IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -
Elikkä myyn kolmea Naruto-seinäkangasta ja kahta Bleach-seinäkangasta.

Ostin joskus suhteellisen suolaisella hinnalla vuoden (kai) 2008 Animeconista nämä:

Pitkään ja ahkerasti vaihtelin, kumpi oli seinällä ja kumpi lepäilemässä huoneen nurkassa, kunnes eräänä päivänä vaihtoa ei tapahtunutkaan ja molemmat jäivät nurkkaan kyyhöttämään. En oikein osannut päättää, kummasta pidin enemmän, kun tyyli on suhteellisen sama.
Molemmissa on kätevät, liikuteltavat koukut, joilla saa julisteet seinään kiinni ilman mitään jeesusteippiviritelmiä. Kaksi naulaa ja tsädäm. Huoneeni ovessa noita pidin, joka kuvassakin näkyy. Molemmat siis kokoluokkaa oveen (ym.) sopiva.


Tässä on taas vähän Narutoa. Jostain Animeconista tai Desuconista myös nämä hommattu aikoinaan:



Tuosta Sasukesta sen verran, että tuo yläkeppi on poikki. Olen sinne sisälle kuitenkin tehnyt pienen vahvikkeen, seurauksena se, että siinä on pieni ryppy.

Ryppy ei ole kuitenkaan ihan yhtä iso, kuin kuvassa, koska korjasin sitä juuri hieman lisää. Ryppy siinä kuitenkin on, mutta tästä huolimatta se on ollu all-time suosikkini kaikista seinäkankaistani. +Siinä on ne ripustamista helpottavat koukut. Ne on oikeesti iso plussa.

En muista näiden kahden tyypin jäljellejäänen nimeä ollenkaan, mutta tää isompi, jolla on rakkautta symboloiva kanji otsassa ja joka kantaa tota putelia selässään, niin toi juliste missä se on.. se on iso ja hieno. Miinuksena koukut, joita ei ole. Mutta muuten erinomaisen hieno, jokseekaan se ei mahdu oveen. Ellei ole tosi leveä ovi. Ja vaikkei koukkuja olekaan, niin kyllähän sen seinälle silti saa kun vähän päätään käyttää. Minun seinääni se koristi noin vuoden verran, kunnes kirjahylly peitti osion eikä se enää mahtunut mihinkään. Se on siis isohko.

Sitten tuo keskimmäinen. Siitä en pyydä edes puolta hintaa muihin verrattuna, koska ylin keppi on kokonaan irronnut. Jollain liimalla sen kyllä saa siihen kiinni, mutten löytänyt kotoani sellaista liimaa. Pienellä värkkäämisellä sen saisi siihen ihan kunnollakin kiinni, mutta sen työn tuntipalkka on jo sitä luokkaa, että myyn koko julisteen vaikka parilla eurolla.

HINNAT

Hinnoista sen verran, että 15€ kappaleelta Bleach-julisteista. Molemmat jos ostaa, niin 20€. Eli melkeen osta kaksi, maksa yksi, muttei ihan, sillä mikään ei ole niin hyvää eikä elämä ole reilua.

Naruto-julisteista tuo Sasuke maksaa 10€ tunnearvoineen kaikkineen, Puteliselkä 15€, Keskimmäinen 2€.

Jos nyt kaikki Narutot ostaa samaan pakettiin, niin 20€ on ihan hyvä hinta. Jotain parin kympin luokkaa noi kaikki tais maksaa kappaleelta kun itse ostin. Eli näitä ostaessa elämä on ihan reilua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.