IRC-Galleria

yyberbitch

yyberbitch

pitäis varmaan kääntää maailma nurinpäin

ÄÄÄÄÄ mikä skitso päivä!Tiistai 23.05.2006 22:28

Aluks tuntu ku aamulla menin junalla vaasaa et yks äijä kyyläs mua kokoajan junas yli murhaavalla ilmeellä ja se oli yli pelottava ;< sit ku olin kaffeella yhen kahvilan pihas istumas, nii joku juoppo tuli siihen pummimaan multa kahvi, ja mä käskin sen epäkohteliaasti häipyä niin se vaan tinttaili ja sano mulle et: "vielä joskus sä oot samanlaises tilantees" ööööh vihjaileeko se et musta tulee joku soppeli spurgu vai :s Ja sit mulla meni hermot ku mun piti mennä linkalla kämpille, 2-linjalla niin vittu niitä linjoja oli 4 eri puolilla kaupunkia! Ja mua ei hävettäny juosta muuten jokasen bussin peräs kiljuus et mihin se sattuu menemään. Voi vittu, ja kaikki mummot vaan että ei me ollaan teräsmiehiä ja yritetään syöstä linkka pois tieltä!

Ja sitte tuotiin kamat pois ja sitte mä oon nyt himas, nukuin joku 2 tuntia päivällä ku oli väsy :< pitääs lähtee marin kans ajeleen tänään.. &lt;sydän&gt; se tulee hakeen mun 10 kaheksan, eiks oo jänskää =)

Eilen piti olla vähä ottamas mut mä lähin himaan jo yhen aikaan ku piti tänään tosiaan käydä pakkaas sielä vaasas.. oltiin eskulla, minä, esku, niba, heli ja Jani. Ja Esku ja jani oli tosi mukavia siwan pihas jollekki papparaiselle ku ne meni auttaan sitä ku se oli niin kännis et kaatu ja sen pää oli ihan veres =<< Onneks on olemassa sellasia hyväsydämisiä ihmisiä ku efgu ja jani..
Minä, heli ja niba vaan naurettiin siel kauempana, mut mä kyl olin kivoin ku sanoin niille että ei saa nauraa.

JA JOS RAKKAAT TEILLÄ ON JOTAIN ASIAA MINULLE, JA SOITATTE, NIIN PISTÄKÄÄ PERKELE SE NUMERO PÄÄLLE JOS ETTE HALUA ETTÄ KUOLEN SYDÄRIIN. KIITOS <3

Voi Mira, kaikilla on ikävä &lt;suru&gt; &lt;sydän&gt;

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.