IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Kirjallisuus ja lehdet
Perustettu
21.2.2005
Tilastot
Käyntejä: 6 656 (1.7.2008 alkaen)
Koko
213 jäsentä
Tyttöjä: 193 (91 %)
Poikia: 20 (9 %)
Keski-ikä
30,4 vuotta
Otos: 106 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 30,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,3 vuotta
Ylläpitäjä
Kurskii
Valvojat
pinkprincess, petrau``

Jäsenet (213)

_Tanju_anz-ku_jannakatariinaTOUCHLESSemotyttÅLituska]dooruu-sofi-Amaaaa|lauraoxi|Boogina^Nååra_tiiiaaaTallulahSmeagulnöfffetsäsminää

Sakujo[Ei aihetta]Luonut: SakujoLauantai 19.09.2009 16:48

;< päättivät sitten viedä koneen korjaamolle etten pääse viikonloppuna dataamaan.

Mutta hah! Pyysin päästä koululle ja tääl heti koneelle.
Mut MITÄ HELVETTIÄ keskellä luokkaa bilispöytä?!?!?!?!?!
Katoin et tutun näköne ja vilkasin sen alle, "Evezu jätti Ilonan :ooo" *kas, vanha tuttu nuorisotilan pöytä*

Ja ei viikonlopun kummastelut siinä ollu. Ilkka perkele komeilee Demi -lehden sivuilla, "Äidin poika"na :''''D
Ihmettelinki äidin kaa et miks meille on tullu demi. Iskä innostu mielettömästi Beatles -julisteesta.
"Olin kipeä, ja naapurissa asuva ihastukseni tuli kertomaan minulle läksyt. Tietokoneeni ruutuun oli kiinnitetty lappu, jossa lukee mesehymiöiden merkityksiä. Illalla mesetimme ihastukseni kanssa, kun häneltä tuli viesti "pienempi kuin kolme". Kysyin ihmeissäni, mitä se tarkoittaa. Poika vastasi: "Katso siitä lapusta, joka sulla on tietokoneen näytössä." Katsoin lappua ja olin pakahtua onnesta. Viimeisenä listassa luki punaisella "pienempi kuin kolme (<3) = minä rakastan sinua". Nimimerkki: Lappunen"

AHHHAHHAHAHHAHHAHAHAHHAHHAHAHHAHAHHA. :'''''''''''''''''''''''''''DDDDDDDDDDDDDD

Emih[Ei aihetta]Luonut: EmihPerjantai 28.08.2009 01:15

luin pitkästä aikaa demiä..

se on täynnä älynväläystä ja naurunaiheita.
huhhu mitä blondien pöpinätä :--D
"ja sit jsks 5 aikaa mä ja milla mentii (molemmil olii 5 sidukkaa mukan ja mulla yks kalja kans X) ) janikalle. siel oli jo porukkaa. sit me alettii juommaaa ja sitku oltii ihan päissään kaik oli jo siel. se oli HUIPPUA!"

"sit sinne tuli yks söpö kundi menin juttelee sille oli kuulemma 14w ja mä valehtelin sille et oon 13 ( XD) sen nimi oli riku (TUPLASYDÄNN) ja siin me juteltii iha PÄISSÄÄN!"

"me alettii nuolee ja se teki mulle fritusun.. :) sit mäki tein sitte pari"

"meil oli parasta! sitten illal (me ei oltu viel yhes) oltii vaihettu jo mesei nii laitoin sille "oot kiva ja taijan olla vähä kiinnostunut susta ehkä...=)) ja se laitto et seki ja sit alettii ja se on maailman ihanin harmi etten nähny sitä eilen ku on niin kova ikävä!! SYÄNNTUPLASYDÄNN voi ei riku on ihana... joo ja sitten se kyl vielki luulee et oon 13 :ss mutta mitä siitä?"

Teini"kännit" ja teini"rakkaus"? <3

RaXeriuSHMMMH!Luonut: RaXeriuSPerjantai 20.03.2009 17:08

Törmäsin DEMISSÄ aika kiinnostavaan juttuun musta :D mutta OUDOINTA on että en muista itse tollasia tapahtumia tai päivää tai koko päiväkirjaa kirjottavaa henkilöä... kai mä oon sit vaan vetäny jotai aineita.. VAI? :D

http://demi.fi/paivakirja/3943

Mulla oli tänään MAAILMAN PARAS PÄIVÄ! Vaikka se ei eka tuntunu TODELLAKAAN siltä!
Koska koulussa kaikki meni päin %#&1! Tulin kotiin ja avasin mesen siellä oli RACSU
(Raxerius galleriassa). Se poika on niin ihana. Me mentiin yhessä shoppaileen. Ihmettelin koska hän on 18 ja mä 15, että miten se haluaa olla munkaa. Mutta meillä oli TOOSI hauskaa! Ostin ihan sikana kaikkee esim. Ihan kamalan väriset uggsit (mut silti niin ihanat) , kaulakorun, ihanan pehmeen ja ison kaulahuivin, toisen kaulahuivin, lapaset, sellasen ihanan pipon (oikeestaan 2) , uudet saappaat, farkut, 2 villatakkii, biletoppi jne.. En ees uskalla ajatella miten paljon noihin meni. Me käytiin myös jossain ihan hirveessä laiteessa. Ku kampin pihalla on joku tivoli. Sellanen mikä menee ihan sairaan korkeelle ja pää alaspäin. HUI!!! Meijän hiukset meni siellä huonosti ja mentii laittaa niitä samaan vessaan :D Pidettiin siellä myös omat bileet ja tanssittiin tota biisii ja Just Dance . Ne molemmat on ku tehty meille

Kiittoos Racsu tästä päivästä!!

................. .....But I won't stop until THAT BOY IS MINE
"Kun ajamme Visulahden ohi, isäni karjuu matkien huvipuiston isoa dinosauruspatsasta. Tämä on ollu tappana ainakin siitä saakka kun synnyin." (Milloin se isi tajuaa et ne ei ole lapsia?? Ja AINAKIN siitä lähtien kun synnyin... Ekat treffit niitten äitin kaa ja isi karjuu dinosaurusta? xD)

"Kun ajan polkupyörällä koulusta kotiin, leikin että pyöräni on bussi: tiputtelen ja otan mielessäni kyytiin koululaisia ja muita asiakkaita. Oma pyöräparkkimme on bussiasema." (Minä taas mietin ollessani linja-auton kyydissä, että omistan vanhanmallisen kävelykepin tai suljetun sateenvarjon, jonka koukkupäällä vedän linja-autoa eteenpäin mm. lyhytpylväistä ja liikennemerkeistä..)

"Kun kävelen portaita, annan jokaiselle askelmalle nimen. Joka toinen saa pojan ja joka toinen tytön nimen." (Kuinka hitaasti se ne portaat kävelee?!)

"Joskus pelkään että kotonamme on vieras ihminen. Kun kävelen rappusia ylös, käännyn katsomaan taakseni ja näytän kieltä tai irvistän." (Minä taas huusin Ruotasella aina kun menin saunaan että "möröt piiloon" koska a. jos sattui olemaan mörköjä ne menis pois b. En halunnut törmätä alastomiin ukkeleihin jos ne ois vaikka unohtanu ajan kulun edellisen saunavuoron aikaan..)

"Laitan kaikki parhaat lehdet patjani alle, jotta saan lukea ne ensimmäisenä. Jos en ehdi katsoa posteja ensimmäisenä olen hyvin ärtynyt." (BITCH!!!!!!)

"Olen 13-vuotias enkä osaa vieläkään aakkosten loppuosaa. Tästä huolimatta minulla on 9 äidinkielessä." (Olen 18-vuotias enkä vieläkään osaa aakkosia. Tästä huolimatta minulla lähtee äikänkirjoitukset täältä L:nä...)

"Kuvittelin pienenä, että popparit tehdään leppäkertuista. Popcorneissa on välillä keltaisia pilkkuja, joita luulin leppäkertun pilkuiksi. Ajattelin myös, että poppareiden siementen kuoret ovat leppisten siipiä." (miten se pystyi syömään niitä! :( )

"Pureskelen aika usein mp3-soittimeni kuulokkeiden johtoja silläkin uhalla että ne menevät rikki. Olen rikkonut jo parit kuulokkeet." (PARIT?! Minä en pureskele johtoja ja joudun ostamaan uudet ainakin kerran kuussa!!! :o)

"Höylään juustosta ensin pari siivua jotka heitän roskiin. Ajattelen että juustossa on myrkyllinen kuori. Poikaystäväni ihmettelee, miksi juusto kuluu niin nopeasti." (Kuinka vanha tää on ja edelleen kirjottaa Demiin?? Poikaystävän kanssa yhteinen juusto.. :o)

"Luulin pienenä että kun jätökset vedetään vessanpöntöstä, ne ajelehtivat suoraan rännistä alas. Sitten poliisit ottavat ne pussiin ja vievät tutkimuksiin." (skitsofrenian oireita, oisko, oisko? Ja tää ei varmaan sit halunnu olla isona poliisi.. :/ )

"Kun makaan sängyssäni ja mietin että minä ja ihastukseni alkaisimme seurustella, makaan aina kasvot pois päin seinästä. Jos kasvot ovat seinään päin ja toivon jotain kaikki menee juuri niin kuin en haluaisi." (Kuinka usein tää sit makailee vain miettimässä sitä? Tekis jotain!! :'D)

"Kuvaan iltatoimeni videolle. Kun menen sänkyyn katson videon takaperin kelattuna. Hammastahnan pursottaminen tuubista on takaperin huvittavan näköistä." (Kyllä nyt harmittaa kun en ostanutkaan sitä videokameraa.. TAHTOO KANS!)

"Jos kastan vahingossa yhden käteni, minun on pakko kastaa myös toinen." (Ai että jos tää kaatuu kuralammikkoon ja kastelee vain toisen käden niin sitten se istuu siinä uittamassa myös toisenkin?)

"pidättelen vessassa mahdollisimman kauan. Näin kehitän pidätystaitojani, jos vessahätä yllättää vaikka bussissa." (Vähän toi viiiiipyyyy vessassa... Ja mahtaa olla hyvät lantionpohjanlihakset! Good for you! :DD)

..Ja jos joku näistä nyt oli sun niin anteeksi kun pilkkaan.. :) Ja vastaatko mun epäselvyyksiin!!! :D

HeikiOon julkkis?Luonut: HeikiTorstai 29.01.2009 23:57

RierNuokkari, Meiju! :)Luonut: RierTorstai 08.01.2009 23:42

Luettii vähä demii ;)
"Alapäästäni kuului kesken seksin kamala törähdys. Olin kuolla häpeään, Mikä se oli?"
Vastaus:
Kiusallinen tussutörähdys!!:DDD

Olet valmis seksiin, kun;
Et tunne tarvetta kysellä Demi.fi:ssä "olenko valmis seksiin?"

LoL

Peeäs. Miks ei me saada roikkuu sussa, yhyy kyynel? :'((

don_corleonesLuonut: don_corleoneTiistai 09.12.2008 21:46

ss

JUU-LI[Ei aihetta]Luonut: JUU-LILauantai 13.09.2008 21:22

Åñtt| sanoo: herrajumala ja siipiorava