IRC-Galleria

zuice

zuice

Vieläkös täällä joku tuttu on? Edelleen käytän lähes tulkoon vaan FB:tä....sieltä löytää jos tahtoo...

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Sunnuntai 29.03.2009 18:33

Saatiin perjantaina perheenlisäys...käytiin hakemassa meille puoli vuotias kollipoika, Kola nimeltään...ei olla itse nimetty..hyvin on poika kotiutunut uuteenkotiin...tosi lutunen kisuli.. :)

Vituttaa! Kannettavas...Sunnuntai 15.03.2009 03:07

Vituttaa! Kannettavas ei toimi tää vitun netti mut kännys toimii. Taitaa olla konees vika. Pari frendii oli tos kyläs jotka tajuu koneista mut ei nekään saanu toimii..vittu. Ja pitäs tehä kouluhommia. Ei voi mitään. Aamulla laivalle!

[Ei aihetta]Sunnuntai 08.03.2009 17:25

Blaah...tylsää...kulta töissä ja ite vapaalla...pitäis siivota ja tiskaa ja pyykätä yms....no pyykkikone pyörii jo toista satsia...enää pitäis imuroida, pestä lattia, tiskata, kastella kukat, viedä roskat...ja pitäis jossain vaihees ehtii viel tehä koulujuttui...ei jaksa...onneks kämppä ei oo mikään 100 neliön lukaali ni toi siivoominen on nopeeta..ja sit pitäis käydä itiksen prismassakin vielä...
Ai niin...hyvää naistenpäivää kaikille!

[Ei aihetta]Maanantai 02.03.2009 17:27

Whuhuu...eka työtapaturma! Tai no tollanen pieni mutta kuiteski...perjantaina ku pesin tiskissä lattiakaivon ja laitoin sen lattiaritilän siihen takas ni jäi oikee keskisormi sen ja lattianreunan väliin (aika lujaa paiskasin sen ritilän) nisiihen tuli kynteen haava...tai siis tollanen jännä viilto ja siitä tuli verta...nyt on sit toi kynnen tyviosa musta ja helvetin kipee koko kynsi...mutta eipä tullut käytyy näyttää sitä perjantaina tossa tapaturma-asemalla ku me saadaan siin käydä ku samassa sairaalassa kuitenkin töissä...toivottavasti vaan ei toi kynsi irtoo..sit tulis kai saikkuu tai en mä tiedä..tänään täytin sit töissä työtapaturmaselvityksen vakuutusyhtiötä varten..jos joutuu käymään näyttää tota ni sit menee vakuutuksen piikkiin..

On kyllä aika ihme, meille tuli tänään (!!) viime viikon aku ankka...outoo...tai no tää onkin hesaa...eihän täällä mikään koskaan milloinkaan toimi tai tuu ajoissa...mainoksiakin me saadaan aika harvoin...

Mutta juu... Hyvää kevättä kaikille! :D

[Ei aihetta]Torstai 12.02.2009 22:24

Kiitos kaikille tupareissa mukana olleille! Hyvät bileet oli!

Eilen vasta sain aikaiseksi siivottua tuparin jäljiltä kämpän..käytiin tänään kuuntelee vitun tylsää esitystä tulevasta putkirempasta...pitäis jossain vaiheessa tässä vissiin etsii uutta kämppää...tänne ei ole järkeä jäädä asumaan...mutta ei kai ne vielä tänä vuonna aloita sitä putkiremppaa...

[Ei aihetta]Lauantai 07.02.2009 14:36

Tuparit tänään kello16 alkaen!!!!! Jipii!!

[Ei aihetta]Maanantai 02.02.2009 00:44

Oli kyllä mahtava risteily taas. :D Tuli sitten tuhlattua oikein urakalla rahaa...ostin uuden paidankin satamasta..sitten saatiin ilmanen risteily ku ostettiin taxfreestä yli 80€ kerralla..
Tuli sitten risteilyn jälkeen vielä lähettyy laulaa karaokea baariin ja oltin joskus viiden hujakoilla aamulla himassa..huomenna taas töihin..

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.01.2009 22:30

Ai niin...
Mä tahdon tai siis me tahdotaan kissanpennun, jos jollain on tiedossa että mistä sais ilmaiseksi pentukissan ni ilmoitelkaa! Saisi hyvän kodin..

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.01.2009 22:21

Olipas tapahtumarikas työpäivä...tai no ei...ainut mitä tapahtu oi se ku olin pakkasessa keräämässä huomisia pakasteita ni yks työkaveri kävi hakee sielt jotain ja vahingossa paiskas oven kiinni...siellä olin sitten pakkasessa lukkojen takana kun se avauspainike siellä sisäpuolella ei toiminut...viruin siellä semmoset 10-15minsaa ennen ku työkaveri kuuli mun koputukset..oli kyllä hieman kylmä sen jälkeen...onneks en jäänyt sinne pidemmäksi aikaa...ois ollut syväjäädytettyä poikaa sen jälkeen...etenkin jos ois vasta aamulla huomattu että oon siellä...

Sitten hieman positiivisempaa...Kulta sai tänään tietää että se pääsee töihin, vakkariduuni...samaan paikkaan jossa ite oon töissä :) Ei kyllä vielä tiedä millon aloittaa kun sen täytyy hoitaa vielä noita paperiasioita yms. :)

[Ei aihetta]Maanantai 26.01.2009 23:46

Olipas kiva perjantai...meidän piti mennä vaan katsomaan uutta ruokailuryhmää mutta se lähtikin kaupasta mukaan...en kyllä enää koskaan roudaa huonekaluja julkisilla...kaiken kukkuraksi noitten tuolien paketeista hajos kantokahvat itiksessä kun päästiin bussista ulos...siin oli mukava roudata niitä ja muilla ihmisillä oli hauskaa :) No onneks ne on nyt kasattu..sopii hyvin tonne keittiöön..

Tuparitkin lähestyy uhkaavasti :D Pari viikkoo vielä..