IRC-Galleria

zuice

zuice

Vieläkös täällä joku tuttu on? Edelleen käytän lähes tulkoon vaan FB:tä....sieltä löytää jos tahtoo...

Uusimmat blogimerkinnät

Mitä tarkoittaa...Lauantai 01.09.2007 01:14

...Horoskooppimerkit seksin jälkeen

Oinas:
"Uudestaan!"

Härkä:
"Ruokaa..."

Kaksonen:
Missä kaukosäädin on?"

Leijona:
"Enkö ollutkin fantastinen?!"

Rapu:
"Milloin pidetään häät?"

Neitsyt:
"Ylös, lakanat on vaihdettava!"

Vaaka:
"Pidin äskeisestä jos sinäkin pidit"

Skorpioni:
"Hetki, etsin avaimen ja avaan käsirautasi.."

Jousimies:
"Soitellaan..."

Kauris:
"Oiskos sulla käyntikorttia?"

Vesimies:
"Nyt uusiks, mut ilman vaatteita!"

Kalat:
"Mikäs sun nimes olikaan?

[Ei aihetta]Perjantai 31.08.2007 17:45

Tänää oli lyhyt päivä...8-n.12...eka oli aamupäivällä teoriaa ja sit ruokiksen aikana lähettiin kauppatorin suuntaan tekee yhtä tehtävää...piti käydä vertailemassa vihannesten hintoja Stokkalla, Kauppatorilla ja sit lähikaupassa..muut tuli klo12 aikaan Havis Amandan patsaalle mutta me yot saatiin mennä jo aiemmin niin oltiin sit tehty se tehtävä ennen klo12. :) Eli päästiin kotiin.

Jotenkin tuntuu että ois iskemässä flunssa...ei kiva...toivottavasti nyt ei tulis...

[Ei aihetta]Keskiviikko 29.08.2007 18:34

Tänää oli taas mukavan kiireinen päivä..ku oltiin koulun suurkeittiössä...tai siin maikkojen ruokalassa..koko ajan sai juosta keittiön ja salin väliä...no ei ainakaan ollut tekemisen puutetta..Huomen oon sit koulun kahvion kassalla opettelemassa... :)

Aamulla mulla oli sit eka kontrolli magneettikuvaus..meinasin nukahtaa siihen laitteeseen. :) vaikka se pitääkin kovaa ääntä..eikä se radiokanava mitä kuuntelin kuulokkeista ollut kauheen isolla niin se ei oikeen peittänyt sitä koneen meteliä.

Nyt on sit aivan väsynyt..ja jalat hieman taas kipeet...mut eiköhän tää tästä...ajoissa tänään taas nukkuu...

[Ei aihetta]Maanantai 27.08.2007 17:59

miksi luet päiväkirjaani?

&

miksi katselet kuviani?

Mies vai nainen?Lauantai 25.08.2007 01:14

Oletko mies vai nainen?
Käy testaamassa osoitteessa:
http://www2.hs.fi/extrat/hsfi/omaelama/sukupuolitesti
Omat pojot: mies 56% ja nainen 44%...

[Ei aihetta]Lauantai 25.08.2007 00:10

Nyt on taas sitten yksi kouluviikko takana...onneksi...en ois kyl jaksanutkaan enempää tälle viikolle..ku tässä pientä vitutusta kertynyt...
Jotenkin tuntuu että musta tulee tiskari...ku ollut nyt neljänä päivänä tiskilinjastossa...vapaaehtosesti tosin...mutta jos en ois ollut niin niitä tiskejä ei kukaan tiskais...kun ne vitun pässit ei tajua että sekin kuuluu myös tohon opiskeluun...onhan se helppoa tuoda ne paskaset astiat siihen tiskiin mutta kun ne ei itestään sinne koneeseen mene!
No toisaalta se on sellasta osaltaan rentouttavaa puuhaa...sellasta aivot narikkaan työtä...ja muutenkin toi siivous päivän päätteeks on aika nihkeetä noille pissiksille... Ne vaan seisoskelee urpoina eikä tee yhtään mitään...no se näkyy kyllä varmaan arvosanoissa..

Mutta joo...se siitä...ajattelin rentoutua nyt himassa alkosta ostettujen lonkeroitten kanssa...huomenna meen serkulle graniin..

Väsymys...Torstai 23.08.2007 20:33

Jotenkin tuntuu, että noi aamut ku menee kasiin ois helpompia ku nää ysiin menot...tai en tiiä...mut kuitenkin aamulla on niin törkeen väsynyt...no oon kyllä ollut melkein koko päivän väsynyt...tai ainakin sillon alko väsyttää kun ei ollut mitään tekemistä eli siis kun oli tauko...

Mutta koulupäivät on kyllä kivoja vieläkin..ja kun ollaan oltu suurimmaks osaks keittiös tekemässä ruokaa koulun myymälään..Välillä kyllä tuntuu siltä, että on aika pitkästyttävää kun pitää opetella jotain tiettyä juttua jonka jo osaa..kun on kuitenkin tullut oltua Keittiöpajalla työharjottelussa melkein 8kk. Mutta kyllä mä toisaalta ymmärrän ku tossa ryhmässä on myös noita peruskoulusta tulleita...jotka ei varmaan osaa mitään...

[Ei aihetta]Keskiviikko 22.08.2007 19:00

Pöh...mä mitään ukkosta oo huomannut...ku ollut koulussa neljän seinän sisässä keittiössä..vasta sitten sain tietää ukkosesta kun koululla kuulutettiin että on annettu myrskyvaroitus Helsinkiin ja kehotetaan pysymään sisätiloissa..
Jos en ois ollut koulussa vaan himassa, niin sit ois varmaan päässyt kokemaankin sen ukkosen..mut ei niin ei...no kattelin tossa ilmatieteenlaitoksen sivuilta just vantaan viiden vuorokauden sääennusteen..pitäs yöllä ukkostaa ja to-pe yönä kanssa ja pe päivällä...mutta saa nyt nähä..on kyl hieman hiostava ilma..

Meinaa välillä mennä hermot pariin ihmiseen/ moniin ihmisiin koulussa...tai no lähinnä noihin pentuihin..mut joo...

[Ei aihetta]Tiistai 21.08.2007 20:08

Millainen on sinun rakkauselämästi? Käy testaamassa osoitteessa:

http://gud.us/lovetest.php?page=582650

[Ei aihetta]Maanantai 20.08.2007 18:56

Olipas kiireinen päivä...ei me oltukaan keittiössä tekemässä ruokaa vaan oltiin asiakaspalvelutehtävissä eli tarjoilemassa ja muissa hanttihommissa.. Mutta ihan mukavasti päivä meni. Nyt on ihan poikki.. :) Seuraavan kerran meillä on taas tuota hommaa ensi viikon maanantaina.