IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

TAAS!Tiistai 04.09.2007 18:36

Taas viikko saikkuu.... Miksi aina käy näin..Olis ihan kiva olla normaali.

TöitäTiistai 21.08.2007 18:05

Nyt taas töihin ja niitä riittää. Ei neljään viikkoon ainakaan yhtään vapaata viikonloppua. Mecca on kyllä kiva paikka, siellä oppii aina jotain uutta. Eilen ensimmäinen vegepiisivuoro :) Ei isoja mokia. Oli aika hiljainen ilta niin sai harjotella rauhassa. Nyt ei vaan ehdi nähdä frendejä :( Katotaan sitten kuukauden päästä :D

Selkeää(kö)Tiistai 07.08.2007 15:31

Joo on olo vähän rauhoittunut ja tuntuu että ehkä jaksaa sen päivän kerrallaan. Työt jää kyllä nyt pahasti väliin, mutta ei mahda mitään. En vielä jaksa. Tänään isän synttärit, pitää mennä sinne käymään :)

UnettaaPerjantai 03.08.2007 02:49

Väsyttää vaan ja oon nukkunu jo päivästä ja kohta taas nukkumaan. Heikko olo ja väsyttää vois vaan nukkua pahat ajatukset pois ja kun herään niin en tiedä ovatko lähteneet.

SadepäiväTiistai 31.07.2007 17:19

Taas sataa, mutta kotona on lämmin villatakki päällä ja kahvikuppi kädessä. Ikäviä uutisia kuultu taas, eikä osaa auttaa. Koitetaan ottaa jokaisesta hetkestä kaikki irti! Eikö vaan? Yritetään muistaa ja jaksaa eteenpäin. :)

Itku tuli kun luin tämän );Perjantai 20.07.2007 17:48

1. kuukausi

Äiti, olen vain noin parikymmentä senttiä pitkä, mutta minulla on kaikki elimet. Rakastan ääntäsi. Joka kerta kun kuulen sen, heiluttelen käsiäni ja jalkojani. Sydämesi syke on lempi unilauluni.

2. kuukausi

Äiti, tänään opin imemään peukaloani. Jos näkisit minut, voisit sanoa että olen selvästi vauva. En ole vielä kuitenkaan tarpeeksi iso selviytymään kotini ulkopuolella. Täällä on niin mukavaa ja lämmintä.

3. kuukausi

Arvaa mitä äiti! Minä olen tyttö! Toivottavasti se tekee sinut onnelliseksi. Haluan sinun olevan aina onnellinen. En tykkää siitä kun itket, kuulostat niin surulliselta. Se tekee minut surulliseksi myös ja itken kanssasi vaikket kuulekaan minua.

4. kuukausi

Äiti, hiukseni ovat alkaneet kasvamaan. Ne ovat melko lyhyet ja ohuet, mutta sitä kasvaa vielä paljon enemmän. Käytän paljon aikaani harjoittelemalla. Osaan kääntää päätäni ja heilutella sormiani ja varpaitani ja venytellä käsiäni ja jalkojani. Olen myöskin aika hyvä siinä.

5. kuukausi

Kävit taas lääkärillä. Äiti, hän valehteli sinulle. Hän sanoi etten ole vauva. Minä olen vauva, sinun vauvasi. Ajattelen ja tunnen. Äiti, mikä on abortti?

6. kuukausi

Kuulen taas sen lääkärin äänen. En pidä hänestä, hän vaikuttaa kylmältä ja sydämettömältä. Jotain tunkeutuu kotiini. Lääkäri kutsui sitä neulaksi. Äiti, mikä se on? Se polttaa! Laita hänet lopettamaan! En pääse karkuun siltä! Äiti! Auta minua!!

7. kuukausi

Äiti, olen kunnossa. Olen Jumalan sylissä. Hän kertoi minulle abortista. Mikset sinä halunnut minua äiti?

Jokainen abortti on Yksi pysäytetty sydän enemmän. Kaksi silmää lisää jotka eivät koskaan tule näkemään. Kaksi kättä lisää jotka eivät tule koskaan koskemaan. Kaksi jalkaa lisää jotka eivät koskaan tule juoksemaan. Yksi suu lisää joka ei tule koskaan puhumaan. Ole kiltti, kuka tahansa oletkin joka luet tätä merkintää, laita tämä omaan päiväkirjaasi! kiitos.
- Vanhemmat »