IRC-Galleria

hehKeskiviikko 30.11.2005 21:17

a samlla sekunnilla ku painoin tuota hyväksy nappia, ni auto tuli pihaa ja kyyti tuli:) et emmä ehkä vaihakkaa kavereita!!

ja mä tein tänää uroteon, ku mun huonees oli hiirenloukku ja sitte sil aikaa ku olin kaupas ni se oli menny siihen loukkuu, siis se hiiri, ja mä olin rohkee tyttö ja otin sen hiiren ja loukun ja laitroij pussii ja vein roskii, topsin siihen meni n. 15monuuttia enneku sain kerättyä itteni kasaa ja nostettua sen loukun lattialta!!

yritin ensiks soittaa broidille et tulis ottaa sen pois sen sielt, mut se vaaa nauro mulle, miksköhän :Dosaakirjottaa.com :D

joo-oKeskiviikko 30.11.2005 16:30

tässä sitä nyt ootellaan kyytiä että pääsis kauppaan , paitti jos ne nyt sitten menee ilman mua, mikä kertoo sen että mä en mee enää koskaa kauppaa enkä mihinkää muuallekkaa niittenkaa!! mä en enää puhu kelleekkää muulle ku saranalle, mun omalle kummityttöselleni, tosin sil on varmaa taas kohta sellanen päivä, että ei puhuta hannalle.com jeah!!

mä oisin voinu lähtee ihan itte sinne kauppaa ihan ittekseni jos oisin tienny ettei ne tuukkaan hakeen mua, ku pitäs ostella jo jouluks kaikkee, mut ei ni ei.. minkäs sille sitte teet vittua käteenne...

nonnii, ei mua oikeesti vituta, ärsyttää vaan ku aina tarttee venaa ja kukaa ei koskaa ilmota mitn..

mä vaihan uuet kaverit, se on nyt tällä sekunnilla päätetty!!

hyvästi vanhat rakkaat ystäväni!!

perseen perse...Keskiviikko 30.11.2005 12:26

ilmottauduttii äitinkaa jonnekki vitun joulukoristekurssille ja äiti pääs sinne ja mä en, jouduin varasijalle 2. nooh, sitte sovin paketoinnit huomiselle ja perjantaille, ja sitte ne soitti työkkäristä tänää että nyt pääset sinne sittenki, oli joo et en voi tulla ku oon jo sopinu muuta, ni ei ku sä joudut sitte karenssii jos et tuu sinne kurssille... perkeleen perkele! ja nyt joudun sinne ja joudun metsästää paketoijat huomiselle ja perjantaille, ja mul on viel kolmevuoroo niist paketoinneista.... prkl.. ja S4du tappaa mut!!!

mut hyvää huomenta :)

jaa jaa jaaTiistai 29.11.2005 19:04

polvi alkaa pikkasen parantua, jiha, mul ei oo mitn tekemistä, ja aina ku on tälleen ettei oo mitn tekemistä, ni sitte, kukaa ei ota mitää yhteyksiä, mut sitte ku on vaikka vkoloppu tai oon menos leirille ni kaikki haluis olla munkaa tekemisis, on se kivaa olla suosittu sillon ku muille sopii, grate...

mut hei emmä valita, on se ihan kivaa, mut pitää niitten ihmisten muistaa et, en mäkään toimi niitten mukaan, vaan käytän sitte itte hyväks ihan samallailla.. ja joo, ompahan taas narina päivä,


mut nii, oon mä ihan kiva sillon kuu nukun ja sukellan, ja sillonku ku haluun :D

mut mä oon mä ja saan valittaa ihan niin paljon ku huvittaa ja sitä ei tarttee muitten ottaa asiaksee, mä saan olla vali vali jos mua huvittaa ja sitte ku mä valitan tällee niinku ittelleni..

ja jos nyt hanna lopetat sen kirjottamisen ku ei vittuakaa kiinnosta mitä kirjotat!! nutipää..

ja nyt mä sit taian seota lopullisesti, jeah babe!!


uuuullaallalalal!!

ai ai aiMaanantai 28.11.2005 13:45

mulla on jotenki menny mystisesti polvi, ja se on ihan saatanan kipee sitä ei voi koukistaa yhtää, ja viime yö oli ihan tuskaa ku heräs aina ku vihlo niin perkeleesti... ja se vaan alko eilen ihan yht äkkiä illalla... ei voi taas ymmärtää ja typerä flunnsaki tuli taas.. prkl..

jaahasSunnuntai 27.11.2005 20:55

perkele ku kiinnostaa ku kilopaskaa yhtää mikää.. pitäs tehä sitä ja pitäs muuten tehä vielä totaki... yäk!!!

mut joo ei kyllä kiinnosta kirjottaa tännekkää, vises!!

hehehSunnuntai 27.11.2005 13:06

mä en siis ole kirjoittanu tota edellistä kommenttia vaan valiot, eli siis satu, maikku ja aino, oltiin siis eilen tampereella ja hieman nautittiin olutta ja kivaa oli ja sitä ennen kaikkea hianoo partio ohjelmaa!! ja justiinsa tulin kotii, ja nyt painun nukkumaa ku väsyttää niin perkeleesti!! heippa!!

[Ei aihetta]Lauantai 26.11.2005 23:55

Do diin, hähähäääää, valiot rules, jätit meiät keskenämme!!!!
Hanna on vessassa

noinLauantai 26.11.2005 13:43

noonniin, nyt siis lähren tampereelle heti ku kyyti tulee, ja onneks ei ees päätä säre ihan vitusti ja taian olla ihan reippaas humalassaki kaiken lisäks :p mun pitäs tai oikeestaa ois pitäny jo, kehittää tunnin mittanen partioaiheinen tekeminen meille siis valioille, t'ää on siis partio reissu, ja noh, oikeestaa periaattees oon kehittäny jo, siihen liittyy hautausmaa, lyön kakskärpästä yhellä iskulla, vien heidille kynttilän ja valiot siivoo hautasmaata... jes!!

mut joo, kirjottelen lisää sitten kun kotiudun huomenna joskus!!


cya!!!

huohPerjantai 25.11.2005 13:38

pitkästa aikaa ku sain nukuttua, ni sitte äiti tuli herättää ja kysyy, lähetköä kauppaa, kaippa se on siis pakko raahautua..

nyt on enää nenä tukossa, ja mä en oikeesti oo koskaa kipee, ni sitte yhtäkkiä koko tän syksyn oon kärsiny ihme flunssasta, mut oon keksiny siihen jo syynki, lumi. Ku ei tääl perkeelen maassa oo lunta ni muhu iskee flunssa.. nii-i!!

mut joo, tarttee mennä pukemaa ja keräilemää pullot kasaaa että voi lähteä sinne kauppaan kun heikkibertta ja tytöt saapuu :)


näkyy!!!