IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 28.07.2008 00:06

Oli meinaan kyl tosi kiwamua :D

Mimi joutui eebilin pupusen raiskaamaksi...
ne kyl sopi yhteen, kun yks on tosi pahis ja sit toinen on enemmän ja vähemmän pahis (=Mimi).


^____^

Aaa ja Henna!!!! Yay~~ Olit taas ihana (Mariakin oli ja Enni ja se yksi tyttö, jonka nimeä en nyt muista + Senja, Vaapu, Heini, Dust ja Janni).
^___^
Mmm, se Uruhacosplaytyyppi oli U P E A. Koitin ettiä sitä vielä tuossa conin loppupuolella, mutten nähnyt :/ Miksen ottanu kuvaa ;___;

Kivat fiilikset kyl, vaikka aamu ei mennykkään ihan putkeen.
Nuunuu ja Dust oli kiwamu ja vähän kaikki muutkin oli. Sitku Senjaki ois ollu vielä.
Mimi oli kyllä toisinaan hieman rasittava (ja ihana XD)<3 Kädet meinas krampata aika hienosti, mut onneksi oli Vaapu ja Heini C:

M/ Yh, en varmaa saa koskaan aikaseksi kirjottaa itte conista jotain. Tänäänki miun piti sitä kuumaliimaa käyä ostamassa ja no mie mihinkää Prismaa menny ko vaatteit kattoo ja sit menin Anttilaan hankkimaan ulkosta kovalevysysteemiä ja ne oli loppu ;_; Sit vitutti&tuli päänsärky&väsymys. Meinasin nukahtaa bussiin ja nyt en jassa kirjottaa yhtään mitään conista.
Mut mulla on karkkia :3

+ Despat vois raahata ittensä tänne uusiksi, kaipaan lisää liveäksönZEROa.
Ja perukere, nii ihan varmaa Pura osuu just tositosi lähelle Mukkua ja sit viel VOP varmaa lähelle marraskuuta. Ei miulloo rahaa mennä kaikkiin kolmeen (oletuksella tietty et Pura ja Pulut tulee). Ois meinaan kiva kans päästä näkee Puraki taas~~ No kyl ne rahat aina jostain repii :D ja jos Pura osuu synttäreiden jälkee, ni eipähän äitee voi kieltää mua menemästä. Ku sais keksittyy taas jonku hienon selvityksen poissaololappuun -___-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.