IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
5.5.2005
Tilastot
Käyntejä: 5 769 (1.7.2008 alkaen)
Koko
1406 jäsentä
Tyttöjä: 884 (63 %)
Poikia: 522 (37 %)
Sijoitus koon mukaan: 327
Keski-ikä
35,4 vuotta
Otos: 962 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 35,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 35,7 vuotta
Ylläpitäjä
pekkapoika

Jäsenet (1406)

BMWloverReFraction^^Stimbe`lääyrÄNinnder`-waltterimariii`wwwilmaZarZa^max^^^pikkis\Mansikka\^^AnimaLibera^^eve8DazynaRiiTu^^

TohveliDatizkaks kysymystLuonut: TohveliDatizPerjantai 05.06.2009 17:58

Jos näkisit minut poliisi autossa niin mitä luulisit minun tehneen , että miksi jouduin sinne?
Mikä on paras muistosi minun kanssani? :D

el-li[Ei aihetta]Luonut: el-liPerjantai 01.05.2009 14:30

Ihan kiva vappu ja silleen. :)

heinzii...Luonut: heinziiSunnuntai 26.04.2009 02:09

huhhhuh sanosinko mikä ilta

[annnika[Ei aihetta]Luonut: [annnikaMaanantai 06.04.2009 01:52

perjantaina oli ihan jännää niin pitkälle ku muisti riittää. oikein mitään ei oo mielessä mutta ilta kuitenki päätty ojan pohjalle (Y). oli vähä huono olo ku piti lähtee taipaleelta artulle takasi artun äitin kyydillä. autossa sitten tuli niin huono olo et arttu kysy et tarviiks pysähtyy ja sanoin et joo. artun äiti pysähty ja nousin autosta ja kävelin ihan suoraan ojaan joka oli puoleen reiteen asti täys jääkylmää vettä. arttu nous autosta mun perässä ja sano:

"annika, anna käsi. sää oot ojassa"
"en oo"
"ootha, et sää voi olla siellä"
"voinha"
"no ethä voi. anna nyt se käsi"

si ku tajusin et olin ojassa niin meinasin ensin kaatuu sinne muta sain si annettuu käden artulle ja se veti mut ylös sieltä. huono olo ainaki meni ohi siinä kylmässä vedessä seistessä! :D
no ei siinä mitää, kengät ihan litimärät ja sillee mutta muuten ihan ookoo olo. päästiin artulle si ja suoraan vessaan.. peseen hampaat ja si iha jäässä nukkuu :DD

lauantai oli iha hyvä päivä johonki asti. päätettii artun kaa et mennää käymää meitin mummulla mun skopalla. arttu oli ajanu siihen asti kaikki matkat ja se kysy et haluunko ajaa. sanoin si vaa et kaadutaa kuitenki jos ajan. arttu kuitenki usko et ei kaaduta :)) lähin si ajaa ja ihan hyvin se matka meni siihen asti ku piti kääntyy mummulle. katoin vaa et ny pitäs kääntyy. kaasu pohjassa vaa eteenpäi, käännyin jonku kymmenen senttii oikeelle :DD ei iha riittäny. jarrutin kuitenki mutta ei se auttanu oikee :D ajoin si päin kaidetta ja kaaduttii siihe vieree. kauheeseen kurapaskaan jessss. arttu lensi mun päälle ja sillä aukes polvi ja tuli lonkkaan jotain naarmuu. itellä aukes polvi, meni ilmat pihalle, löin pääni täysiä asvalttiin ja pää on aina vähä välii pikkasen kipee ja nenä turpos lol :DDD skopasta lähti vähä maalia, se kuori siitä halkeili pikkase ja öljyt valu ulos ja se väänty jotenki sillee hienosti se tanko tai se juttu. matkaa oli vaan joku parikyt metrii mummulle ni nostin si skopan ja talutin sen mummulan pihaa.

arttu soitti että voisko joku tulla hakeen ku ei oikei pääse skopalla tuleen. meitä si tultii hakee ja si meni loppuilta hyvi. oikeesti hyvi.

nyt tälle viikonlopulle ei voi ku nauraa. tuli perseiltyy oikein urakalla. no ei se mitää, näitä sattuu. oon tunari :))

narttu-:::::::DDLuonut: narttu-Lauantai 28.03.2009 11:03

MITÄ VITTUA ?!?!?

Käväsin äsken krapuloissani tos röökillä ja tilanne oli tämä
PS, eikä MINKÄÄNLAISTA muistikuvaa tapahtuneesta

`miyaUaah. huoh. Luonut: `miyaSunnuntai 22.02.2009 17:55

mokailun maailmanmestari.

juuli\känniääliö?Luonut: juuli\Sunnuntai 09.11.2008 12:16

ehhe heräsin eilen minnan sängystä aamuseiskalta, ei pienintäkään muistikuvaa nukkumaanmenost eikä muutenkaan loppuillasta. käsi oli ihan helvetin kipee, lähin raahautumaan sen kaa vessaa, kaaduin jossai vaihees matkaa ja mintsun MUTSI joutu tulee nostaa mut ylös niide lattialt ja olin iha sekava... jippii!

mentii faijan kaa näyttää kättä lääkärille päivällä, oikees kyynärpääs murtuma ja nyt käsi kipsattu olkapääst ranteesee. kivaku ei oo hajuukaa mis vaihees sen mursin! :'P yökyläilyt nyt kiellos faijan sanojen mukaa nii kauan kunnes tää on vaa "haalee muisto". sopii.

hmm totajuu, en VARMASTI tunne itteeni typeräks tai mitää, ei jumalauta mite oon ees onnistunu? noh tää kipsi on mulla täs nyt useit viikkoi muistutuksen, ehk ens kerralla muistan omat rajat ja muut sellasta.

kiitos nyt viel kaikille jotka muo perjantain avusti, vaikken muistaakkaa siitKÄÄ mitää. ;S

Evel-iina1879Luonut: Evel-iinaKeskiviikko 13.08.2008 13:02

Opin tänään jotakin, mut unohin senkin jo.

-atakmimi15 gallerias<3Luonut: -atakTiistai 22.07.2008 16:25

MIIMS<3
joo ei täs mitää, piti vaa sanoo et,

RAKASTAN SUA ENITEN<3
oot ihana<3
anteeks etten pelastanu sua täs sillo yks päivä, mut mitään ei tapahtunu sul ni lupaan pelastaa sut ens kerral<3