IRC-Galleria

yyberbitch

yyberbitch

pitäis varmaan kääntää maailma nurinpäin

hihii.Sunnuntai 04.12.2005 15:26

Still alive!!! Tiiätteks, ku joskus on sellanen fiilis että blaah. No, eilen ei ainakaa ollu! Mä en oo varmaan ikinä bailannu silleen. Oli ihan vitun kivaa, vaikka yleensä manaanki alimpaan helvettiin kaikki nämä mietaat ym.. Mutta aivan pakko päästä uudestaan vielä! Ja sitten ku on 18 niin suoraan baariin bilettää!

No mutta, eilen mulle, minä, joka oon maailman rauhallisin ihminen (siis tavallaan) meinas tulla catfighting. Joku hullu blondi sielä riehu ja kävi kaikkien kimppuun, niin kai sitä piti vähä tönästä että oppii tavoille. perkele, joku sen hullu kaveri meinas käydä kunnolla käsiksi. Onneks sielä oli kaikkia kivoja, ihania ja järkeviä ihmisiä jotka mut pelasti. Katos, mä en siis oo mikää pro tappelija ja turpaan siinä olis varmaan tullu. Haahaha, tai sitte ei. Mä olisin hakannu sen muija 6-0 ja sitte joutunu putkaan.. koska se oli kyllä niin hintelä että olis vaan tarvinnu puhaltaa ja se olis ollu sillä selvä.

ja ei ne miehetkään kyllä mitään ruudinkeksijöitä ole saatana. Rasittavaa ku joku saatanan munapää käy perseeseen kiinni eikä tajua että EI KIINNOSTA. on kyllä siis eilen tullut hutkittua tätä vastakkaista sukupuoltakin. Hihii. Aivan oikein.

Mutta siis, toivottavasti tänään on SE päivä, jota oon odottanu monta viikkoa <sydän>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.