IRC-Galleria

Defoni

Defoni

is just a figment of your imagination

Farewell to a Decade of LifePerjantai 31.12.2010 01:24

Ylihuomenna on tullut taas kuluneeksi yksi vuosikymmen. Tai no, mun mielestäni uusi vuosikymmen alkaa vuonna 2011, mutta Rami sanoo, että viime vuosikymmen oli vuodet 2000-2009, ja että 2010 kuuluu jo uuteen. Musta on loogisempaa mennä ykkösestä kymppiin, olipa se sitten oikea tapa mitata kuluvaa aika tahi ei.

Mutta siis, tässä oma listani viimeisen kymmenen vuoden plussista ja miinuksista.

PLUSSAT:

● The Lord of the Rings -elokuvatrilogia

● Vuosi 2003, jolloin julkaistiin älyttömän paljon hyvää musiikkia (mm. AFI - Sing the Sorrow, Placebo - Sleeping With Ghosts, The Mars Volta - De-Loused in the Comatorium, Deftones - Deftones)

● Harry Potter -kirjasarja (ensimmäinen osa julkaistiin Briteissä 1997, mutta omaan elämääni se kömpi vasta vuonna 2001, joten julkaistut seitsemän kirjaa vaikuttivat todella paljon omaan vuosikymmeneeni)

● Androgyynisyys

● LGBT-ihmisten oikeuksien paraneminen (yritys ainakin on kova)

● Torchwood -televisiosarja

● Supernatural -televisiosarja

● Internetin yleistyminen musiikkikeräilijän kannalta (koitappa löytää jonkun amerikkalaisen pikkubändin vuonna 1989 julkaistun albumin ensimmäistä vinyylipainosta Suomesta, niin ei kyllä ole helppoa. Mutta eBayn ja PayPalin olemassaololla? KAIKEN löytäminen ja hankkiminen on mahdollista)

MIINUKSET:

Twilight -kirjasarja ja -elokuvat

80-luvun tuleminen takaisin muotiin

Emo-yhtyeet

● Suomi hip hop

Legginsit (viisi vuotta, ja mä en vieläkään siedä niitä)

Crocs-kengät (näitä käyttäneet tulevat niin paljon häpeämään itseään katsoessaan vanhemmalla iällä valokuvia, joissa pitävät näitä jalkineita)

● Facebook

● Internetin yleistyminen (se vie paljon odottamisen intoa ja jännitystä pois elämästä; olet menossa keikalle, mutta tiedät esitettävän settilistan ulkoa, koska se löytyy miljoonalta sivulta, ja koska ihminen on luonnostaan utelias ja malttamaton, niin tottakai sä olet käynyt lukemassa ne; suosikkiyhtyeesi julkaisee uuden albumin, mutta jo kuukausi ennen julkaisupäivämäärää olet kuullut kaikki kappaleet ja osaat ne ulkoa, koska ne oli MySpacessa ilmaiskuuntelussa; pitämäsi yhtyeen haastattelu on jossain musiikkilehdessä, mutta sen julkaisua tai ostamista ei tarvitse edes miettiä, koska sama haastattelu on jo skannattu nettiin; kavereiden kanssa vietetyt kaffeehetket muuttuvat vähäsanaisiksi, koska molemmat tietävät kaiken toistensa menemisista ja tekemisistä Facebookin kautta)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.