IRC-Galleria

zuice

zuice

Vieläkös täällä joku tuttu on? Edelleen käytän lähes tulkoon vaan FB:tä....sieltä löytää jos tahtoo...

Uusimmat blogimerkinnät

Valvontajärjestelmä loman ajaksiMaanantai 29.10.2007 20:44

Lomalla koti jää usein tyhjilleen, eikä varovaisuus ole koskaan pahasta!

Langattoman vartiointijärjestelmän asentaminen:

1) Jos sinulla ei satu olemaan miestä (tai jos onsemmoinen nahjus tai muuten hintahtava eikä ole saappaita..), niin mene kirpputorille ja osta miesten käytetyt saappaat - mahdollisimman iso pari.
2) Laita saappaat ulko-oven eteen "Metsästys ja kalastus" -lehden päälle.
3) Laita koirankuppi saappaiden viereen. Oikein iso kuppi.
4) Kirjoita oveen lappu jossa lukee suunnilleen näin; "Jaska, ollaan Karin kanssa kaupassa hakemassa Karjalaa ja haulikon panoksia. Tullaan puolen tunnin sisällä. Älä häiritse rottweilereita, ne ovat juuri saaneet matokuurin ja ovat ihan helvetin hermona!". Ja sama vielä käännettynä oletetun viestin kohderyhmän kotikielelle: "Jaak! Me ole menemä Kaalen kera kaubamaja noodama Soome Hatrwalli ölle tehakse Karelia ölü kui mööski haulepysy ammunisiooni. Me tule taase pia halvetuni takaat. Äle häirise Rottweileri hundejat sees het ole syömäste even soolewurmihusetus satsi ja kui olle seet kove ärsetyisest meeletiles kuis mööski Pahelaisen nervöösise!

Mikä hyönteinen olisit?Maanantai 29.10.2007 20:20

Testaa:

http://cgi.mtv3.fi/helmi/testikone/flash.shtml?40Olet kimalainen!
Pörröinen kimalainen on kaveriaan ampiaista paljon suositumpi otus. Lieneekö syy karvaisessa olemuksessa?

Kimalainen on kova painamaan hommia eikä suutu turhasta. Osaat ryhmätyön jalon taidon etkä pistä, ellei sinua sohaista kunnolla. Parisuhteessa kimalainen on pitkäpinnainen ja ymmärtäväinen, ja saapa sen pörröistä päätä joskus hieman silittääkin.

Kimalainen on kesän lapsi, omissa oloissaan hyörivä työläinen. Hommat tulevat tehtyä, ja omiin tovereihin suhteet ovat vahvat. Kimalaisen pesään ei kuitenkaan voi rynnätä ihan miten sattuu: siihen täytyy tutustua ensin!

[Ei aihetta]Maanantai 29.10.2007 19:34

Olipas mukava viikonloppu..olin serkulla granissa..frendi oli sitten ostanut shottiruletin, sitä sitten pelattiin perjantaina ja lauantaina...sit lauantaina tehtiin kimpassa mun läksyjä...oluen ja siiderin voimalla siitä selvittiin :D Lauantaina käytiin sitten vielä baarittelemassa...lauleskeltiin karaokea... :) Sunnuntaina oli kyllä hieman tööt olo..frendi värjäs kundikamunsa hiukset ja siitä jäi sitten yli hieman väriä ni värjättiin munkin hiukset...nyt on sitten sinimustat hiukset...kuvia saattaa tulla kunhan ehtii näpsiä niitä...
Meil on keskiviikkona tarjoilua koulun ravintolassa...perse.....kiinnostaa ihan sika paljo...juu ei....

[Ei aihetta]Perjantai 26.10.2007 19:23

"Moi!"

Katsotaan kuinka monta tuntematonta tai tuntemaani ihmistä uskaltaa sanoa ''moi'' päiväkirjaani.
Sit kopioi omaan päiväkirjaa jos oot sanonu ''moi''.

[Ei aihetta]Keskiviikko 24.10.2007 20:18

Tuli sitten eilen vihdoin ja viimein käytyä ostamassa ne tarjoilijan vaatteet. Kun ensi viikolla jopa kaksi päivää tarjoilua koulun ravintolassa.
Tää viikko on ollut aika kiireinen, saanut juosta koulun keittiössä sinne tänne, etenkin lounasaikaan.. Ja sitten kun on koulusta päässyt, niin on ollut puoli kuollut, ei ole jaksanut tehdä yhtään mitään. Eilenkin kun tulin kotiin, niin otin "pienet" päiväunet, pari tuntia. Sitten kävin suihkussa ja sen jälkeen takaisin nukkumaan. Tänään oli kuitenkin suht rauhallista, kun olin salaatissa, siellä ei onneksi ollut kiirettä kun pilkkoo salaatteja ja muita..
Saas nähdä mitä sitä huomenna joutuu tekemään, toivon mukaan en ole tiskissä. Se on niin kiireinen piste.
MITÄ RAKKAUS ON?

- Rakastuneena voi istuskella, juoda kahvia ja katsoa vähän elokuvaa. Ja sitten se toinen on siivonnut. Henrik 6 v.
- Rakastuneena tuntee hurjaa oloa sisällään. Ja on ikävä kouluun. Louise 7 v.
- Kun näkee tytön, johon on rakastunut, ruumis alkaa tykyttää nopeammin ja verisuonet nousevat pystyyn. Nick 8 v
- Kun minä olen rakastunut, ääni sisälläni sanoo: "Ei hätää. Okei. Minä vain tykkään tuosta pojasta". Akinyi 8 v.

MISTÄ RAKKAUS LÖYTYY?

- Jos haluaa tyttökaverin, sen kun kaivaa taskusta kaksi tivolilippua. Ditte 9 v.
- Voi kirjoittaa vaikka kirjeen, jossa lukee: "Alatko mun kanssa?" Sitten siinä lukee "en", "joo" tai "en tiedä". Siihen voi sitten ruksata. Rasmus 7 v.
- Minä löysin poikakaverin, kun me tanssittiin päiväkodissa ratiritirallaa. Astrid 7 v.
- Jos ei ole varma, onko rakastunut vai ei, tytön kanssa voi käydä pari kertaa treffeillä. Sillä lailla voi tarkistaa, kyseleekö hän tyhmiä. Ptrick 7v
- Ihmiset lähtevät ulos ja löytävät poika- tai tyttökaverin. Kun he ovat olleet pari vuotta yhdessä ja saaneet lapsia, äiti menee töihin ja isä kaupungille etsimään vielä yhden tyttökaverin. Robin 8 v.

KUN SEURUSTELLAAN

- Kun on saanut poikakaverin, lähdetään elokuviin ja saadaan lapsi. Sandra 7 v.
- Kun on saanut poikakaverin, hänen kanssaan muutetaan äidin ja isän kellariin. Aina välillä sieltä noustaan sitten syömään.
Maria 7 v.

VOIKO SEURUSTELLA MONEN KANSSA YHTÄ AIKAA?

- Minulla on vain yksi tyttökaveri, mutta yritän löytää koko ajan niitä lisää. Kristian 7 v.
- Ei kannata seurustella monen tytön kanssa, koska silloin heitä ei riitä kaikille. Brian 8 v.
- Tietenkin voi seurustella monen kanssa yhtä aikaa. Äitikin seurustelee. Jon 7 v.

KUKA KOSII?

- Yleensä mies romahtaa polvilleen ja kosii. Se on vähän sellaista konttaamista. Ann 7 v.
- Kun isä ja äiti kosivat toisiaan, isä konttasi kukka kädessään äidin edessä. Andrea 7 v.
- Silloin kun kositaan, mennään polvi-istuntaan ja kysellään, haluaisiko joku naimisiin. Rasmus 8 v.

KUN KYLLÄSTYTTÄÄ

- Jos on kyllästynyt poikakaveriinsa, voi kysyä ystävältään, eikö tämä huolisi poikaa. Tanja 7 v.
- Jos poikakaveri ei halua erota, pitää tapella kovasti. Kyllä se ero tulee. Jannie 8 v.

YHDESSÄ

- Pitää miettiä tarkkaan ennen kun menee kihloihin. Jos ei saa sormusta irti sormesta, ei voi enää erota toista kertaa. Bettina 7 v.

KUINKA KAUAN RAKKAUS KESTÄÄ

- Rakkaus kestää niin kauan, ennen kuin tyttö saa selville, että pojalla on toinen. Simon 7 v.
- Rakkaus kestää suunnilleen nelikymppiseksi, sitten löytyy takuulla toinen. Kim 8 v.

Jos vauvakuume iskee...Maanantai 22.10.2007 20:22

1. Nainen: Harjoittele äitiyttä pukeutumalla aamutakkiin, jonka vyön alle tunget papusäkin. Pidä säkkiä vatsaa vasten seuraavat 9 kk. Tämän jälkeen poista 10 % papusäkin painosta. Mies: Harjoittele isyyttä poikkeamalla apteekkiin. Kumoa lompakkosi sisältö tiskille ja pyydä farmaseuttia käymään siihen käsiksi. Siirry sitten lähikauppaasi ja järjestä niin, että palkkasi maksetaan suoraan myymäläketjun pääkonttoriin.
2. Jotta osaisit varautua tuleviin öihin, kävele ympäri huonetta viidestä iltapäivällä kymmeneen illalla kantaen märkää kassia,
jolla on painoa 3,5-5,5 kiloa. Iltakymmeneltä laita kassi pois, aseta herätyskello soimaan puoliltaöin ja mene nukkumaan. Herää kahdeltatoista ja kävele märän kassin kanssa ympäri olohuonetta yhteen saakka aamuyöllä. Laita herätyskello soimaan kolmelta. Koska et saa unta, nouse kahden aikoihin juomaan vettä. 15 minuuttia vaille kolme mene takaisin sänkyyn. Nouse ylös, kun kello pärähtää soimaan kolmelta. Lauleskele pimeässä neljään saakka. Laita herätyskello soimaan viideltä. Nouse ylös. Tee aamiaista. Jatka samaa rataa seuraavat 5 vuotta. Näytä iloiselta.
3. Koverra meloni ontoksi ja tee sen kylkeen reikä. Ripusta meloni roikkumaan narunpätkästä kattoon ja laita se heilumaan edestakaisin. Ota kulhollinen puuroa ja yritä lusikoida sitä liikkuvaan meloniin matkien samalla lentokonetta. Jatka kunnes olet
käyttänyt puolet puurosta. Kaada loput syliisi. Olet nyt valmis syöttämään 1-vuotiasta lasta. Harjoitellaksesi leikki-ikäisiä varten hiero banaania sohvaan ja hilloa ikkunaverhoihin. Piilota kalapuikko stereoiden taakse ja jätä se sinne muutamaksi kuukaudeksi.
4. Pienten lasten pukeminen: Aloita hankkimalla mustekala ja verkkokassi. Yritä sitten tunkea mustekala verkkokassiin siten, että sen kaikki lonkerot pysyvät kassin sisällä. Aikaa voi käyttää koko aamupäivän.
5. Heitä haaveet urheiluautosta ja osta tilava perheauto. Perheauton huolto: Osta suklaajäätelöä ja laita se hanskalokeroon. Jätä jäätelö sinne. Tunge cd-soittimeen 2 €:n kolikoita. Murenna takapenkille jättipakkaus suklaakeksejä. Viimeistele auto
juoksuttamalla haravaa pitkin kumpaakin kylkeä.
6. Valmistaudu uloslähtöön. Odota vessan ulkopuolella puoli tuntia. Mene ulos etuovesta. Palaa takaisin sisälle. Mene ulos. Palaa takaisin sisälle. Mene taas ulos ja kävele/ota spurtti jonkin matkaa tielle päin. Käänny takaisin talolle. Kävele takaisin
tielle päin. Maleksi tietä pitkin hitaasti viiden minuutin ajan. Pysähdy matkan varrella tutkimaan jokainen tupakantumppi
perusteellisesti, samoin purukumit, likaiset nenäliinat ja kuolleet hyönteiset. Kilju ääneen, että kärsivällisyytesi alkaa olla lopussa, kunnes naapurit ilmestyvät pihalle tuijottamaan sinua. Olet valmis viemään lapsesi kävelylle.
7. Poikkea kauppaan ja ota mukaasi jotakin, mikä muistuttaa mahdollisimman paljon alle kouluikäistä lasta - vuohi käy hyvin. Mikäli aiot hankkia enemmän kuin yhden lapsen, ota mukaan useampi vuohi. Tee viikon ostokset päästämättä vuohia
hetkeksikään silmistäsi. Maksa kaikesta, mitä vuohet syövät ja tuhoavat.
8. Opettele ulkoa kaikkien teletappien ja prätkähiirten nimet. Kun huomaat laulavasi muumien tunnussäveltä suihkussa, sinusta on tullut kelpo isä/äiti.
9. Toista kaikki sanomasi ainakin viiteen kertaan.
10. Ennen kuin lopulta ryhdyt hankkimaan lapsia, etsi käsiisi pariskunta, jolla on jo jälkeläisiä. Arvostele ääneen heidän kasvatusmetodejaan, lyhyttä pinnaansa ja sitä, miten huonoja he ovat asettamaan rajoja kurittomille ja huonotapaisille lapsille. Neuvo, miten he voisivat korjata lastensa unirytmiä, tehostaa pottaharjoittelua ja parantaa villikkojensa pöytätapoja. Nauti täysin rinnoin, sillä tämä on viimeinen kerta elämässäsi, kun tiedät kaiken!

Savolaenen horoskooppi ens vuojelleMaanantai 22.10.2007 18:43

Pässi (21.3. - 20.4.)
Pelekkee rakkauven roesketta ens vuonna! Vaekka ylleesä oot kovapäene, niinyt aivos on muuttunna onnesta hyytelöks. Välillä toentas pistee vastaannii, ies vaehtelun vuoks. Pistät rahhoo kaekkeen turhuuteen, mutta semmosia seleväpäesyyven hetkiä ee sulla oo että moesta huomoesit - puhumattakaa että siitä välittäisit. Mutta vielä se arki alakaa sullakii...

Sonni (21.4. - 20.5.)
Yritähän vähä hillitä ihtees, sinä niät vieläkii liijan ussein punasta ja raevostut sen taotta turhan päeten. Toesaalta oot hyvinnii enerkinen ja ihan puhkut tarmoo. Kato kuitennii mihin suuntaan puhkut, sillä suuhykieniassa oes parantamisen varroo. Tilloo aeka hammasliäkäriltä.

Velj'miehet (21.5. - 21.6.)
Veljekset on ylleesä ko ilvekset, mutta sinun perhesuhteissas on nyt toevomisen varroo. Viekee ies huonekalut ulos enneku ruppeette selevittelemmää väliänne. Tiijossa on rytinöö - saerasaato ja polliisi kannattaa kuhtua paekalle jo etukättee.

Rapu (22.6. - 22.7.)
Sun kukoistukses kuorestaan, kerrankin puhkeaa. Mutta ee kuitenkaa vielä ens vuonna. Terveyen kanssa on pieniä ongelmia; esimerkiks rutto suattaa vaevata.

Ilves (23.7. - 22.8.)
Sinusta tuntuu että vanahenet ihan silimissä, korvattii alakaa työntee tupsukarvoo. Mittää et asialle maha, se on sinun kohtalos. Joskushan vanahuus ja viisaus kuuluvat yhteen - mutta ee kuitenkaa sinun tappauksessas.

Vanhapiika (23.8. - 23.9.)
Ens vuonna viskoot turhat estot nurkkaan ja ruppeet rymyämmään! Liikunta kuuluu entistä tiukemmin sinun ja lähheistes elämään. Erityisen rivakkoo liikuntoo suavat muitten leuat, kun hyö märehtivät sinun tekemisiäs.

Puntari (24.9. - 23.10.)
Joka vanhoja muistaa, sitä puntarilla piähän! Unoha siis omat ja muihennii velat ja vipit ja aloita uus vues puhtaalta pöyvältä. Unoha myös liiallinen tarkkuus ja muista että likiarvo voep olla arvo sinänsä.

Mäntypistiäinen (24.10.- 22.11.)
Intohimot jylleevät entistä hurjemmin ens vuonna. Et malta pysyä yhessä kohti, vuan pörreet kukasta kukkaan. Toesaalta ossoot olla niin pisteliäs, etteivät heekomaat sinun kanssas pärjee ollenkaa. Pikkusen armoo voesit osottoo muillekkii.

Kukko (23.11. - 21.12.)
Sinä se haluat olla aena ensimmäesenä ja suuna piänä joka paekassa! Semmosessa elämässä on vuarasa; kaaloja on katkastu pienemmästäe synnistä. Haluasit olla vappaa ku taevaan lintu, mutta se jiä haaveeks; lennot loppuu lyhyeen ja alatulo on yhtä issoo tömähystä. Pysy siis kot'orsilla ja tyyvy siihen että suat tyrannisoija kot'väkkee ja työkavereita.

Poro (22.12. -20.1.)
Tällä petterillä on turhan punanen nenä etennii syntymäpäeväsä aekaan! Valomerkki tulloo ennenku huomootkaa ja sen jäläkeen on ihan oma valintas haluatko kävellä vae kontata kottiis. Sinnoot välilläko vanaha jäkälä; et hyväksy mittää uuvenaekasta. Yritä kuitennii pysyä mualliman menoss mukana, lähe vaekka matkoille. Kannattaa suunnata pohjoseen päen.

Ves'mies (21.1. - 19.2.)
Suo siellä, vetelä tiällä - siinä ens vuoen ennuste. Katto vuotaa, pyykkikone särkyy, virtsatietulehus isköö ja nenäliina kastuu - jospa seoroova vues oes vähä aarinkoesempi.

Muikut (20.2.-20.3.)
Talavi tekköö sinusta ihan tönkön, joten koetappa vähä vilikastua. Herätät kyllä mielenkiintoo muissa ja ihhailijat virittelövät kilivan sinulle verkkojaan. Erityisen hyvin sinulla synkkoo kukon kanssa, jonkinlaene yhteenliittymä on mahollinen ens vuonnakii.

[Ei aihetta]Torstai 18.10.2007 16:50

Tuli tänään sitten vihdoin tuo aika uusinta käynnille silmäklinikalle, kun sillon pyysin että jos loppu vuodesta uusinta tarkastukseen pääsis tai lääkäri kyllä kysy että haluanko...ois sit silmälääkärille aika 11.12.

[Ei aihetta]Torstai 18.10.2007 13:46

Törkeen hyvä video. :D Kannattaa käydä kattomassa:

http://birdloversonly.blogspot.com/2007/09/may-i-have-this-dance.html