IRC-Galleria

yyberbitch

yyberbitch

pitäis varmaan kääntää maailma nurinpäin

Ei vittu.Lauantai 31.12.2005 16:43

pakko kertoa. mä latasin vahingos koneelle britney spearssia. vittu mä järkytyin. mä oon soppeli ton dc++:n kans.

Uusi VuosiLauantai 31.12.2005 16:30

On on, ihan tosi. No joo, ei oo kyl bilefiilistä mut on viinapullo! Se on pääasia.. Mä oon niin kiltisti ollu selvinpäin sunnuntaista asti, ja tuntuu et siitä on ikuisuus! Täytyis varmaan alottaa laittautumaan. Maalit naamaan ja tukka pystyyn, elämä alkaa... huomenna. Krapulassa.

Mä heräsin aamulla. Mutsi jotain hillu mun huoneessa, ja arvatkaa mitä se sano? se sano että.... "toivottavasti tuut sitten selvinpäin tänään kotiin".
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!
Mitähän se oikeen kuvittelee. Noin. 3 miljoonaa suomalaista vetää tänään perseet, ja mutsi kuvittelee, et mä kuulun niihin n. 2 miljoonaan tyyppin, jotka ei vedä perseitä. Äiti kulta, ei oo pelkoa.

Ja mä oon varmaan seonnu. Arvatkaa mitä mä teen... Mä... kuuntelen... jotain... vitun.... AMISPOPPIA!!!!

Mä meen nyt... äkkiä ennenku sekoan!

Rakkaani, älköö kuolko tänään, ja jos kuolette, kuolkaa vitun kännissä! <sydän>

ja huomista odotellessa...Perjantai 30.12.2005 16:34

...jumitan koneella. odotan viinapulloa, jonka pitäis ilmestyä käsiini pian. ja mulla on ihan helvetin kylmä!!! jos mä tuun kipeeksi, mä syön pääni. Mut sitä ennen mä juon sen mun viinapullon, josta oon maksanukki.

Eilen oli aika outo päivä. Elämä on tällästä. Aika outoa. mut siis mulle tuli oikeesti tänään aamulla jotenki sellanen fiilis, jota ei voi sanoa. Kai te tajuatte, sellanen, että ei vaan tajua.

Mä oon jo 17,37 vuotta vanha.

mä oon ladannu koneelle madonnan "hung up" biisin. Olkaa joku kiltti ja ampukaa mut.

TILANNEBIISI: KoRn - A.D.I.D.A.S

[Ei aihetta]Perjantai 30.12.2005 00:04

Elämä vai ei-niin-elämä?

noh.Torstai 29.12.2005 17:37

ei se eilinen tainnukkaa olla mun loppuelämän ensimmäinen päivä, ei mun loppuelämä ookka alkanu vielä. Mä oon ollu koko päivän ihan yksin kotona, ku kaikki lähti mökille. Ja aina ku mä oon yksin, niin meidän mörkö tulee kaapista ja alkaa kolistella niin, että mua alkaa pelottaa. Mur.

keksin tänään tosi hyvän systeemin. Mä elän mun elämää tunnin kerralla.. tai puoli tuntia, tai kaks tuntia, ihan sama. Ei tarvi murehtia asioista, joista tarvia murehtia esim. kolmen tunnin päästä. kokeilkaapa. ihan hyvä taktiikka.

Tässähän on kiva odotella, että kello on neljä, että saan taas odotella kello viittä.

TILANNEBIISI: Slipknot - Surfacing

"Fuck it all,
fuck this world,
fuck everything that you stand for!
Don't belong,
don't exist,
don't give a shit,
don't ever judge me!"

hmm..Torstai 29.12.2005 01:28

taitaa olla mun loppuelämän eka päivä. Tai viimenen, kolmassadasneljästoista, toinen... Ihan sama, mut mulla on sellanen olo, että mun loppuelämä on alkamas. Toivottavasti se kuitenki kestää pitkään. Tai jos mun elämä on näin tylsää, niin toivottavasti helvetin lyhyen ajan. Mä ajattelin, et uuden vuoden jälkeen mä alotan jonkilaisen alkoholilakon. Tai siis tietty mä juon uuden vuoden jälkeen pari kertaa, ja sit oon lakos... tai sit, antakaa olla. Ei jaksa miettiä noin jännittäviä asioita.

By the way, mä oon vähentäny mun juomista. En oo tällä viikolla juonu yhtä ainuttakaa kertaa!! ja tänään sentään on jo keskiviikko. Ja lauantaina vasta ajattelin ottaa! (eli siis uusi vuosi on silloin, jos joku ei vaikka olisi sattunut huomaamaan)

Olin tänään keskustas niban ja marin kans. Oli taas niin jännittäviä ostoksia, että aivan sydämestä ottaa. Mä inhoan kaikkia punaisen ällöttäviä pitsisiä röyhelöisiä oksettavia pikkuporno stringejä. Arvatkaa kaks kertaa, mitkä mulla oli mukana ku mä pääsin kaupasta ulos. Ja mitähän mä teen poskipunalla, joka oikeestaan oli aurinkopuuteria, koska mä en oo tarvinnu 17 vuoden aikana sellasta, ja nyt mä ostin sen. Kyllä nuo lahjakortit ja pari euroa rahaa aiheuttaa jotain kummallista.

Mun pikkuveli on masentunu. Sen killasta oli eronnu joku tyyppi. Tai itse asias mäki oon sen killan johtaja, koska mä pelaan samalta koneelta. Outoa, eikö? Älkää kysykö.

Nyt meen lukeen Agatha Christien yhtä kirjaa joka on hyvä.

Ja mä kerron teille salaisuuden... mä tykkään yhestä pojasta tosi paljo... <sydän> mut shh, se on salaisuus!

HihheiKeskiviikko 28.12.2005 16:19

Mä tulin parturista. Ja mä oon ihan hukas. Mulla on kamala nälkä, ja mun olo on kipeä. Jos oon uutena vuotena kipee, tapan kaikki. Tai sit itteni. Tai helpoin vaihtoehto: vedän buranaa niin paljo ettei tarvi viina ollenkaa ku burana 200:set pistää pään niin vitun sekasi. Heha.

Mä oon yöllä nähny kummallisia unia. Ja mä oon heränny kerran siihen, ku mä oon nauranu. Ehkä mutsi oli oikees, psykiatri olis ihan kiva. Kuulin sen eilen eräältä toiseltakin taholta, että mä tarvisin sen kivan ja kalliin tolvanan, joka kertoo miks mun elämä ei oo niin hyvää, mitä pitäis. Tai siis mun elämä on parempi mitä pitäis, tai sitte, mulla ei oo elämää ollenkaan.

Mutsi tilas mulle kaljuuntumislääkettä töistä tänään, koska mun hiustollerot on tukkinu lavuaarin. Aamulla mun pakotettiin siis juomaan lasia maitoa (joka vahvistaa hiuksia), kaks c-vitamiinitablettia ja jotain muitakin kivoja lääkkeitä. Ällöttävää, musta tulee kalju. Toisaalta, sais kyl vaihtaa joka päivä peruukin, joka päivä eri hiukset. Olis ihan kiva. Mut toisaalta... Mä mietin vielä.

hehaKeskiviikko 28.12.2005 13:22

Mua väsyttää. Mut mun piti herätä parturiin.. Jee. Mä olin eilen shoppailemas. Mä pääsin keskustaan, niin mun paha mieli on poissa. Katos yhtäkkiä taivaan tuuliin, ihan vaan että diiiu. mä ostin kaks paitaa ja hiuspampuloita, kiukkuilin ihmisille jotka käveli mun eteen, ja meinasin räjäyttää koko kaupan, mut ihan kivaa mulla oli.

Kyllä se siitä.

Äitiki on paremmalla päällä.

Mistä mä saan viinaa uudeksi vuodeksi.

Mulla on kipee olo.

Heippa.

.Tiistai 27.12.2005 14:17

mä lähen pian kaunpunkiin. Mä masennuin, joten mä käyn tuhlaas kaikki mun rahat turhaan roinaan, ja sit mä oon astetta onnellisempi. Onneks joku älykäs on keksiny shoppailun... Pointsit sille.

TILANNEBIISI: Impaled Nazarene - Nyrkillä Tapettava Huora

Elämä tylsä, dna halpa.Maanantai 26.12.2005 22:03

mä sain tänään mun puhelimen sit takasi. Yhden petetyn lupauksen ja katkeroituneen mielen takia mä annoin sen takas mutsille. mä en halua nähä vittumaista puhelinta enää ikinä, elämä suks.

Katoin äsken tsunamista ohjelman. Nyt mä en jaksa valittaa mun ongelmista, vasta huomenna ku se kamala ohjelma on kadonnu mun mielestä. Ei sitä ikinä tierä, koska Jumala meille kostaa ja vie kaiken meiltä pois. Kuulostaapa typerältä, mut mä melkeen uskon siihen itekki. Häh.

Taas tänään mä istuin suihkun lattialla, ja toivoin kovasti katoavani maapallolta. Ei onnistunu taaskaa, joten mä ajattelin rakentaa itteeni sellasen delete-nappulan. Tai sit tohon idioottiin mutsiin. Ja tohon vammaseen pikkuveliin joka ei tiedä mitä tarkoittaa lauseet "ole hiljaa" tai "pää kiinni."

Ku mä tulin suihkusta, mä huomasin, et suihkun edes, sellasella keltasella suihkumatolla oli kaks ämpäriä. Mua alko vituttaa, ja mä mietin kovasti, miks ne oli JUST SIINÄ, mut vastaus jäi uupumaan. Ja se mietityttää vieläkin.

Voispa elämänsä oksentaa pihalle. Tyccäisin.

Pelasin tänään pleikkarilla 4 tuntia Jak 3:sta. Oli tosi kivaa. Sit mä unhodin tallentaa ja peli meni tilttiin ja mä joudun runkkaan ne kohdat uudestaan. Vois mennä tekeen sen nyt.

Ei mut, mutsi jo ehdotteli mulle psykiatria. Ja päivitteli vielä kuinka kalliita sellaset turhat höpöttelijät on. Mä en voi sille että mun päässä on vikaa, mut ei sitä nyt mun mielestä tarvis noin sanoa. Psykiatri, se olis kyl ihan kiva. Vittu ku joku vammenen pikkuveli olis vittu hiljaa!!!

mä käyn räjäyttää sen pään!!!!!!