IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

padamTorstai 29.11.2007 17:47

naurattaa , laulattaa, kiukuttaa, huvittaa, itkettää, suututtaa, rakastaa jne jne...
Ja kaikki tämä vaikka yhdessä tunnissa.. Eikä tee edes tiukkaa..=D

Nytköhän se talvi sitten tulee.. Toivottavasti. Mä tykkään ainakin et ois lunta kunnolla maassa, eikä vain sellaista synkkää ja harmaata.

Mietin tossa just et pitäsköhän ostaa rautasormus. Kuulin vain sattumalta radiosta ku ne jotain siitä mainosti ja se sit vain jäi mieleen pyörimään. Ei mulla oo ketään lähipiirissä, joka olis sodassa ollut, mut jotenkin tekis vain mieli edes vähän jeesaa niitä, jotka on sillon kauan sitten tehny raskaan työn sen eteen mitä meillä nyt on..

Oiskohan kivaa olla sellanen yltiö positiivinen tyyppi. Kaikki olis hienoo ja mahtavaa..
Eihän se vaatis kuin vain pientä asenne muutosta..=) Mut kuinka kauan sitä sellasta jaksais, ku ei kaikki kuitenkaan ole niin hienoo ja mahtavaa mitä sä joudut ottaan vastaan. Siinähän vain tavallaan pettää itseään. Kyllä mun mielestä saa vituttaa sillon jos on siihen aihetta..=)
Mut tuntuisko ne ikävämmät asiat sitten vähemmän ikäviltä, jos yrittäis olla kokoajan positiivisella mielellä?!? Ja vaikuttaisko se ympäristöön positiivisesti, jos itse olis kokoajan hyvällä tuulella??
Mut entäs sitte jos ympärillä vain kaikki murjottaa ja murehtii, niin kait siinä tuntee itsensä vähän tyhmäksi, jos itse sitte oot hymy korvissa...=D Sellasta se on..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.