IRC-Galleria

yyberbitch

yyberbitch

pitäis varmaan kääntää maailma nurinpäin

Voi päiväkirjaseni!Torstai 31.08.2006 17:02

Mä homehdun pian, ku en pääse galtsuun käymään niin usein ku haluisin :< mut hei, elämä jatkuu! (maanantaina kyl tuntu et elämä on ohi, mutta siitä ei sen enempää). Nyt minä aion lopettaa liian alkoholinkäytön, ja keskityn koulunkäymiseen. Mun opettajaki kiukkuili mulle siitä yks päivä. Siis mitä nyt parista tunnista, jos ei jaksa koko päivää koulus istua. Mut hei, nyt pitää töihin, ja joku mummeli halus tulla tähän ;Sss Perkele. Morjen.

"Moi, mä tilaisin yhen tequilan ja 4 valkovenäläistä"
"Noora hei, miks sä tilaat 4 valkovenäläistä!?"
"No aattelin tarjota meille kaikille!"
"Mä en sitte voi juoda maitoa..."
"Ai niin, voi vittu. Baarimikko hei, pistä yks valkovenäläinen ILMAN maitoa!"
Baarimikko toteaa:
"Mitä? Ilman maitoa, sehän on pelkkää viinaa!!"
"PISTÄ NYT VAAN VITTU SE YKS VALKOVENÄLÄINEN ILMAN MAITOA KU MUN KAVERILLA ON MAITOVAMMAISUUS!!!!"

...Joo, olihan se ihan hyvää =D

Ikävä teitä &lt;sydän&gt;

VoivoiSunnuntai 27.08.2006 23:52

Minä lähden taas vaasaan. Olipas jänskä vloppu. Eileen piti ottaa pari kaljaa, menin jo puolenyön aikaan kotiin nukkumaan. Ja tänään taas vähän ajellu <3 Mutta katsellaan taas, tuloo ikävä teitä! &lt;sydän&gt;

HohhoijaaLauantai 26.08.2006 16:41

Heräsin just ja EI OLE KRAPULAA. Mulla on vaan ikävä mun autoa ku äiskä meni sillä töihin enkä voi hengailla sen kans. Eileen oon kyllä kuluttanu sitä 7 tuntia.. Eka oltiin linraasen kans vähä pyöriis ringillä, ja sielä ei ollut ymhtään porukkaa ku joku viisas oli vetäny autonsa katolle ringin varrelle. Eipä ketään näyttäny kiinnostavan vaikka mun auto vähän sanoi välillä että "töks töks töks" (mut ei kyl sammunu!). Ja sitte mondeolla päivystettiin ja pelattiin niitä jännittäviä pelejä, mikkekin piti kotiin vierä ja se vaan että "ÄÄÄÄ minulla on hikka joka kestää 40 vuotta!!" ja siitä sitten vielä tiinan kans kierrettiin ympyrää aamuyöstä :)

Ja sitte mä pääsin kotiin, ajattelin että voi ihanuus, oma sänky, parkkeerasin auton, sammutin, otin avaimet pois, niin mun puhelin soi. "Krista pliiiiiis" ja taas sitä piti lähteä. Mä aattelin et ehkä jos mä oon kiltti, niin joku haluaa olla mulle kiltti sitte joskus. Mut ny meen safkaan aamupalaa, morjens!

Oon ehkä maailman paras kuski!Perjantai 25.08.2006 19:36

AAAAAAAhhahahaHHAHAHhaha käytiin äsken vähä shoppailees minimanis, ja mä EN NOLANNU itteäni... ku ei mun auto tökkiny ja sammunu joku 1238972372 kertaa SAMAS risteykses. Mut ei se MUN vika ollu, vaan auton. Mä oon vaan niin paras, ja multa on han turha kysyä kyytiä enää minimaniin =DD
Jebuu, sain meidän koneen toimimaan!! Oon vähäC nörtti! Okei, mä tunnustan, mä soitin elisan asiakaspalveluun ja itkin sinne, niin ne informoi mulle että miten mä saan täs horon toimimaan, ku eileen ja toissapäivänä tää kone vaan vittuili.

Vittu mä oon yöllä nähny kummallisia unia :o mä oon kokoajan nähny painajaisia, sitte mä oon heränny siitä unesta, ja mä en oo vaan pystyny nousemaan mun omasta sängystä, ja mä säikähdin ihan vitusti, etten pysty kävelemään, ja sitte mä taas heräsin ku huomasin et se oli unta. Sitte mä raahauduin mutsin ja faijan huoneeseen, ja mä huusin täysiä et auttais mua, et mun jalat ei toimi kunnolla ja mun huone on täynnä mörköjä. Voi vittu, sitte mä taas heräsin. Mä en edes jaksanu nousta sängystä ku olin varma että mä en oo oikeesti vieläkää hereillä.

Ja unissani olin kuulemma kävelly (siis ihan oikeesti, se ei ollu unta) mutsin ja faijan makkariin ja sanonu äiteelle jotain et "paista mulle aamulla kananmuna" ja sitte ku aamulla heräsin, niin se oli paistanu. Emmä kyllä muista, mutsi vaan sano että niin mä olin yöllä käskeny ;oo

Eileen oltiin vähä ajelees "oho" "tums tums tums" "mitä vittua!?" "miks tää menee tällee?!?!?!" Oon siis loistava kuski. Niba ei ikinä tykkää olla mun kyydis :< jostain syystä se luulee että mä muka ajaisin kolarin. Nyt pian lähen asemalle, vaikka mun juna lähtee vasta vähä yli tunnin päästä, ku mä haluun ajella vielä vähä aikaa sillä autolla ennenku meen junaan.

Mut moido, mä oon ehkä maailman tyhmin akka, mä kerroin eileen teille. Ei ihme että mä valitan aina etten mä ikinä löydä elämäni rakkautta, ku oon hyväuskonen idiootti. Ja uskon pariin hassuun sanaan, ja menee taas viikko, niin mä mökötän et miehet on tyhmiä. Mä se tyhmä oon. Oliskohan jotain sellasta lääkettä ettei enää tykkäis?

NOUUUUUU MEIDÄN KONE ON RIKKIMaanantai 21.08.2006 21:16

Netti ei toimi. ei toiminu eileen eikä tänään ja mun piti tulla linralle et pääsen galtsuun! No joo joo, ihan kyl kaffeelle tulin AUTOLLA. Koska minä AJOIN AUTOLLA TÄNNE IHAN YKSIN. Mä oon rakastunu mun puolikkaaseen mazdaan &lt;sydän&gt; mä haluun vaan kokoajan ajella!

En sit lähteny vaasaan ku eileen nousi 39 asteen kuume ;< mut ei se mtn, täälä ääsjoella on paljo kivempaa.

Linda ja Niba puhuu peräsuolista ja paskasta. Niillä on vissii jotkut kokeet. Miks palveluvastaavien pitää tietää paskasta ja suolista? Eikös se oo pääasia että tarjoilee vaan sen ruuan, ei sitä tarvi mun mielestä tietää et miten se pihalle tulee.
EN SUOSITTELE TEQUILAA, JOS...

- Haluat seuraavana aamuna muistaa jotain edellisestä illasta.
- Haluat olla ajokunnossa seuraavana aamuna.
- Haluat herätä OMASTA sängystäsi, etkä nukkua jääkylmällä betonilattialla, pelottavien puolituttujen kassa.
- Haluat kehdata kulkea ilman pussia, joka sinun täytyy olosuhteiden pakosta laittaa päähäsi.
- Et halua kävellä aamulla keskusta-kivistö väliä, ja nukkua kivistön puiston kohdalla penkillä.
- Et halua oksentaa baarin lattialle.
- Et halua soittaa yöllä puhelinmuistiotasi läpi, ja keskustella viideltä aamulla kiukkuisten ihmisten kanssa henkeviä. Tai kertoa jollekkin ihmiselle suurimpia tunteitasi " hei shiis mä oikeashti rakashtan sua".
- Et halua aamulla miettiä, että mihin helvettiin kaikki rahat ovat kadonneet (jotenkin kuitenkin voit olostasi päätellä sen).

KUOLEMA.
Eihän musta oo tullu lälly? :E

Pakko lähtee juomaan, mä oon pettynyt itseeni ja järkyttyny.

[Ei aihetta]Lauantai 19.08.2006 19:21

Olihan eileen sitte yli hauskaa! Kiitos kaikille teille jotka halusitte juhlistaa mun päivää&lt;sydän&gt;, mä vaan juoksin ympäriinsä ja oli ihan tööt, ja oli vähä mahtavaa ku kysyttiin kerranki paperit! :E Kerholla käytiin ja sitte Duunis ny niinku oltiin sillee, ja sillee niinku.

"Mä en haluu tänään sit nähä yhtää J:llä alkavaa henkilöä"
Onneks en nähny PALJON KETÄÄN.

Moi meen hakeen kaljaa ja taas baariin!

&lt;sydän&gt;&lt;sydän&gt;&lt;sydän&gt;&lt;sydän&gt;

Ny vähä niinku hakeen kaljaa..Perjantai 18.08.2006 21:38

..ja sitte vähä niinku baariin!
&lt;sydän&gt;