IRC-Galleria

|Kameli_Raider|

|Kameli_Raider|

Lautatransuhuora <3

Vituttaa ja muutenkin ihan paska fiilisMaanantai 15.11.2010 16:18

Aamusta lähtien on ollu sellanen fiilis et ''Haista vittu, ei vois kiinnostaa paskan vertaa!'' Se oli ihan kestettävä fiilis.

MUTTA sitten on alkamas kuviksen tunti jonne KAIKKI VITUN SÄÄLITTÄVÄT RASISTISET PASKIAISET ON TULLU KU NE EI OSAA TEHÄ MITÄÄN MUUTTA KU SOTKEE PAPERIN TÄYTEEN VITTUJA.
Ja ne haukku siel taas kaikkia vähänkin erillaisia (myös mua) ku niil ei vittu oo muuta elämää. Se ei haittaa mua jos mua haukutaan, mutta sitten kun ne haukkuu mun kavereita nii mul alko niin paljon kiehuu päässä (ja vitutus taso nousee täyteen).

Mun agresiivisuus nous myös ihan niin täyteen kun voi olla, jolloin mun teki mieli lyödä nyrkit pöytään ja ottaa niitä päästä kiinni ja pamauttaa ne pöytään niin täysiä kun käsistä lähtee ja mättää niin helvetisti turpaan ja ragee siin niin vitusti mutta

Koska mä en saa alkaa väkivaltaseksi niin se kaikki agresiivisuus pakkautu jolloin se alkaa sattuu niin helvetisti joka paikkaan erityisesti päähän jonka takii mulle meinas tulla hillitön itku/huutamis kohtaus.

Sit kuviksen maikka tuli takasin luokkaan (se oli selvittämässä yhtä juttuu) ja mä vaan kysyin siltä kylmän rauhallisesti et ''Voinks mä lähtee kotiin?'' sit se kysy tietty et ''Miks?'' ja vastasin ihan suoraa et ''Kun nyt vituttaa niin helvetisti'' sit se kysy et '' No haluut sä puhuu siittä vai oisko se ihan hyvä idea lähtee kotiin lepäämään?'' vastasin tietty et ''Se jälkimmäinen kuullostaa paremmalta'' sit se oli sillee ''No pakkaa kamas sit vaa ja lähe kotiin ja mä pistän vilmaan viestin että lähti kotiin terveys syistä''
Sit ku olin pesemäs värejä nii se tuli kysyy et ''Haluisit sä sit tehä ton työn kotona?'' vastasin ihan suoraan et ''En, ku mun pitää saada näyttely työt valmiiks'' se katto mua hetken ja totes ''Onks sul näyttely? Vähänkö hienoa ja sulla on siis kiirettä niiden sun kuvien kassa vai?'' mä totesin ''Joo, niis menee jonku aikaa.'' Sit vaa menin ottaa laukun ja lähin himaa.
Kotona mä vaan rupesin itkemään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.