IRC-Galleria

ArkiPäivänVaras

ArkiPäivänVaras

Searching the best? Sorry, you're late, he is already mine

LuokkakuvaTiistai 25.11.2008 20:08

Mä löysin vanhoja luokkakuviani porukoiden muuton yhteydessä. Kun mä katon kuvissa olevia lapsia, niin mun kasvoile nousee väkisinki hymy. Mä muistan melkein jokaisten kuvien lasten nimet, vaan muutaman mä oon unohtanu.

Harmi ettei kaikki luokkakuvat oo enää tallessa. Ekassa löytämässäni luokkakuvassa taulussa lukee: PELTOSAAREN ALA-ASTE 2 A ja 24.9.98. Siinä kuvassa mä yritän jostain kumman syystä olla hymyilemättä, tai sitten mä en vaan osaa hymyillä. Mut on puettu keltaseen kolitsipaitaan, jossa on perhosia. Housut on mulla punamustat. Mieleen tulee kyseinen vuosi ja kaikki mun silloset kaverit. Nykyään mä katon sitä 2 A:n kuvaa ja mietin, että missähän se oransseihin haalareihin ja mustaan paitaan puettu tyttö nykyään viilettää. Mitähän oikeessa reunassa penkillä istuva, sinivalkoseen Batman-paitaan sonnustautunu poika nykyään tekee. Hymy hyytyy vähän.

Seuraavassa kuvassa kaikki näyttää jo paljon vanhemmilta. Kuvassa mulla on vaaleenpunanen villapaita ja siniset farkkuhaalarit. Hiukset mulla on kahdella saparolla. Mä pidän silloisen hyvän ystäväni kanssa kylttiä, jossa lukee: PELTOSAAREN KOULU LK 3A ja 13.01.2000 Meijän takana oleva hevostaulu on aina ollu mun lemppari. Mä en voi olla miettimättä, että missähän mun takana seisova mustaan paitaan pukeutunut, hymyilevä poika tänä päivänä on. Mitäköhän mun vieressä prinssimäisesti polveensa nojaava, violettiin paitaan ja mustiin housuihin pukeutunut poika näinä päivinä tekee. Mä muuten tykkäsin siitä mun viereisestä pojasta tosi paljon ja olin tosi ilonen, kun sen määrättiin luokkakuvassa mun viereen. Hymy hyytyy vähän enemmän.

Seuraavassa luokkakuvassa ollaan taas kasvettu vähän. Taulua pitää taas joku poika ja siinä lukee: PELTOSAAREN KOULU 4A ja 24.01.2001. Kuvassa mun pitkät hiukset on lyhentyny jonkun verran ja mulla on päälläni punanen paita johon on ommeltu kiinni ruudullinen liivi. Housut on mulla ruusukuvioiset. Taas mä mietin, että millasilla teillä taulua pitelevän pojan oikeella puolella seisova, mustaan huppariin ja tummiin farkkuihin pukeutunut, aika lyhyt poika nykyään kulkee. Mä muistan, kuinka mä kerran juoksin sitä karkuun ympäri luokkaa, ettei se vaan pussais. Kiinni se kuitenkin sai. Mä mietin, että mitäköhän vasemmassa reunassa seisova, mustiin vaatteisiin pukeutunut ja aika lyhyt poika nykyään duunailee. Nyt mun suu on enää pelkkä viiva.

Seuraavassa kuvassa ollaan jo niin isoja. Kuva on otettu koulun kirjastossa ja kyltissä lukee: PELTOSAAREN KOULU 5 A ja 23.1.2002. Kuvassa mun hiukset on vähän lyhyemmät, kun edellisessä. Päälläni mulla on susikuvioinen ruskea paita ja tummat housut. Mun aivot raksuttaa ja mä mietin, että missähän ylärivissä, vasemmassa reunassa silmälasipäinen ja harmaaseen t-paitaan pukeutunut tyttö nykyään on. Mitähän samalla rivillä oranssi paitanen ja punahiuksinen tyttö nykyään tekee. Entäs sitten sen oranssi paitasen tytön edessä oleva silmälasipäinen ja musta paitanen tyttö. Mitähän sille kuuluu? Mun huulet on taipunu alas päin ja kyyneleet kirvelee silmissä. Mun on pakko kääntää kuvat nurin päin.

Vaikka mä en ehkä enää koskaan tuu näkemään näitä ihmisiä, niin ne on aina mun sydämessä.

_ArkiPäivänVaras_

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.