IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Oraakkeli tietää..Lauantai 29.04.2006 17:41

"Noniin. Annan sinulle kysymyksiä ja sinä käyt osoitteessa http://www.lintukoto.net/viihde/oraakkeli/ kyselemässä kysymykset oraakkelilta ja kirjoitat oraakkelin vastaukset tänne. HUOM! Saat muotoilla kysymykset haluamaasi kieleen, tyyliin tai murteeseen tai vaihtaa sana järjestystä, mutta kysymyksessä pitää olla sama juoni. Nyt kirjoittamaan. Lopuksi haasta neljä kaveriasi tekemään saman."

1. Kuka minä olen?
Olet nörtti.

2. Missä asun?
Hmm. Oletko tarkistanut kuusen takaa?

3. Mikä olen?
Olet huippusuosittu rock-muusikko ja idearikas kynäilijä sekä himoittu seksisymboli, muttet vielä vain tiedä sitä.

4. Millainen olen?
*Suudelma suulle*

5. Kuka olen?
Olet venäläinen vakooja, piiloudu!

8. Mikä on arvokkain asia mielestäni maailmassa?
Öö... ei mikään noista veikkaan että oikea vastaus on Hannu Karpo

9. Miltä näytän?
Kalalta, vaikkei sille mitään erityistä syytä olekaan.

10. Miltä tunnun?
Tiskirätiltä.

11. Miltä maistun?
Lihalta.

12. Miltä tuoksun?
Lihalta.

13. Missä minun kuuluisi olla?
Putkassa.

14. Mikä minun kuuluisi olla?
Rentoutuminen.

15. Mistä minut löytää?
Rock-festareilta.

16. Miten minut tavoittaa?
Turusta?

17. Ikäni?
Kaksi kuukautta vanha

18. Sukupuoleni?
Keksisit itsellesi jotain järkevää tekemistä!!!

19. Kuka on minulle tärkein?
Virkapukuinen poliisi.

Righto.... :'D

No joo no...Perjantai 14.04.2006 15:03

Laita musiikkiohjelmasi shufflelle ja vastaa kysymyksiin tulevien biisien nimillä.
Haasta sitten viisi ystävääsi!

Missä asut: Within Temptation - Memories

Kuvaile ensirakkauttasi: Partavaahtokone - Yön hiljaisuus

Kuvaile tämän hetkistä ihastumistasi: Teräsbetoni - Orjatar

Mikä on haasteesi: The Bullets - The Show

Ketkä ovat ystäviäsi: Offspring - The kids aren't allright

Kuvaile ulkonäköäsi: Klamydia - Vähäjärkinen

Mitä teit viime yönä: Nine Inch Nails - Fuck You Like an Animal (biisin nimi on oikeasti Closer, mutta tolla nimellä se ny sattuu olemaan mun koneella)

Mikä on elämäsi tavoite: Nada Surf - Always love

Milloin harrastat seksiä: Haavekuva- Unta

Miten haluat kuolla: Black Label Society - Evil Ways

Mitä sanot vanhemmillesi: Larharyhmä - R.A.K.A.S

Missä vietät aikaasi: Pulu - Et ole yksin

Mitä ajattelet yhteiskunnasta: Rage Against the Machine - Killing in the name

Kuvaile viimeisintä sydänsuruasi: Desing19 - Virus

Mikä on selityksesi kaikelle: Pulu - Suljetut silmät

Mitä ajattelet perjantaisin: KISS - Rock and Roll All Night

Mihin kysymyksiin elämästä et ole saanut vastauksia: Dio - Heaven and Hell

Mikä on lempivärisi: Marilyn Manson - Sweet Dreams

Mikä on neuvosi vähemmän kokeneille: KoRn - Wake up hate

Mitä tekisit mieluiten juuri nyt: Depeche Mode - Strange love

Kuvaile parasta ystävääsi: KoRn - Here to stay

Mitä on sänkysi alla: The Bullets - Manwhore(Get ready to play)

Mikä on ollut suurin saavutuksesi: W.A.S.P. - I wanna be somebody

Mihin menet häämatkalle: Burzum - Lost wisdom

Mitä on TEE NÄMÄ -listallasi: Andrew W.K. - It's time to party

Missä olisit mieluiten juuri nyt: In Flames - Evil in a closet

Uusi nimeni.Sunnuntai 02.04.2006 22:15

02.04.06 18:41 <_RattleHead_> Maineikas minna maria mummo mandariini margariini mango moottori muhennos mikro merkittävän kokoinen mitsubisi minnuli perhananmoinen paskamainen perkleen perälä peijakas

Piupalipaupali.Keskiviikko 15.03.2006 23:27

Koulusta tullessani ajattelin että voisin istua koko päivän kotona ja olla itseni kanssa.
Mutta kaunista kevätpäivää ei kannata siihen tuhlata. Joten laitoin viestiä ystävälleni Ninnille, jos hän vaikka olisi kotona. Menin sitten sinne. Ulkona tuli oltua paljon. Tuli huudettua paljon. Kurkku hieman käheä. MaTIIIII. Keitä te ootte te pienet poijat kun emme tunne teitä, piupali paupali piupali paupali, kun emme tunne teitä. lalalaa.

Redbull antaa SIIVET. Ehkä ei siipiä kuitenkaan. Mitä jos valitan Redbullin valmistajille asiasta? "Käytin tuotettanne, eikä se antanut siipiä, kuten mainoksessanne luvattiin." Vuosisadan naurut.

Mutta asiasta viidenteen. Lähtiessäni Ninnin luota oli niin kylmä, että en lähteny polkemaan, vaan jätin rakkaan polkupyöräni (<3 ) Ninnin pihaan, ja lähdin bussilla. Bussissa sitten kuuntelin musiikkia ja katselin ikkunasta ulos taivaalle, tähystelin tähtiä ja kuuta. Tuli "Mä tarvin tän hetken, tarvin tän hiljaisuuden.." -tunne, ja meinasin jäädä sinne bussiin ja mennä oman pysäkkini ohi ja keskustaan. Olisin noussut heti seuraavaan bussiin ja tullut sillä kotiin. Mutta totesin että on sitä parempaakin tekemistä kuin istua bussissa. Esimerkiksi matikanläksyt... Niinjoo, ne matikanläksyt...-->

Täysikuu<3

Täyssudet valtaavat tämän maan...
mmm-m....

Have a nice...Lauantai 11.03.2006 01:58

...day.

Voisin tarvita ehkä hieman unta.
Öitä kaikki.
Ja sitten ei juoda viinaa, eikä puhuta rumia.

Dingo - perjantai


EDIT (0:10):
...tästä nukkumaan menosta mitään tuu...

Lego-Lassen seikkailut - PART 3Tiistai 28.02.2006 02:17

Kirjoittanut Ricku, minä, ricku, minä...jne.

Lego-Lasse avasi hitaasti silmänsä ja haukotteli äänekkäästi. Hän venytteli raajojaan ja hieroi silmiään pikkuisesti. "Missähän lienee tämä synkkä paikka, johon minut on tuotu...?" Lego-Lasse kummasteli ja huomasi, että hänen vieressään makasi joku

miespuolinen olento. Lego-Lasse katsoi häntä hetken hämmentyneenä, pöllähtänyt ilme kasvoillaan, ja alkoi pohtimaan mitä sitä tulikaan tehtyä edeltävänä päivänä. Hän tuli siihen lopputulokseen, että hänen täytyisi

No perkele, paeta tietysti! Ja vähän äkkiä sittenkin! Lego-Lasse aikoi rynnistää ulos tuosta paikasta, mutta kompastui ennen kun oli ehtinyt ottaa askeltakaan. Jokin oli kiinni hänen jalassaan!

KÄSIRAUDAT! No way dude! Mitä helv#%@& viime yönä tapahtui. Ja kenen kanssa?! Yhtäkkiä tuo miespuolinen olento liikahti ja päästi oudon örähdyksen. Lego-Lasse pelkäsi. Hän myönsi sen jopa itselleen. Kunnes Lego-Lasse huomasikin että tuo mikäliemiesonkaan käänsikin vain kylkeä. Lego-Lasse vilkaisi peiton alle. Hän näki pienenpienen... AVAIMEN! Hänen tilaisuutensa oli tullut.

Hän otti avaimen varovasti ja avasi käsiraudat. Hän juuri aikoi pinkaista ulos tuosta pimeästä huoneesta, tai missä hiton jemmassa nyt olivatkaan... Enivei, Lego-Lasse aikoi karata, mutta taas hän kompastui. Miespuolinen olento oli takertunut hänen jalkaansa ja Lego-Lasse päästi aimo parkaisun suustaan.

Yhtäkkiä valot napsahtivat päälle. Oli niin kirkasta, että Lego-Lassella kesti hetken ennen kuin hän näki mitään. Huone oli täynnä nahka-asuisia miespuolisia henkilöitä sekä paljon erilaisia laitteita. Lego-Lasse ei edes halunnut tietää mitä niillä tehtiin. Ahdistus kiiri Lego-Lassen ajatuksiin, kun hän huomasi että kaikki huoneen mieshahmot tuijottivat häntä.

"Olet siis herännyt." Eräs miehistä sanoi, erikoisen naisellisella äänellä. "Niin olen, mutta... Missä hitossa olen minä ressukka hiirulainen?!?" Lego-Lasse karjaisi, joka sai miehet pelästymään. Mitä ihmettä tämä oikein oli... Ei kai vain... Ei kai?!?!

Kyllä. Lego-Lassen Pahin pelko toteutui. Hän oli joutunut... Village People -bändin Keikkabussiin. "NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOU" Parkaisi Hiiriraukka. Village Peoplen jäsenet alkoivat laulaa kovaan ääneen Y.M.C.A -biisiä, ja Hiiri päätti hypätä ikkunasta ulos. Hän näki kuinka bussi huristi tiehensä. Lego-Lasse jäi yksin keskelle ei mitään..vai oliko hän sittenkään yksin?

"Huhuhuhuhu...." Alkoi kuuli Lego-Lassen selän takaa. Lego-Lasse kääntyi, mutta ketään ei näkynyt... Oliko tämä nyt taas niitä kauhuleffan jälkeisiä traumaunia...? Vai... Jotain ihan muuta...?
*kauniit ja rohkeat tunnarit*
Lego-Lasse katseli hätääntyneenä ympärilleen... Ja kuuli äänen... "Lego-Lasse..." Lego-Lasse kääntyi ja kirkaisi nähdessää hahmon. Hahmo oli... Se oli...

Oraakkeli elokuvasta Matrix!!!!! omfg asdf lol w00t. "Tiesin että tulisit.." Oraakkeli sanoi. "Whaaaaaa...?" Lego-Lasse sanoi. Oraakkeli katsoi Lego-Lassen päälle ja alkoi nauraa hillittömästi. "Voi perC reps!! Sinun tulevaisuudessasi tapahtuu jotain ihan hillitöntä!! Pian näet" Oraakkeli sanoi mitä naurultaan kykeni.

Ja siinä samassa Kantti-Alf putosi suoraan Lego-Lassen niskaan. "Lego-Lasse!!!!! Tervee!" Kantti Antti Alffi Affi kikatti (joo, älkää kysykö....) "Saatanan sikiörotta perkele! Kehtaatkin laskeutua hiirten sankarien niskaan!" Alf nauroi. "Eikö olekin hillitöntä?!" Alf räkätti äänensä piloille.

Oraakkeli nauroi jonkun ojan pohjalla. Häntä ei näkynyt, mutta hän kyllä kuului. Lego-Lasse oli järkyttynyt. Hän seisoi keskellä tietä kuin patsas ja tuijotti tyhjyyteen. Hän oli aivan lukossa.

Kantti-Alf yritti myös nauraa, mutta ei enää pystynyt kun hän oli nauranut naurusolunsa hajalle. "Voi hemmetti. Pitää käydä kaupassa ostamassa maitoa ja porsaansorkkia." Alf virnuili. Lego-Lasse ei tehnyt muuta kun jumitti siinä. Mikä helvetti oli tämän hänen seikkailunsa tarkoitus... Sitten hän keksi sen.... Hänen teki mieli kokata...

Lego-Lassen jumitus loppui ja hän lähti Kantti-Alfin perään. "Tulen mukaasi kauppaan, mutta sanoppa minulle, missäpäin täällä on kauppa? OLEMME KESKELLÄ EI MITÄÄN!!!!" Lego-Lasse sanoi kovaan ääneen. Kantti-Alf naurahti ja sanoi Lego-Lasselle: "kyllä minä näytän tien..."

"Minä vain teleporttaan meidät sinne ja..." Kantti-Alf virnuili ja alkoi heilutella kävelykeppiään. Lego-Lasse alkoi huolestuneena laittaa vastaan. "En oikein usko että se..." Foow! He olivat jo teleporttaamassa. Seuraava asia, jonka he tiesivät, oli että he putosivat. Mutta mihin...?


End of chapter 3.

Kahvinkeitin...Maanantai 20.02.2006 18:06

...vittuilee mulle.

...GRRR.

Järki menee.Perjantai 17.02.2006 17:29

Vastaan seuraaviin kysymyksiin laulujen sanoilla/nimillä. Vastattuani haastan myös muutaman ystäväni mukaan. Tässä on niin paljon mietittävää että voin hyvin laittaa vahingon kiertämään. Listaan haastamani ihmiset omien vastausteni perään.

1. Sukupuoli?
2. Mikä on suurin unelmasi?
3. Mitä inhoat?
4. Millanen fiilis sinulla on nyt?
5. Miten elämäsi sujuu ylipäätään?
6. Mistä asioista pidät?
7. Minne haluaisit matkustaa?
8. Mitä haluaisit sanoa ihastuksellesi/poika-/tyttöystävällesi?

1. Dingo - Nahkatakkinen tyttö
2. Klamydia - Kotikaupunkini
3. Uniklubi - Kylmää
4. Gary Moore - Friday on my mind
5. Raptori - Sukellus pumpuliin
6. Stratovarius - Falling into fantasy
7. Kotiteollisuus - Helvetistä itään
8. A-Ha - take on me´

Haastan:
Royal_joni

Lintuinfluenssa.Perjantai 17.02.2006 00:33

Lukitkaa ovet, tiivistäkää ikkunat, älkää päästäkö ketään ulos. Lintuinfluenssa on tulossa.

Ajatelkaa nyt, miten uskaltaa edes keskustaan mennä kun se on puluja täynnä! Ne puluterminaattorit tartuttavat meihin tuskallisesti tappavan taudin!! Meidän pitäisi vain katsoa vierestä kun tuo iki-ihana kanaflunssa valtaa maan. Lääkkeitä tähän Intuflenssaan, tai mikä lie olikaan, saadaan Suomeen vasta parin kuukautta sen jälkeen kun jo puoli kansaa on henkihieverissä. Reilu meininki.
En teistä tiedä, mutta mulla ainakin alkaa pian pakkomielle pestä käsiä 24/7. Heti kun tulee kotiin--> Käsienpesu.
Liika ajattelu on joskus vaarallista.

Pysykää terveinä<3

Ajatuksia.Torstai 16.02.2006 16:39

Alkasin tässä taas vaihteeksi ajatella liikaa.

Mieleeni tuli muun muassa ajatuksia elämän ainutkertaisuudesta. Toisille se on itsestäänselvyys, toiset eivät ole tulleet edes ajatelleeksi asiaa. On myös sellaisia joita ei voisi vähempää kiinnostaa.

Kaikki kannattaa tehdä harkiten, mutta ei kuitenkaan kannata jättää tekemättä. Myöhemmin voit katua asiaa. Et koskaan tule elämään mitään hetkeä uudestaan. Eli ei tule toista mahdollisuutta. Sorry.

Mutta vaikka tuntuu että olisi mokannut jonkin hetken, täytyy unohtaa se ja jatkaa eteenpäin että ei sure onnensa ohi. Jopa jokainen liike minkä teet voi vaikuttaa johonkin. Ole onnellinen pienistäkin asioista. Älä murehdi pieniä asioita. Älä odota tulevaa, älä murehdi menneitä. Elä tätä hetkeä. Menneisyyttä et voi elää uudelleen, ja tulevaisuuteen ei ole kiire. Se tulee joka tapauksessa.

Monet harrastavat muistoissa surffailua, no onhan se hetken kivaa kunnes törmää kipeisiin muistoihin, ja alkaa murehtia miksei tehnytkään niitä asioita toisin. Myös minä kuulun tähän porukkaan. Yritän päästä tästä tavasta eroon.

Mutta nyt lopetan tämän ajattelemisen.
Ottakaa ilo irti kaikesta.
Cya.