IRC-Galleria

yuuh

yuuh

and I answered, ''I don't really have a place to exist.''

pimeet unta näin.Maanantai 29.06.2009 17:53

antikuil oli keikka jollai pimeel rannal. siel oli iha älyttömä kuuma. no kattosin sen keikan loppuu. sit yht äkkii se hyppäs sellasee kohtaa et kaikki muut oli häippässy jonnekki ja mä olin yksi jääny sinne kattoo viell, ku ne jtn soitteli. niitte manageri tai joku karjus kurkku suorana et nyt lopetatte ja kamat kasaa ja mennää. antikut ei ois millää malttanu lopettaa mut lähti lopult sit kaikki paitti yuuki. sil oli jostai syyst kitara kädes. huomasin et istuin jollai penkil ja mullaki oli akustine kitara kädes, samanlaine ku yuukilki oli. no se tuli mun vieree istumaa ja sit me katottii toisiimme silmii ja alettii nauraa iha hervottomast. yuuki alko soittaa kitaral jtn mikä kuulosti hiuka dingon valkoste tiikereitte silt alkusysteemeilt. koko aja me vaa naurettii ja yuuki soitti ja katottii toisiimme silmii. sit mä karjusin et ''mä oon iha vitun paska soittaa kitaraa!'' ja aloin vaa rämpyttää sitä iha kympil. me sii ''soitettii'' ja katottii koko aja toisiimme ja naurettii täysil. se manageri huus taustal et nyt yuuki vittuun se kitara ja lähetää ja sit se inisi jtn helteest. mä ja yuuki tehtii hianoi systeemei niitte kitaroitte kans ja vedettii kauhei sooloi. mut ei ees katottu kitaraa vaa koko aja toisii silmii ja naurettii samal. yht äkkii juostiinki meren rannas, mä ja yuuki ja se manageri hyppi meijä edes. me vaa naurettii edellee. sit se manageri kysys et tyhmäst hymyille et ollaanks me ihastunei toisiimme. kumpikaa ei enää nauranu sii vaihees. sit yuuki katto koko aja muo ja sanos sil manageril et ''joo me ollaa iha helvetin rakastunei toisiimme!!'' ja molemmat alko taas nauraa iha helvetist. yhtäkkii yuuki oliki mun naaman edes ja suuteli muo. aloin nauraa viel enemmä eikä siit sit tullu mitää. yuukiki nauro iha hirveest. manageri alko hyppii meijä ympäril ja halas meit kumpaaki. sit tajusin et olin mies. nauroin.

siihe se loppu.

vittu oon sekasi :::D:D:D:DDDDD

btw, sil oli just noi vaatteet ku tos kuvas

ja kotona taasSunnuntai 21.06.2009 21:30

oli iha jees juhannus, tänks :) <3

Kanon... oot tosi ihana ja sillai mut... Sunnuntai 21.06.2009 21:26

ootte mahtavii jnejne. mut tuli vähä järkytyksen nä uudet kuvat. mut ehkäpä näihi tottuu.

[Ei aihetta]Tiistai 09.06.2009 23:15

onnea Uruha, 28vuotta täyn !<3

ah, onnea myös Uruhan reidet neki jo 28vuotiaat ! :P <3

[Ei aihetta]Sunnuntai 07.06.2009 16:41

ARVATKAAS KENEL ON TULOS MIYAVIN KEIKKALIPPU?!?!?!?! <3333

[Ei aihetta]Tiistai 02.06.2009 17:08

jahas. lähen sitte nyt turkuu. en tiiä koska tuun takas varmaa pe tai la. soitelkaa/tekstailkaa paljo :).

[Ei aihetta]Tiistai 02.06.2009 14:14

joo moi mese ei toimi vielkää-.-
''Mulkaisin häntä halveksuen, mutta tiesin sen olevan virhe. Sillä hetkellä patoutunut raivo kuitenkin kiehui yli äyräidensä ja käännyin kannoillani takaisin kohti metallinpaljastimia ja rautaista pyöröporttia.
Kuulin metron lähestyvän humisten. Se oli vielä kaukana, mutta tarpeeksi lähellä viedäkseen Rukin pois silmistäni. Olisinko valmis, mikäli antaisin pojalle omaa aikaa?

”Minä rakastan sinua!” tuttu ääni kantautui kaikuvassa rakennuksessa korviini.


Kuulin metron kirskahtelevat jarrut sen yrittäessä epätoivoista äkkijarrutusta.
Ihmiset huusivat ja kiljuivat kauhuissaan.
Joku ryntäsi ohitseni ensiapulaukun kanssa.
Lapset itkivät paniikissa ja tarttuivat äitiensä hameenhelmoihin kiinni yrittäen peittää murhenäytelmää silmiensä edestä.
Viiksekäs virkamieheltä näyttävä vanhus karjui ohjeita yrittäen saada jonkun soittamaan hätänumeroon.

Varovaisesti pyörähdin ympäri ja jouduin kohtaamaan edessäni tyhjän asemalaiturin, jossa vaaleahiuksinen oli vielä muutama sekunti sitten seisonut.''

http://lafiff.net/viewtopic.php?f=13&t=190

[Ei aihetta]Maanantai 01.06.2009 14:19

mese ei toimi-.-

[Ei aihetta]Maanantai 01.06.2009 13:48

95% teineistä itkisi jos näkisi Jonas Brothers:in pilvenpiirtäjän katolla aikeissa hypätä. Lisää tämä omaan blogiisi jos kuulut niihin 5% jotka huutaisivat "hypätkää paskat!"