IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Tiistai 22.04.2008 14:41

Inssi läpi \o/

[Ei aihetta]Lauantai 12.04.2008 00:49

Ihanin päivä<3

<3Tiistai 08.04.2008 19:20

Go ahead as you waste your days with thinking
When you fall everyone stands
Another day and you've had your fill of sinking
With the life held in your
Hands are shaking cold
These hands are meant to hold

Speak to me, when all you got to keep is strong
Move along, move along like I know you do
And even when your hope is gone
Move along, move along just to make it through
Move along
Move along

So a day when you've lost yourself completely
Could be a night when your life ends
Such a heart that will lead you to deceiving
All the pain held in your
Hands are shaking cold
Your hands are mine to hold.

Heimoi!Maanantai 31.03.2008 03:31

Takaisin Vaasassa o/

Reissu oli kiva.

[Ei aihetta]Perjantai 28.03.2008 10:03

Moimoi.

[Ei aihetta]Torstai 27.03.2008 15:59

Huomenna lähtö!

Pitäisi vielä kovasti pakata.. Paljon menoa muutenkin tänään. (mm. ajotunti ja laulutunnit yms)
Myös aion ostaa matkaevästä tänään...

Eli. Huomenna juna lähtee 9:22 kohti Hellsinkiä.

Tähänastiset suunnitelmat:

Perjantain suunnitelma:
-tavarat yöpymispaikalle
-käydä leffassa (Leffaa ei päätetty vielä)
-nähdä ainakin joitain kavereita?
-yms.

Lauantain suunnitelma:
-Iltapäivällä joskus kohti Vantaata.
-nähdä kavereita<3

Sunnuntai:
-?
-Kotiin.

..eli ei kovin tarkat suunnitelmat vielä.

Mutta reissusta mitä luultavammin tulee loistava. Kuvia näätte sitten reissun jälkeen joskus.

[Ei aihetta]Tiistai 25.03.2008 00:41

Perjantaina kohti Helsinkiä!

Sherlock. :DLauantai 22.03.2008 02:39

tuomas sanoo:
hassuu jotenkin

tuomas sanoo:
kun jotku vaan menee entistä enemmän känniin mitä enemmän juo


....

tuomas sanoo:
vaihdan nimeni ettet pistä enempää juttuja tonne mitä selitän tällee selvänä

pertsa sanoo:
moro!

pertsa sanoo:
nyt mua ei jäljitetä

...

pertsa sanoo:
nyt sä teit kyl tosi ilkeet

Lego-Lassen seikkailut part 6.Perjantai 07.03.2008 00:22

Muistattekos vielä Lego-Lassen?
Jos ei ole hajuakaan mikä se on, niin suosittelen lukemaan aiemmat osat ensin.

Aiemmat osat:
Part 1: Eh, ekan osan linkki ei tahdo toimia, mutta se löytyy arkistoista _Tammikuu 2006_, ja on siinä heti ensimmäisenä. Eli pitäisi löytyä.
Part 2: zekophaa#blogcomments
Part 3: zekophaa#blogcomments
Part 4: zekophaa#blogcomments
Part 5: zekophaa#blogcomments


Tällä hetkellä mukana olevat sankarit:
Lego-Lasse (aka. Legis)
Kantti-Alf (aka. Kanttis
Legolas
Jaakko Sparrou


...Ja kauan odotettu tarina.
Rickun kaunis aloitus.

Alkoi taas päivä kaunis kaunilla merellä. Kaunis aurinko loisti kauniisti ja herätti kauniit hahmot syvästä unestaan. Lego-Lasse vetäisi syvään kaunista henkeään ja hyppäsi kauniisti ylös nukkumapaikaltaan, joka sijaitsi lattialla, rommitynnyrin vieressä

Yhtäkkiä rommitynnyri alkoi uhkaavasti heilua ja sieltä kuului outoa kolinaa. Hitaasti ja varovasti Lego-Lasse lähestyi rommitynnyriä. Hänen sydän hakkasi niin kovasti, että olisi voinut luulla sen hyppäävän pian rinnan läpi. "TÖTTÖRÖÖÖÖÖÖ!". Lego-Lasse säikähti huutoa ja kaatui taaksepäin ja havitteli jo miekkaansa, kun Jaakko Sparrou nousi ylös rommitynnyristä. "Anteekshi jos mää säikäytin. Mutku rommi tais loppua...."

Lego-Lasse tuijotti Jaakkoa kuin mikäkin kummituseläin. "Joitko sä koko tynnyrin tyhjäks?!" Jakkoo heilui edestakaisin, virnuillen erittäin pervosti. "Tiedätkö, pidän rommista tosi paljon. Siis meinaan... Niin paljon, että voisin juoda sitä lisää. Voisin juoda sitä niin paljon, että kuolen ja jopa sen jälkeenkin." Lego-Lasse päätti antaa Jaakon houria itsekseen ja lähti kannelle hengailemaan, odottelemaan että jotain viimein tapahtuisi.

Lego-Lasse haistoi raitista meri-ilmaa, ja nautti hiljaisuudesta. "KRÄÄÄÄÄÄÄÄÄ! Legis! KRÄÄÄÄ". ...sinne meni se hiljaisuus. Lego-Lasse katseli ympärilleen, että mistä tuo rääkyminen kuului. Laivan nokassa oli vanha lokki jonka jalkaan oli sidottu kirje. "Kirje on Legikselle! KRÄÄ!", lokki parkui. Lego-Lasse hieman ihmetteli puhuvaa lokkia, mutta tajusi että on nähnyt oudompaakin. Lego-Lasse otti kirjeen ja kiitti.

Lego-Lasse tuijotti kirjettä kummaksuneena ja aikoi juuri avata kirjeen, kun Kantti Alf hyppäsi Legiksen taakse ja karjaisi tämän korvaan: "LEGIS ON SAANU RAKKAUSKIRJEEN! RAKKAUSKIR-" Lego-Lasse säikähti niin totaalisesti, että löi Kanttista mojovasti turpaan. "Älä jumalauta säikäytä noin, saatanan pelle!" Kantti Alf pyysi hiljaa anteeksi ja istui hiljaa paikallaan. Mutta Legis kuitenkin palasi taas kirjeen pariin.

Kirjeessä Lego-Lassea pyydettiin käymään saarella nimeltä Puusilmä. Lego-Lassen silmissä näkyi sama pilke, joka näkyy aina, kun hän epäilee seikkailun olevan tulossa. Legolas kömpi myös kohti kantta hyvin unisena. Ensimmäisenä hän näki Kanttiksen, joka istui järkyttyneen näköisenä kannen perimmäisessä reunassa imien peukaloaan ja sen jälkeen Legiksen tuijottamassa kirjettä hullunkiilto silmissään. Legolas päättikin samantien mennä takaisin nukkumaan. Myös Jaakko oli vihdoin päässyt rommitynnyristään pois ja tuli myös kannelle hoipertelemaan.

Lego-Lasse päätti astua ruoriin, koska laivassa ei ollut ketään muuta joka olisi ollut siihen kykenevä, ja suuntasi laivan kohti Puusilmä saarta. "Noniin, miehet! Eikun menoksi." Jaakko mumisi jotain laivan kapteenina olemisesta, mutta Legis päätti olla piittaamata tuon kännisen hullun puheista. Legis oli niin innoissaan, että hän olisi voinut saada melkein sydärin.

Legis ohjasi laivaa hullunkiilto silmissään. Se kiilto oli ollut hänen silmissään siitä asti, kun hän luki kirjeen.. Kunnes hänellä välähti että eihän hän voi ohjata laivaa mihin sattuu. Hän tarvitsisi kartan, tai jonkun joka osaa sinne. Silloin hän päättikin antaa Jaakon ohjata. Jaakollahan on sellainen lahjakkuus, että hän pääsee mihin ikinä hän tahtookin...jos hän on juonut tarpeeksi rommia. Joten Jaakko tarttui ruoriin.

Jaakosta kuitenkin tuntui siltä, että jokin ohjasi laivaa väärään suuntaan. Hän ei osannut sanoa varmasti, koska oli niin kännissä. "Legis... Ohjaako... Joku laivaa?" Legis katsoi Jaakkoa oudoksuen. "Öh... Sinä?" Jaakko heilui ja otti rommipullon taskustaan, joka lisäsi Jaakon koomisuutta. Hän heilutteli pulloa edestakaisin. "Ei! Ei kun... Laiva ei mene sinne minne ohjaan. Mitä jos ne hullut pingviinit ohjaa menidän laivaa ja vie meidät jäävuorten luokse?!" Lego-Lasse huusi. "Älä nyt sekoile siinä vaan ohjaa! Seikkailua kohti!" Yhtäkkiä, laiva heilahti voimakkaasti.

Legolas taas kömpi kannelle ja mutisi jotain lampaista. Lego-Lasse ei tiennyt kumpaa pitäisi ihmetellä enemmän, Legolasta ja lampaita vai tuota ihmeellistä heilahdusta. Legis alkoi katsomaan ympärilleen. Jaakko vieläkin tutki rommipulloansa, eikä ollut havainnut vieläkään mitään outoa. Kantti-Alf istui vieläkin nurkassa järkyttyneenä imemässä peukaloaan. Legolas oli nukahtanut kannelle ja matki unissaan lampaiden määkimistä."Siis mitä helvettiä täällä tapahtuu?", Lego-Lasse karjaisi. Yllättäen jostain ilmestyi mielettömän kokoinen aalto, joka tuli kohti Punaista Kuulaa.

"Ei helevetin saatana...!" Lego-Lasse huudahti. "Nyt ylös kaikki, meitä kohti tulee aivan saatanan iso aalto!!" Kaikki hätkähtivät ja tuijottivat aaltoa kauhuissaan. Paitsi tietenkin Jaakko, joka halusi halata tuota kammotusta. Ja tietenkin Legolas, joka kertoi olevansa osittain masokisti. Lego-Lasse hätääntyi. "Ihan sama vaikka olisitte Michael Jackson ja sen pari poikaystävää, nyt menkää töihin, meidän täytyy tehdä jotain, ettei tuo kammotus tuhoa meidän laivaa!" Jaakko nosta sormeaan ja katsoi Legistä vihaisena. "Minun laivaa." Legis pyöritti silmiään. "Ihan sama. Töihin siitä!"

Kaikki juoksentelivat ympäri laivaa. Legolas kaivoi esiin sateenvarjon. Jaakko yritti puhaltaa aaltoa kohti, jos se vaikka kääntyisi takaisinpäin. Kantti-Alf heilui keppinsä kanssa muuten vaan joka puolella. Lego-Lasse tarttui ruoriin. "Nyt muutes lähdettiin täältä". Legis ohjasi laivaa sivuun, yrittäen päästä pois aallon kulkureitiltä. Aalto läheni uhkaavasti ja Lego-Lasse rukoili Punaisen Kuulan puolesta. Aikaa kului, ja he lopulta pääsivät aallon edestä pois, ja aalto jatkoi matkaansa. Legolas vilkutti sille hyvästiksi, kyynel silmäkulmassa. Mutta nytpä selvisi, että kuka tai mikä aallon aiheutti, nimittäin heidän eteensä ilmestyi...

...jättiläis mustekala! Jaakko katsoi otusta suu ammollaan. "Daavid Joonas! Mitä sinä täällä teet?!" Mustekala puhalsi kuplia suustaan ja sylki ne Jaakon päälle, päästäen sitten suusta sellaisen ihme kuplivan rääkäisyn. Lego-Lasse tuijotti Jaakoa. "Luulenpa, että tuo on ihan tavallinen mustekala. Joka on aivan helvetin iso." Kantti Alf ja Legolas katsoivat toisiaan, sillä he tiesivät, että Lego-Lasse oli alkanut kiroilla entistä enemmän. Jättiläismustekala katsoi nelikkoa ja alkoi puhua möreällä ja erittäin rumalla äänellään:

"Minä olen tämän meren kulkulupatarkastaja!". Lego-Lasse paniikissa alkoi selittämään: "Kulkulupatarkastaja? Mitkä luvat? Tarvitsenko siihen lupia että saan kulkea täällä? Minä olen seikkailija!..." ..ja hän vain jatkoi selitystä, samalla kun Jaakko vei pientä lappusta mustekalalle hyvin tyytyväisen näköisenä. Lapun mukaan Punaisella Kuulalla on ikuinen kulkulupa kaikkialla.

"Vai niin." Mustekala tokaisi. "Asia on sitten selvä. Menkääs sitten siitä, minulla on kiire japaniin etsimään koulutyttöjä." ja tämän sanottuaan, mustekala vajosi veden alle, keikuttaen hieman laivaa miehistön kiusaksi. "Aha..." Lego-Lasse mutisi ja katsoi surkeaa miehistöään. "Noniin, jatketaan matkaa kohti seikkailun saarta. Ei kun siis Puusilmä saarta. Jaakko! Ruoriin siitä!" Jaakko kirosi Legiksen komentelua, mutta meni kuitenkin ruoriin, jotta pääsisi äkkiä ostamaan lisää rommia. Kantti Alf kiipesi mastoon, jos hän sattuisi näkemään pinkkejä elefantteja. Legolas taas keräsi rohkeutensa ja päätti mennä ahdis--- keskustelemaan Jaakon kanssa, sillä hänestä känniset ja hullut miehet olivat jotenkin kiihot--- mielenkiintoisia.

Lego-Lasse katsoi tyytyväisenä horisonttiin... ja hän näki maata. "MAATA NÄKYVISSÄ O_O", hän kirkui niin lujaa kuin kykeni. Kantti-Alf säikähti Legiksen huutoa ja putosi mastosta päälleen. Noh, ainakin hän nyt saa hetken katsella niitä vaaleanpunaisia elefantteja. Jaakko lähti ohjaamaan kohti tuota paikkaa, jonka täytyi olla PUUSILMÄSAARI.

End of chapter 6.

[Ei aihetta]Keskiviikko 27.02.2008 14:14

Eilen & viime yönä oli kivaa.

Heitin tän talven ensimmäisen lumipallon!! .....sori Markus : DD
"Heititkö sä mua just lumipallolla?"
".....ehkä."