IRC-Galleria

zamna

zamna

mieluummin överit ku vajarit

Äidinkielen tehtäväSunnuntai 16.12.2007 19:50

sivu 38 tehtävä 5.
Erittely eli analyysi
Valitse käsite ja määrittele se. Voit myös ryhmitellä ilmiötä kertomalla, millaisia alakäsitteitä ja rinnakkaiskäsitteitä sillä on.

a) Hiphoppari
Hiphoppari on yleensä itseriittoinen mies, joka pukeutuu isänsä vaatteisiin ja kuuntelee suurikokoisilla kuulokkeilla tietokoneella luotua rumpukomppia ja toisen hiphopparin höpötystä, joka kulkee myös nimellä rap.
Heillä on myös lippalakki sekä sen alla huivi, joka estää täiden ja muiden loisten leviämisen kun hattuja lainataan hiphopparilta toiselle.
He myös olematonta egoaan pönkittäen mylvivät kollegoilleen laumahuutoja, kuten "Jou nigga!" tai "What's up maaaan?" Jotkut yksilöt yrittävät usein epäonnistuen ns. brassailla lajitovereilleen sanomalla: "Joumään meizil on zeitgyt donaa tazgus jou daa!" tai uhittelemalla normaaleille ihmisille yrittäen olla pelottava: "Hei! Turpa kii!" Tällöin he kuitenkin saavat vain huvittuneita katseita osakseen.
On hyvin tärkeää, ettei hiphopparia sekoiteta räppäriin, sillä jälkimmäinen tekee rapia, hopparit ovat vain wnb-räppäreitä, hang around guys.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.