IRC-Galleria

huhTorstai 20.07.2006 17:08

nyt oon aika sokee ku pupillit on ku lautaset joten antakaa anteeks kirjotusvirheet, mutttas siis musta ei tule sokeaa, ainakaan vielä.. toinen silmä miinus 7,5 ja toinen -8,5 että sokeita ollaan kyllä ilman laseja täytyy myöntää, mutta ainakin hetkeksi voi huokaista ettei sokeksi tulla, ja silmälääkäriki oli tosi halpa vain 70€ ja piti heti kässillä maksaa ja eihän mulla ollu rahaa.. onneks tilillä oli 40€ ja jaana avitti 30€ .. kallista puuhaa..

[Ei aihetta]Torstai 20.07.2006 01:15

Katsele kuva-albumiani ja valitse sieltä yksi parhain/hauskin/kaunein kuva joka on
mielestäsi ylitse muiden tai vaan paras. Siis vain yksi kuva ja linkitä se päiväkirjaani.

Sen jälkeen lisää tämä omaan päiväkirjaasi ja katso, mistä kuvasta muut pitävät eniten.

[Ei aihetta]Perjantai 14.07.2006 15:55

lähen tänään evolle tekemään mahtia eli meiän piirin piirileirin raksalle vetämään vesiputkia ja sähkökaapeleita yms.. tuun sunnuntaina sirbanan ristiäisii ja palaan sitten takaisin evolle seuraavaksi vkolopuks sitte oon maanantain ja tiistai päivän lahessa ja sitte lähen tiistai iltana viemää meiän lippukunnan kamat sinne ja alan rakentaan savua.. ja sitte leiri alkaaki ja tuun poies sieltä näillä näkymin 3.8 jollen jää purkuleirille...

näin:)

mul on uus tukka!!!!

sori annikki pöllin :)Perjantai 14.07.2006 15:52

Olet mieleltäsi avoin, sinulla on mielikuvitusta, olet huolehtiva ja ulospäin suuntautunut. Ihmistyyppisi nauttii elämän suuren näytelmän seuraamisesta, ja pohtii mielellään ihmisten motiiveja ja tarkoituksia. Kaltaisellesi ihmiselle mikään asia elämässä ei ole merkityksetön. Siksi toisten ihmisten mielestä saatat toisinaan olla liian varuillasi, herkkä tai epäluuloinen. Olet valloittava, karismaattinen ja nerokas supliikki-ihminen. Olet lahjakas moniosaaja, ja voitkin menestyä useilla alueilla elämässäsi. Sinua stressaavat ammatit, joissa on selvät säännöt ja toimintaohjeet ”tee tämä tällä tavalla.” tai joissa vaaditaan logiikkaa, faktoja ja yksityiskohtia. Ihmistyyppisi ei jaksa keskittyä kauaa samaan asiaan, ja monet mielenkiinnon kohteet saattavatkin vahingoittaa menestystäsi pitkäjänteisyyttä vaativassa työssä. Parhaiten sinulle soveltuvat ammatit, joissa voit aloittaa projekteja ja sitten innostaa toisia saattamaan ne päätökseen.


aika hyvin kyllä mua kuvaa :)

[Ei aihetta]Tiistai 11.07.2006 02:54

ai niin unohtu kertoa että 20pvä silmälääkäri kertoo mulle että tuleeko musta sokea vai voiko mun silmät vielä pelastaa.. vissiin vähän vikaa verkkokalvoissa sun muissa..

eli jos jotain en vähään aikaan nää ni älä ihmettele jos tuun kepinkaa vastaa..

[Ei aihetta]Tiistai 11.07.2006 02:52

kiitos kela :) eli tänää sain vihdoinki loput palkoistani mitkä kela veti välistä.. sain ostettua uudet hienot vaelluskengät hinta reippaat 200€ ja makuupussin hinta reippaat 100€ ja ja ostin ipodin pääsee lenkillä musaa kuunteleen:)

ja hätähousut ostin :)

[Ei aihetta]Keskiviikko 05.07.2006 22:55

järkytys, nyt vasta iski tajuntaan kunnolla kuinka paljon mä oon lihonu, vaikka mä nyt tosin oon 8kg laihtunu, mut pakko saada paino takasin kuriin, siihen mitä se oli enneku meni amiksee ja mieluummin pienemmäks...tavotetta on, mut kyl mä pystyn siihen, tarttisin vaan jostainsen motivaation ja jonkun joka kertos mulle mitä tehä!! ehkä me sellasen jostain kaivan joskus :) ei joskus vaan nyt heti välittömästi!!!!!!!

hyi olkoon miten läski ruma paska mä oon!! yök!!
oksettaa!!

[Ei aihetta]Perjantai 30.06.2006 13:20

mä vihaan kelaa mäö niin vihaan sitä!! se pidätti mun palkasta taas 60% luulis että ne verotiedot nyt kahessa kuukaudessa olis menny perille.. mut ei.. mä meen nyt ja näytän niille mistä kana pissii perkele..

[Ei aihetta]Maanantai 19.06.2006 00:58

teeppäs vaan.

Annan sinulle kysymyksiä ja sinä käyt osoitteessa http://www.lintukoto.net/viihde/oraakkeli/ kyselemässä kysymykset oraakkelilta ja kirjoitat oraakkelin vastaukset tänne.
HUOM! Saat muotoilla kysymykset haluamaasi kieleen, tyyliin tai murteeseen tai vaihtaa sana järjestystä, mutta kysymyksessä pitää olla sama juoni. Nyt kirjoittamaan.
Haasta lopuksi vielä neljä tyyppiä.

Mikä mun nimi on?
-Jaakoppi
Mikä on mun lempinimi?
-armi
Miltä näytän?
-lähdevedeltä
Mikä minussa on seksikästä?
-pommiin nukkuminen
Mikä minusta on ihanaa?
-irkki
Mitä teen tänää?
-soita pianoa
Kenen kanssa olen tänään?
-teinirakkautesi
Mikä on mun horoskooppi?
-vatsatauti
Kuka on mun tuleva rakkaus?
-Se, ketä rakastat juuri nyt, mutta enempää en voi asiasta sinulle kertoa (sopis kyllä mulle ;))
Missä tapaan tulevan rakkauteni?
-tornissa
Milloin tapaan tulevan rakkauteni?
-Vuonna papu!
Millainen tuleva rakkauteni on?
-Pornahtava.
Mitä minun kannattaisi tehdä kesälomalla?
-iskeä silmää
Miten huominen päivä onnistuu?
-miltei maailmanloppu
meikä poika lähtee jenkkeihin!!! uu mama, joskus loppuvuodesta tai alkuvuodesta!! pikkusiskon kanssa kahestaan mennää!! ja mä joudun hoitaan lentokoneen vaihot jossain hevon vitussa! äippää kiusattii et jos meiänn lennovaihto on damissa et mennää sinne polttelemaa :D

saa olla kateellinen!! california kutsuu!! sacramento!!!

uuuuuuu jeee!!