IRC-Galleria

Jesh...Tiistai 02.05.2006 16:36

Tänään en herännyt herätyskelloon, koska en ollut laittanut sitä edes soittamaan, olin kumminkin siirtäny oikeaan aikaan, mutta nappulan ylös nostaminen taisi olla liian rankkaa. Ja kun viimein nousin, kello oli murhaavat kahdeksan. Olisi pitänyt olla jo koulussa. Kirosin. Mutta sitten ajattelin, hei, muu luokka menee tänään kangaskauppaan kässätunnilla, eli heti aamusta, joten mikäpä tässä. Käyn ostamassa kankaat joskus muulloin, joten kouluun menenkin vasta kolmannelle tunnille klo.1145. Mutta, mutta, omatunto. Syvällä sisimmässäni tiesin, että en jaksaisi vapaa-ajalla raahautua hikiseen kangaskauppaan, joten. Nopeasti syömään pukemaan ja meikkaamaan... Ja siihen se kaikki kaatui. Paskat meikkivoiteet. Joten kaikki piti pestä pois. Ja aloittaa uudelleen.
Myöhästyin kolmesta bussista. Ja kun viimein istun mukavasti bussissa ja kello lähestyy kymmentä, niin puhelin soi. Muut on jo ostanu kankaansa ja lähdössä. Vittu. Mutta onneksi pari uskollista ystävää oli odottamassa. Äkkiä kankaat valittiin, joka oli helppoa, kun ei ollut hajuakaan mitä tekisi eikä tietysti mitään suunnitelmia tai kaavoja. Mutta onhan se hauskaa olla spontaani. Ihan kivan kankaan löysin, pysyi hinta jopa budjetissa. Äkkiä junaan. No puhelin soi (ei oma) erään kangaspussi oli jääny kauppaan. Hakemaan. No, myöhästyttiin junasta.Odotelimme seuraavaa, ja loppuen lopuksi myöhästyin vielä toiselta tunnilta vain 20 min.
Jesh, pääsin koulusta 11.45. Äkkiä bussiin, ehdin, mutta se tuli 5 min myöhässä. EI mitään mahdollisuuksia ehtiä toiseen bussiin. Enkä ehtinytkään, meni nenän edestä. Mitäs tässä, 20 min oottelua. Tulihan se bussi, 6 min myöhässä. Mutta kumminkin, ois voinu mennä huonomminkin tämä päivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.