IRC-Galleria

yu-chan^

yu-chan^

lukio on kaiken pahan alku ja juuri

Älä alistu!.......?Keskiviikko 23.03.2011 21:38

Nyt tuossa on tullut julkisuuteen tämä "Älä alistu!"-kampanja. Tutustuin siihen hieman, ei se ollutkaan kristillisdemokraattien homovastaista propagandaa niinkuin TV-uutisten perusteella luulin. Ihmettelin hieman. Kuuntelin "Annin" tarinan. Jos totta puhutaan, nauroin. Ilkeää ehkä, mutta sellaista se on kun en usko j(J)umalaan. En halua halveksua hänen kokemustaan, ei suinkaan, se on hänelle varmasti elämää muuttava ja tärkeä. En halua hyökätä häntä vastaan henkilökohtaisesti.

Mielenkiintoista on taas median tapa käsitellä asiaa. "Älä alistu -kampanja rinnastaa homot ja murhaajat" niinkuin iltalehdessä (vai oliko se sanomissa) kirjoitettiin. Nauroin tällekin. Videossa sanottiin "Jos murhaajakin voi parantaa tapansa niin miksei homokin voi parantua" tai ainakin suurinpiirtein näin. Näinhän toki, samoin skitrofreenikko voi lakata kuulemasta ääniä ja syöppö lakata syömästä. Se on paha ja pinttynyt tapa, mutta pois sen kyllä saa, jos muistaa käyttää power sprayta ja teräsvillaa. Ja pah. No joo, kyllähän se niin on, että kyllä homo voi muuttua takaisinheteroksi, ihan yhtä hyvin kuin heterokin homoksi, tai biseksuaaliksi ja niin edespäin.

Seksuaalivähemmistöihin kuuluvat sanovat usein, että sille ei itse mahda mitään, he ovat syntyneet niin. Vastustajat taas puhuvat oppimisesta ja valinnasta ihan kuin päättäisi mitä lehteä tilaa. En ole samaa mieltä kumpienkaan kanssa. Ja minä olen homojen puolella, sanon sen tässä heti ja suoraan. Voitte sitten valittaa puolueellisuudestanin niin paljon kuin tekee mieli mutta paskat. Minusta seksuaalisuus on kuin jätskimauista pitäminen:
heterot pitävät vanilijasta, homot suklaasta, bi:t molemmista. Eihän kukaan syrji ketään koska joku pitää suklaajäätelöstä muttei vanilijasta? Tämän voi rinnastaa myös hieman seksuaalisuusläheisempäänkin asiaan:
Joku pitää blondeista, joku bruneteista, joku ei voi sietää tuppisuita ja joku rakastaa yltiösosiaalista persoonaa. Mutta tuleeko kukaan valittamaan ja ahdistelemaan sinua koska pidät tummista etkä vaaleista hiuksista kumppanillasi? Ei. Miksi seksuaalisuus on niin eri asia? Koska kristinusko.

Kristinuskolla on yksi ongelma(oikeastaan liiankin monta, mutta esittelen nyt yhden, toki jos olen väärässä tulkaa korjaamaan virheeni kiitos):
vanha testamentti sanoo yhtä ja uusi testamentti toista. Juutalaisten säännöt ja lait ovat paljon tiukempia kuin kristittyjen vaikka molemmilla on sama pohjateksti. Eikös ole outoa? No on. Mutta toisaalta: koska jeesus. No jos Jeesus kerran on pelastajamme niin miksi meidän pitäisi kuunnella Moosesta? Mooseshan on Jeesukseen verrattuna ihan hirvittävä rasisti ja niin edespäin. Kielletään homous ja kivitetään sapattina työskentelevät! Eikös? Ei, koska emme ole fundamentalisteja. Mutta silti kaikki jotka ovat homoutta vastaan ja kirkon leivissä (kuulostaa kuin se olisi joku kamalan paha maailman tuhoa edistävä järjestö... hei odota... sehän on... no vain vähän, myönnetään) ottavat kaikki homoutta vastaan olevat kommentit kuin fundamentalisti, lukevat kuin piru raamattua eikös? Vai olenko väärässä, tulkaa nyt joku väittämään vastaan kuitenkin, minähän suollan puhdasta paskaa.

Nuori saa olla mitä on, eniten ongelmia on seksuaalivähemmistöillä, jos nyt näin karkeasti sanotaan. Jos totta puhutaan, eniten ongelmia on syrjäytyneillä ernuilla. Mutta koska ikivanha kirja mikä on muuttanut muotoaan varmaan yhtä monta kertaa kuin se on kopioitukin, ei sano mitään animeharrastajia vastaan, ei kukaan nosta sormeakaan. Nuoret vain eivät pidä heistä koska he ovat erilaisia. Onko sama ilmiö seksuaalivähemmistöjen kanssa? Vai ovatko he pelottavia? Hehän voisivat pitää sinustakin! Herran jessus. Oho, anteeksi kielenkäyttöni, oikeasti.

Jos joku uskoo Jeesukseen eikä halua olla homo sen takia, niin minulle on paskan väliä jos tekee niin. Ole hyvä. Jos joku haluaa olla olematta homo vain koska se nyt vaan ei ole "mun juttu" niin siinäs, ole hyvä. Jos joku haluaa olla homo koska kokee itsensä kokonaiseksi vain sillä tavalla, ole hyvä. Jotkut vain yksinkertaisesti eivät voi sietää vanilijaa joten syövät suklaata. Onko se nyt niin vakavaa?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.