IRC-Galleria

yyberbitch

yyberbitch

pitäis varmaan kääntää maailma nurinpäin

;<<Sunnuntai 30.04.2006 04:36

Tunnuksesi on jäädytetty määritellyksi ajaksi.
Syy 3 päivän jäähy älyttömästä floodaamisesta ja toisten haukkumisesta.
Aika 27.04.2006 15:47 - 30.04.2006 15:47ii2 on ihan kakka.

[Ei aihetta]Lauantai 29.04.2006 21:32

riudun rakkaudesta

</3

<3

[Ei aihetta]Lauantai 29.04.2006 19:00

Hohhoijaa, väsyttää. Tänään meen kyl joskus yheksältä nukkumaan.. Eilen yölläkää ei oikeen oo saanu nukuttua kunnolla.. Heräsin lindan kainalosta<3 se oli aika romanttista. Esko nukku pienellä tuolilla kippuras, vähä me naurettiin sille aamulla =D Ku oltiin kipalla juomas. Tai siis loppuillasta sitte päädyin sinne. Äityli on ihan kiukkunen ;< ku lupasin tulla aikasin kotiin ja sitte en tullu kotiin ollenkaa. Onneks se lähti mökille niin uskalsin oikeen tulla kotiin. Itse asias ihan kiva et se on kiukkunen, niin mä tiedän et se tykkää musta vielä<3

Mä olin kivassa yrittäjäkoulutukses torstai-perjantai välillä. Nyt mä oon taas vähä viisaampi. Osaan perustaa oman yrityksen. Kai. Huomenna vappu, jee!

TILANNEBIISI: Asa - Vallankäytön välineet

AAAAPUAPerjantai 28.04.2006 23:01

pitääs lähtee hakeen kaljaa, oikeen 10min ehin istua himas. Ja kaks tuntia tuli nukuttua viime yönä, tää menee hyvin..

Vähä mua vituttaa ku mun piti olla selvinpäin mut sit niba suostutteli mut ;<

[Ei aihetta]Torstai 27.04.2006 18:05

Nooh, piti sit jättää pari viimestä tuntia väliin että voi tulla kotiin juomaan kahvia ja hakemaan kamppeet. Vittu, tulkaa joku mun puolesta sinne kemmaleirille! Just sellanen fiilis ku lähtee johonki fucking yökouluun tai kesäleirille. Back to the ala-aste<3

Te ette oikeesti voi tietää, kuinka rasittavaa on ku seinän takaa kuuluu ääniä. Joo, kokoajan, vittumaisia ääniä joka paikas. Ei auta muuta ku istua ja kuunnella ja näyttää vittumaista naamaa, sori, tää ei johdu musta, tää johtuu teistä. Eli turha valittaa jos mä en näytä aurinkoiselta.

Ja kaiken lisäksi mä harjoitin tänään rikollista toimintaa. Väärensin kämpän irtisanomislomakkeeseen Suskin nimmarin... Heheh.

YhyyTorstai 27.04.2006 11:51

Kiva koulupäivä. Pian kouluun, eli yheksäks. Pääsen neljältä, takas kouluun viideltä, mulla alkaa yrittäjäkoulutus ja kahelta yöllä pääsee nukkumaan. Ja öh, me nukutaan koululla. Seuraavana aamuna herätys klo 07.00... Voi vittu mä kuolen. Kaikkiin ihmekursseille mäki päädyn...

[Ei aihetta]Torstai 27.04.2006 00:47

Vois tästä lähtee tutkaileen ;DD

<3

Laktoositon pullaKeskiviikko 26.04.2006 18:51

Mul menee hermot. Tänään oli pakko hermota, ja nyt mua harmittaa. Raivosin meidän typografian opettajallekki ja nyt mulla on huono omatunto ku olin niin tyhmä. Ja yhelle meidän luokkalaiselle ku se ei voinu auttaa mua tekeen yhtä typerää harjotusta. Vaikka mä ite eka sanoin et teen sen ite, ilman kenenkää apua, ja sitte mulla meni järki ku se ei voinu auttaa ja opettaja ei ollu luokas, sit ku se tuli takasi niin suutuin sille ku se ei ollu sielä ku olisin tarvinnu sen apua. Hei, olen krista, 3vuotta, ja minulla on uhmaikä.

Mä oon muuten huomannu, et mä alan vihaamaan ihmisiä, joista mä välitän vaikken haluisi. Rakkaus on niin rasittava asia.
-.-

EEEEEEEEEEEIIIIIII!!!!!!!!!!!!Keskiviikko 26.04.2006 01:05

Mulla on lähteny vipit galleriasta!!!!! Mitä mä nyt teen!?!?! Vittu elämä on pilalla apua apua apua!! Pitää varmaan vetää pää täyteen tai jotain, mä oon ihan kuoleman kielis ;<< YHYY!

Hahahah muuten, pistin tänään yhen meidän luokkalaisen jätkän hakeen mulle e-pillereitä apteekista. Ku mun piti töihin enkä ehtiny tänään käydä niin löin sille reseptin ja rahat ja pyysin sitä hakeen särkylääkkeitä. Tai siis mä vähä huijasin et ne oli särkylääkkeitä.

Hei oikeesti, mitä mä nyt teen, oon ihan järkyttyny ku mulla ei oo niitä vippejä! APUA APUA APUA! Mä kuolen kohta, alan sit meditoimaan jos se vaik helppais (joo joo, mä aloin harrastaa sitä). Minä haluan perjatain tulevan.

MULLA MENEE HERMOT!!!Maanantai 24.04.2006 19:12

Kusipää kusipää kusipää kusipää kusipää...
Yhyy yhyy yhyy...
Nyt en oikeen tierä itkisinkö vai nauraisinko...
Ei löytyny lesbochatistakaa seuraa ;<...
Itku surku parku nyyh...

Herra Haava vois olla ystävällinen,ja
lopettaa ton heti...

Siitä se johtuu...
Ku se asuu mun pääs...
Yhyy...