IRC-Galleria

zuice

zuice

Vieläkös täällä joku tuttu on? Edelleen käytän lähes tulkoon vaan FB:tä....sieltä löytää jos tahtoo...

Uusimmat blogimerkinnät

jippijaijee! =))))Torstai 30.11.2006 17:18

Kiva viikko ja viikon kruunas tän päivän posti! Tuli kirje noista yhteishaun tuloksista... EN PÄÄSE MINNEKÄÄN OPISKELEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =)))))))))))))))))))))))) Helpotuin tosi paljon...kun mulla oli pakkohaku niin laitoin sellasii aloi joihin vois mennä opiskelee mutta ei kiinnostusta kuitenkaan.. Enkä ees oo varasiallakaan missään noist.

Pääsee sit keväällä hakee kouluihin mihin haluan! Ja linjoille minne haluan..

tiedoksi ja eteenpäin laitettavaksi!Torstai 30.11.2006 17:15

SAA JA PITÄÄ LEVITTÄÄ!!

Hei, olisin halunnut saattaa tietoonne ikävän tapauksen ja samalla varoittaa ihmisiä myymästä/antamasta mitään eläintä kyseiselle henkilölle. Ystäväni myi englanninspringerspanielin pennun 10.11.06 Helsingissä asuvalle Kirsi Laaksoselle. Kaikki näytti olevan hyvin kun ihmistä haastateltiin, mutta tänään 18.11 ikävä totuus sitten paljastui. Kyseinen henkilö sairastaa Skitsofreniaa ja jo maanantaina 13.11 koiranpentu sai surmansa, koska omistaja heitti sen kerrostalon kolmannen kerroksen parvekkeelta alas. Pentu sai surmansa vähän sen jälkeen kun se oli heitetty maahan, ei kuitenkaan heti.
Kasvattajalle asian ilmoittanut Kirsi Laaksosen ystävätär kertoi myös että kyseinen henkilö on aiemmin surmannut omistamansa mustan Cockerspanielin kuten myös omistamansa kissan.
Myös hänellä on yleinen kielto ratsastustalleille, koska tahallaan ratsasti hevosen suohon, jonne hevonen hukkui.
Asia josta olemme erittäin huolissamme on, että Kirsi Laaksonen on osoittanut mielenkiintoa myös Rescuekoiria kohtaan ja roduissa varsinkin Englannin ja Gordonin setterit kiinnostaa. Asia ollaan nyt viemässä poliisille, mutta olisi hyvä jos tämä asia menisi eläinihmisten tietoisuuteen ja tämä sairas ihminen ei saisi surmattua yhtään enempää viattomia eläimiä.
Lisää asiasta voi kysellä pennun kasvattajalta Sanna Kavénilta, knl Wildomar's (sanna@spanielworld.com www.wildomars.com)
Ystävällisin terveisin
Suvi Lindholm
knl Ocean Pitfal's

kivaa...Keskiviikko 22.11.2006 17:22

On kyl mukava kun olo alkaa olla parempi..pääsee näillä näkymin huomenna taas pajalle.. Ei oo ainakaan kuumetta ollut tänään vielä.. Ainoostaan nuhaa ja vittumainen yskä...

Pitäs varmaan tänään värjätä toisen kerran tää hiukset niin saa paremman värituloksen..
Juups, mutta jos jatkais tuon levyn polttamista...

kiva reissuMaanantai 20.11.2006 14:00

Oli kyllä juu mukava tallinnan reissu.. Tuli biletettyy yms. Ja värjättyy hiuksetki... Ja tuliaisina toin itelleni flunssan.. Ei oo kivaa..No ollut kyllä melkein koko viime viikon hieman tukkonen olo mutta nyt se sitten sunnuntaina iski tallinnassa tää flunssa..Ollaan sitten saikulla ainakin vielä keskiviikko ja jos ei mee ohi niin sitten varattava lääkärille aika..mutta toivon että menis ohi mahdollisimman nopeesti tää flunssa niin pääsis taas pajalle..

hehehee....Torstai 16.11.2006 16:56

Juha syntyi jälleen maailmaan eräänä pilvisenä aamupäivänä. Tunnin päästä näki että hänestä tuli nainen.. Perhe oli suuri ja he elivät rakkaudesta. Koulussa hän kiusasi kaikkia, siellä häntä kiusattiin nenästään.

Jo opiskeluaikoina häntä alkoi oksettamaan paperiarkit, niinpä viihteeksi tuli itsepuolustuskirjat.

Juha kehittyi neljännelläkymmenellä varsin enkelimäiseksi. Päähänsä hän sai siniset hiukset, sekä raidalliset silmät.
Ulkonäöstä seuraten hän oli hyvin sekopäinen. Lempiruokaansa purjosoppaa hän sai työskennellen vonkaajana.

Juha ei tupakoi mutta käyttää nuuskaa joka melko usein. Alkoholia hän juo kertoessaan tositarinoita.

Hän huuti itselleen puolison jonka kanssa meni naimisiin.

Sen pituinen se.http://koti.mbnet.fi/pikpak/ig/

Päivät vähenee...Sunnuntai 12.11.2006 20:34

Kyllä tuo risteily/ tallinnan reissu lähenee uhkaavaa vauhtia...ei siihen oo enää ku vajaa viikko..
Onneks...onhan sitä jo odotettukin kun kuuta nousevaa..
Sit kun ois viel rahaa ens viikonloppuna...noh eiköhän nuo rahat säästy sinne asti...

cool catKeskiviikko 08.11.2006 18:09

Eikä taatusti aiheuta allergista nuhaa, hengenahdistusta tai silmien kutinaa, hih-hih.... söpö musta kissa vihreine silmineen.

Klikkaa alla olevaa linkkiä!

silität kissaa päästä, niin se maukuu ja kun silität sitä mahasta, se kehrää. Kun liikutat nuolta hiljaa sen ympäri, se ei pelkästään seuraa katseellaan, vaan nostaa myös tassua. Ja kun nuoli käy alapuolella, taas tassu käy, kuin se yrittäisi leikkiä sillä, kuin hiirellä. Huomaa myös, että kun osut sen korviin, ne heiluvat ja osaahan se tietysti heiluttaa häntäänsä...

Pidä hauskaa!! (oivallinen stressin poistaja)

http://www.broenink-art.nl/maukie2.swf

päivät vähenee....Maanantai 06.11.2006 23:04

Tajusin tossa lauantaina ettei oo ku kaks viikkoo ni tää poika on bilettämässä tallinnan yössä..eli siis vajaa kaks viikkoo enää niin lähen tallinnaan... Kivaa...en oo pitkään aikaan siellä käynykään...

pistää ajattelemaan...Sunnuntai 05.11.2006 21:18

1. kuukausi

Äiti, olen vain noin parikymmentä senttiä pitkä, mutta minulla on kaikki elimet. Rakastan ääntäsi. Joka kerta kun kuulen sen, heiluttelen käsiäni ja jalkojani. Sydämesi syke on lempi unilauluni.

2. kuukausi

Äiti, tänään opin imemään peukaloani. Jos näkisit minut, voisit sanoa että olen selvästi vauva. En ole vielä kuitenkaan tarpeeksi iso selviytymään kotini ulkopuolella. Täällä on niin mukavaa ja lämmintä.

3. kuukausi

Arvaa mitä äiti! Minä olen tyttö! Toivottavasti se tekee sinut onnelliseksi. Haluan sinun olevan aina onnellinen. En tykkää siitä kun itket, kuulostat niin surulliselta. Se tekee minut surulliseksi myös ja itken kanssasi vaikket kuulekaan minua.

4. kuukausi

Äiti, hiukseni ovat alkaneet kasvamaan. Ne ovat melko lyhyet ja ohuet, mutta sitä kasvaa vielä paljon enemmän. Käytän paljon aikaani harjoittelemalla. Osaan kääntää päätäni ja heilutella sormiani ja varpaitani ja venytellä käsiäni ja jalkojani. Olen myöskin aika hyvä siinä.

5. kuukausi

Kävit taas lääkärillä. Äiti, hän valehteli sinulle. Hän sanoi etten ole vauva. Minä olen vauva, sinun vauvasi. Ajattelen ja tunnen. Äiti, mikä on abortti?

6. kuukausi

Kuulen taas sen lääkärin äänen. En pidä hänestä, hän vaikuttaa kylmältä ja sydämettömältä. Jotain tunkeutuu kotiini. Lääkäri kutsui sitä neulaksi. Äiti, mikä se on? Se polttaa! Laita hänet lopettamaan! En pääse karkuun siltä! Äiti! Auta minua!!

7. kuukausi

Äiti, olen kunnossa. Olen Jumalan sylissä. Hän kertoi minulle abortista. Mikset sinä halunnut minua äiti?

Jokainen abortti on Yksi pysäytetty sydän enemmän. Kaksi silmää lisää jotka eivät koskaan tule näkemään. Kaksi kättä lisää jotka eivät tule koskaan koskemaan. Kaksi jalkaa lisää jotka eivät koskaan tule juoksemaan. Yksi suu lisää joka ei tule koskaan puhumaan. Ole kiltti, kuka tahansa oletkin joka luet tätä merkintää, laita tämä omaan päiväkirjaasi! kiitos

vituttaa....Torstai 02.11.2006 22:49

Päivä oli ihan mukava ennen kun pääsin himaan ja luin postit....siis ihan kirjepostit...kolme kirjettä samasta paikasta...pitäs nyt tästä jostain repästä sellaset 605 euroo tän kuun puoleen väliin mennessä...noh...ei muuta ku juttelee tilanteesta huomenna...

Purin sitten suurimman vitutuksen siivoamalla...mutta eipä se paljoo olotilaa helpottanut...