IRC-Galleria

yyberbitch

yyberbitch

pitäis varmaan kääntää maailma nurinpäin

näinpä näin!Tiistai 31.01.2006 12:36

pitäis muka kuvaamaan lähteä. Vittu mikä juttu. Ja pitäis lähteä kouluunki kävelemään.. argh! Ja kaiken lisäks mun röökit on lopus! mikä ihana päivä koittaakaan. Oon taas nähny jotain kummallisia unia koko yön..

Ei mut ajattelin että tänään aloitan maalaamaan mun taulua! Ja runoilemaan ja sitte vielä kirjotan kirjan. Mun elämästä tulee jännittävää.

Koulu<3Maanantai 30.01.2006 16:52

Voi vittu ku on tylsää.. Venaan et Suski pääsee koulusta ja käppäilen sen kans samaa matkaa ku oon niin tyhmä etten jaksa kävellä yksin. Huoh. Huomenna taas kuvaamaan, pillu ku voi olla tylsyys.

Mulla on niin tylsää et mä aloin ilmiantamaan kaikkia jotka oli mun mielestä ei-niin-kivoja. Tän koneen näppäimmimstö ei haluu toismaa. Tätä pitää hakata aina ku haluaa laittaa M tai . Nyt mun piti taas hakata tätä ku laitoin noi. Pillusta.

Eipä oo helppoo olla minä. Mä muuten lauantaina allekirjotin jonku oikeutta eläimille jutun, eli vetoomuksen turkkeja ja eläinkokeita vastaan. Tästä lähtien ostan vaan luomulihaa ja luomumaitoa enkä enää käytä eläimillä testattuja meikkejä tai mtn.. Mä parannan maailmaa.

JEE mä oon taas vanhentunu! oon jo 17,46 vuotta vanha. Hyvä minä!

Tulis vaan jo vloppu et pääsee juomaan koska mua huvittaa juoda!

LAAV JUU OOL!&lt;sydän&gt;

rista is in da vaasaMaanantai 30.01.2006 00:17

Voikohan häpeään kuolla.. Näköjään ei, koska mä en oo vielä kuollu. Helsingissä oli kivaa. Lähettiin Nooran kans sit kahen promillen humalas aamulla klo 08.00. Oltiin tänään jollain luennolla, joka kesti 5 tuntia ja mä en tajunnu siitä mitää, koska se Frederick Wiseman puhu englantia.. tai siis kyl mä jotain mut emmä paljoo. Ja sit eilen oltiin kattoo kahen tunnin elokuva siitä, miten se helvetin lihakimpale päätyy lautaselle. Mä ajattelin etten syö enää lihaa.

Perjantaina oli kyl aika kova meininki. Puolet on pimennon peitossa ja sen toisen puolen haluan unohtaa! Mä oon tyhmä, tyhmä, tyhmä, tyhmä ja ihan VITUN tyhmä. Vähemmästäki nolaa ittensä. Yhyyyy.. Ja Jonna vietiin putkaan. Typerä poliisi-setä. Mur. Ja typerä Krista. Saldo on nyt sit kiinni.

Mut Seinäjoki, mulla on teitä ikävä! &lt;sydän&gt;

Varsinkin Nibaa joka kyl aina kiusaa mua! &lt;sydän&gt;

Ja mä oon tollo.

en tykkää teistäLauantai 28.01.2006 04:39

Mä en tykkää ää teistä, se kuuluu mun uuteen eläjään!!!!!!!!!! Paitsi teistä joistain &lt;suru&gt; ikävä kyllä... Sain tänään sovittua yhen mulle rakkaan ihmisen kans &lt;sydän&gt; vaikkakin se mu8ija oli kännis.. Mut silti mä lähen nyt armeijaan.. pillu. rakastakaa toisianne niin mä rakastan teitä ja oon in lööv johonki &lt;sydän&gt;

Jatkan juomista nyt!1!!!!

niin ja jonnna vietiin putkaan. kiitti poliisisetä joka lupasit et ketää ei viedä!

TILANEBIISI: Popeda - Kun Lähden Armeijaan

JeiPerjantai 27.01.2006 17:23

Bilefiilis päälle ja sitte dokaamaan! Jumppasin äsken taas vähä mun löllöjä pois (vähä oon cool) ja nyt meen suihkuun... Heidi tulee hakeen mut jossain vaihees ja sitte vähä ottamaan.. &lt;nam&gt; Ja huomenna sit aamulla 08.00 lähtö Suomen pääkaupunkiin. Noh, ollaanhan me norttiseni kanssa ennenki krapulas lähetty, viime kerralla Turkuun taitajakisoihin.. &lt;sydän&gt;

Älkää sit ihmetelkö jos mä soittelen joillekki teille illalla, älkääkä ottako tosissanne kaikkea mitä mä sanon, koska mulla on teitä sjokelaisia kamala ikävä ja sit mä soittelen teille ja höpötän omiani. Rakastan teitä &lt;sydän&gt;

PERJANTAI!!!Perjantai 27.01.2006 12:14

Ja uusi elämä. Joo, mä alotan uuden elämän. Uuteen elämääni kuuluu:

- Paljon alkoholia ja hauskanpitoa
- Unohdan ne vitun exät
- EI miehiä (paitsi jos löytyy joku sopiva, mikä olis kyllä aika harvinaista mulle)
- Matkustelua
- Kavereita &lt;sydän&gt; ja kahvia &lt;sydän&gt;
- Kierrän kesällä kaikkin fucking festarit! (Ja millähän rahalla)

Sehän oli jänskää. Mä en vaan ikinä saa alotettua sitä uutta elämää, mut tänään olis ihan hyvä päivä alottaa ku Jonskurellalla on tuparit. Vittu mä oon alannu seota.

TILANNABIISI: Children Of Bodom - Everytime I Die

Lav ju ool!&lt;sydän&gt;

DiupadaiTorstai 26.01.2006 18:11

Ihan yksinäistä ku suski lähti sjoelle ja mä meen himaan vasta ens viikon perjantaina tai lauantaina käväsee kattoon et mutsi on vielä hengis. Mun tekemisistä ja kaikista ajattelusta ei meinaa tulla mitää. Mä oon seonnu. Ja tää vitun konekki vaan tilttaa kokoajan, se on niin myötätuntonen ja tukee mun "tilt diu diu diu" ajatuksia.

JEEE!!! Huomenna on perjantai! Orjallisesti olen ollut tämän viikon kokonaan selvinpäin! Ja lauantaina hesaan juomaan. Tai siis se on koulumatka, mut kuka nyt lähtee selvinpäin sinne örsläämään. (keksin uuden sanan, hyvä minä!)

En jaksa kertoa töistä mitää, koska se on ihan perseestä, koska me ei nooraseni kanssa osata mitää. Eli siis ei oo mitää muuta kerrottavaa ku se, et kaikki menee perseelleen &lt;virne&gt;

Mulla on yks paha taipumus. Mä aina ihastun vääriin ihmisiin. Typerää.

niba käski sanooKeskiviikko 25.01.2006 19:54

et jeses ei ikinä oo pitkiä filttereitä.
...koska niistä eroo sit kuitenki joskus ja sit se on niin rasittavaa

On se kumma...Keskiviikko 25.01.2006 15:49

...kuinka maailma muuttuu ja silti ihmiset vaan on(kuulostipa älykkäältä). Sitä kun luulee että kaikki on jäänyt unholaan, ja yhtäkkiä huomaa että eipäs ollutkaan niin. Vaikka kuinka eroaa ja eroaa, silti kai se välittäminen pysyy. Just äsken koin sellasen tunteen. Joskus vaan ihmisistä on niin helvetin vaikee päästää irti, vaikka se rakastaminen loppuu. Kai sitä jää koukkuun tavallaan. Yritä ite erota ihmisestä, jota oot kattellu puoltoista vuotta, jolle oot antanu sun elämäs, ei se sit loppujen lopuks ollukkaa niin helppoa. Miksei elämä voi olla "kumman kaa":ta, jossa eron jälkeen vaan kaikki on ok, äijä haukutaan pystyyn ja etitään uus. TV tekee elämästä 20 kertaa helpomman näköstä, paitsi jos erehdyt kattoon Kauniita ja Rohkeita, jossa kokoajan joku eroaa, pettää, kuolee tms. Kaikki tekevät virheitä, mutta joskus ne virheet on hyviä. Mä tein monta virhettä, ja vaikka kadun sitä yhtä, joka oli aika paha, silti mä oon onnellinen että tein. Vaikkakin ensin sattuu, se muuttuu kaikki hyväksi. Pitää vaan jaksaa odottaa ja antaa elämän mennä, ei ne murheet mihinkää katoa, ne täytyy elää.

Mitä olis elämä, jos olisit onnellinen kotona, sulla ei olis lapsuudes yhtäkään pahaa asiaa, koulussa olis kaikki hyvin, 14-vuotiaana löytäisit elämäs miehen, seurustelisit sen kans, menisit kihloihin, menisit naimisiin, saisit lapsia ja omakotitalon, koiran ja auton, ja sun avioelämäs olis loistavaa. Jäisit sitten joskus eläkkeelle ja et olisi ikinä elämässäs kokenut mitää pahaa. eli siis täydellinen elämä. Ei käy, joskus ihmisen täytyy kärsiä ja itkeä, sen jälkeen nousta pohjalta huipulle. Niin mä aion tehdä. mä en aio katua yhtäkään mun tekoa enää, yhtäkkiä vaan huomasin että kaikki mitä mä oon tehny ja katunu, muuttuukin hyväksi. Tai ne jotka ei muutu hyväksi, niistä on oppinu. Mä en olis mä, jos mä en olis tehny niitä asioita joita mä oon tehny.

RAKASTAN TEITÄ &lt;sydän&gt;&lt;sydän&gt;&lt;sydän&gt;
kaikki joille mä en oo sanonu tuota ikinä, tai pitkään aikaan, niin mä välitän teistä helvetisti!


Mitähän vittua mun pääs liikkuu. Kai mä vaan alan seota. Musta tulee isona filosofi.