IRC-Galleria

yksmarsu

yksmarsu

http://dreamsandcocktails.blogspot.com/

Selaa blogimerkintöjä

poooring.Lauantai 30.09.2006 19:21

"LAURAAAAA, JOKO MENNÄÄÄN?" -äiti "JOO JOO IHAN HETKI..!!" -Laura "LAAAAAURAAAAAAA!!??" -äiti "HET-KI!!!!" -laura

Laura on lähössä toimeksijaks jonnekkin säpämatsiin.. Ja mulla on ihan saakelin tylsää.. Ja miksi kaikki tunkee mulle karkkia? Pappa tunki jonku fatserinsinisen, äiti tunki eilen lakuja ja tänään jonkun suklaaraepussin, mummo salmiakkia ja sukulakun... MIKÄ NÄITÄ IHMISIÄ VAIVAA? :'D Noo, onpahan karkkia seuraavaks kuukaudeks. Olisivat vaan antanu rahaa... :'DD Mulla on kauhee rahapula, ja meijä pitäis lähtee sinin ja sallan kanssa J-kylään tässä joskus. Dääm. Ja muihinki tarkotuksiin tarttis rahaa ja äkkiä.

Mummo ol meillä syömässä tänään, tuli kattoo pappaa. Pappa lähtee vasta huomenna.. Muttaku mulla on jo nyt kurkku kipee siitä ku sille pitää huutaa nii jumalattomasti että se kuulis.. Eilenki: minä: "Hei pappa otatsä kaljaa vai vettä?" pappa: "Ei ei ei ei, ei vielä tarvitse ottaa lääkkeitä, kun otan ne vasta sitten ruuan kanssa.." :'D huusin sille varmaan puol vuotta että mitä se tahtoo juoda ja iskä tunki sille sitte loppujen lopuks kaljatölkin käteen. :D

Pappa syö myös meidän pihan koristeomenapuun kaikki omenat. Sen mielestä ne on hyviä. Katoin ikkunasta ku porukat ja pappa oli lähössä kauppaan ni äiti ja iskä ei saanu sitä sieltä puun luolta autoon..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.