua hihitykseensä. Mä päästelin kummia ääniä ja luovutin sitten nauruni pidättelyt. Anti olla, peli oli jo menetetty.
Vanessa veti lapsensa perässään kuvauskohtaan sanoen painokkaasti:
“Okei, taitaa olla aika ottaa ne kuvat nyt sitten…”


........ei hitto ku o sulosii :D:D:D <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.