IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
28.2.2012
Tilastot
Käyntejä: 371

Kuvaus

//
Latasin koneelleni sekä instrumental- että normaaliversion kappaleesta, ja teen kunnon videon (ainakin) teillekin näytettäväksi youtubeen, jossa on selkeästi jokaisen omat osuudet esim. värikoodein videon aikana jne.

Tulemme harjoittelemaan tätä myös porukalla, kun koko tiimi on kasassa, jotta esitys onnistuu.
//

Uta no Prince-sama - Ryhmäcosplay

Esityksen kera johonkin Desuconeista (hyvin luultavasti 2013 kesäDesuun).

Kyseessä olisi siis päähenkilöiden, oikeastaan vain miespuolisten, esitys jossa lauletaan sarjan koko ending-kappale kyseisen kappaleen asusteissa.

Tämä video on vähän outo (taustaääniä videolla...?), mutta ainut selkeä (selkein...) versio koko kappaleesta.



Hahmot: Hahmon nimi - Hakija/t - Varattu/Paikan saanut

Otoya -
Masato -
Natsuki -
Tokiya -
Ren -
Shou - [Jalle] - Paikan saanut


Vielä se, että kun olet saanut paikan (kukaan muu ei ole hakemassa siihen, tai olette päättäneet keskenänne, kumpi saa paikan), niin olet myös sitoutuvainen tulemaan myös esitykseen (ellet sairastu, jolloin on saatava äkkiä joku tilallesi). Vaikka esitys on tietysti live, niin jokainen äänittää oman osuutensa esim. jonkun luona, jos ei omista mikkiä. Kuitenkin laulun pitää olla selkeää, eli ei mielellään kohinaa tai taustaääniä, ja se ei saisi olla liian hiljainen, koska äänenlaatu saattaa heikentyä jos ääniraitaa mennään sörkkimään, kun se on mp3-tiedostossa.

Eli lipsynkkinä vedetään, mutta kuitenkin jotta laulu näyttäisi aidolta, niin olisi hyvä, että jokainen oppisi omat osuutensa, ja laulaisi ääniraidan päälle. Miettikäämme esiintymiskoreografiaa myös, että teemmekö oman vai käytämmekö sarjan lopputunnarissa näkyvää (tai samantyyppistä) tanssikoreografiaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.