IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 27.04.2008 20:22

Mulla ei oo nyt kaikki hyvin. Anteeksi niille jotka tukivat mua ja niille jotka eivät tukeneet eivätkä soitelleet niin ehkä nyt tajuutte.
Kiitos perheelle auttamisesta ja jaksamisesta, myös rakastamisesta.
Kiitos niille kavereille jotka olitte mun tukena.
Kiitos niile kavereille jotka eivät olleet mun tukena. Miettikää että onko teidän oma elämänne nyt niin kamalaa. Onko teillä sellaisia kavereita joihin voi aina luottaa. Onko teillä sydäntä sanoa ettette ole koskaan välittänyt.
Mä yritin jaksaa ja tehdä kaikkeni mutta se ei onnistunut. Mitä tein väärin kun ystäväni hylkäsivät minut? Mitä olisin voinut tehdä paremmin? Mitä olisin voinut jättää tekemättä?
Miksi minun annettiin syntyä tähän maailmaan jos en voi olla iloksi rakkaimmilleni ja elää mukavaa elämää? Tiedän, että pienet vastoinkäymiset kuuluvat elämään, mutta mitä jos niitä on sarja monta vuotta peräkkäin? Kauanko ihminen jaksaa tai kauanko minä jaksan?
Minä en enää jaksa.

UnetonKeskiviikko 09.04.2008 09:26

Kahteen viikkoon ei oo saanu nukuttuu kunnolla...Alkaa väsymys jo painaa. Lääkäri ei suostu kirjoittamaan unilääkkeitä, se varmaan haluu et mä sekoon. Sama juttu rauhoittavissa lääkkeissä. Se sano vaan, että minä en sinulle mitään rauhoittavia lääkkeitä määrää vaikka mun ahdistus on ajoittain niin paha, että ei saa henkeä ja päätä puristaa. On tää suomen terveydenhuolto perseestä, kun se joka tarvitsee apua niin sitä se ei saa. Pitää varmaan alkaa ostamaan jostain kadulta lääkkeitä, että pärjää. Kävin toissapäivänä Peijaksessa kun olo oli niin huono ja ne sanoi, ettei voi tehdä mitään! Ei lääkeitä.

Uus kisu! <3Perjantai 04.04.2008 16:47

Meille tulee tänään uusi kissa! Haetaan se keskisuomesta. Sen nimi on Killu ja se on 11kk vanha, omistajan mukaan erittäin kiltti ja leikkisä. Tunkee kuulemma väkisin syliin! :) Toisilla on kolme lasta, mutta meilläpä on kolme kissalasta! Katsotaan miten se tulee toimeen meidän lakun kanssa kun molemmat ovat poikia :D Alussa varmaan vähän tappelevat, mutta eiköhän se siitä...
Mulla on nyt kaikki asiat hyvin. Enään yks lääke käytössä kun ennen joutu syömään jotain kuutta lääkettä. Tunnen oloni taas vähän omaksi itsekseni :)

Taas kotonaPerjantai 04.01.2008 13:41

Eilen pääsin sairaalasta, olin taas peijaksessa p1-osastollaRaskaudenkeskeytys ja papan kuolema veivät voimat. Olin sellaisessa 15 tunnin tarkkailussa, mutta se venähti23 tuntiin kun ei saanut tavata lääkäriä ennen sitä. Tupakkaa meni 15 minuuutin välein, kun ei ollut mitään tekemistä. Nut olen kotona ja lääkitys on hyvä, vaikka eilen vähän horjahtelin :D

Ei ole mitään...Torstai 20.12.2007 14:23

Raskaus on ohi... Koitan jaksella.

OdotusTiistai 18.12.2007 10:58

Raskausviikkoja on nyt kahdeksan ja masu voi hyvin. Tupakanpoltto täytyy nyt loppua. Alkoholia en ole juonut raskauden aikana. Odottavan aika on pitkä :)

KotonaTorstai 13.12.2007 15:23

Olen nyt kotona ja olen yrittänyt käydä koulussa siinä onnistumatta... Pakko varmaan pitää sairasloma loppuun.

Loppu häämöttääKeskiviikko 14.11.2007 18:11

Kohta olen taas kotona :) Kait ne asiat järjestyy.

LomallaPerjantai 19.10.2007 17:52

Loma jatkuu ainakin vielä kaksi viikkoa. pitäkäähän yhteyttä! :) Kyllä tästä vielä selvitään. Nyt kotona koko viikonlopun. Heräsin tänään kuudelta :( en saanut sitten enään unta. Faija kylässä ja Vova tulee myöhemmin kotiin. Tänään ihan ok olo.

the saints are comin'Sunnuntai 07.10.2007 13:25