IRC-Galleria

Defoni

Defoni

is just a figment of your imagination

If it smells like shit, it probably is.Perjantai 04.02.2011 04:30

Usein kun ollaan porukalla viihteellä ja jäädään isommalla lössillä jonkun luokse yöksi, niin meidän suurinta krapulaviihdettä on katsoa TV:stä aamulla musiikkikanavia ja haukkua läpi kaikki videot ja kappaleet (krapula on ainoa hetki jolloin noita videoita voi katsoa, koska aivot on sen verran jumissa että ÄO tuntuu laskeutuneen ihmisten tasolle, jotka oikeasti nauttii paskoista biiseistä), tai vaihtoehtoisesti katsotaan TV7 (a.k.a. "Jesse-TV") ja sieltä tulevia pelottavia lapsille suunnattuja piirrettyjä (kyllä vain, pelottavia. Jos ette tiedä mistä puhun, niin katsokaa joskus joku niistä animaatioista).

Joskus me toki tehdään jotain oikeasti viihdyttävääkin - katsotaan Pingua tai Studio Julmahuvia DVD:ltä - mutta toisinaan on vaan kiva jumittaa sohvalla ja mollata kaikkea.

Tämä vain lyhyenä pohjustuksena, koska mun tekee tällä hetkellä äärettömästi mieli haukkua asioita, jotka ärsyttää mua musiikin saralla. Näitä asioita ovat:


1. Ke$ha. Voi (tähän kohtaan kuuluu kirosana, mutta en keksinyt mitään tarpeeksi vahvaa kuvaamaan inhoani). Mistä tämä.. olento?.. on ryöminyt esille? Miten se on saanut levytettyä mitään? Miten kukaan maksaa rahaa sen levyistä jotka on PELKKÄÄ AUTO-TUNEA? Ja mä en edes uskalla puhua sen ulkonäöstä.

Mutta siis, luulin että tämä otus on vain yhden-surkean-kappaleen -ihme. Koska ensimmäinen asia mitä kuulin sen suusta oli:

"Blah blah blah / Think you'll be gettin' this / Nah nah nah / Not in the back of my car car car."

Se rimmaa sanat "blah", "nah" ja "car" keskenään. BLAH. NAH. CAR. Meni puoli tuntia ennen kuin mun korvat lakkasi vuotamasta verta.
Jos seisot pelkän kynttilän valossa peilin edessä ja sanot kolme kertaa perätysten sanat "blah nah car", niin Ke$ha ryömii peilistä ulos, hieroo suhun viikon vanhaa kompostijätettä ja sylkäisee päällesi happoglitteriä.


2. 3OH!3. Okei, myönnetään, mä en tiedä näistä mitään, en ole koskaan kuullut näiltä musiikkia tai nähnyt kyseisiä "muusikkoja" (oletan niiden olevan miespuolisia), mutta jo pelkästään toi nimi saa mut inhoamaan niitä. Eikä ole väliä millä helvetin sivustolla mä käyn, niin aina jostain pompahtaa silmille toi hämmentävä numero-kirjain-huutomerkki -yhdistelmä.
...Oli pakko Googlettaa kuva. Hipstereitä. Tähän ei varmaan tarvitse lisätä mitään.


3. Duffy. "Well, Well, Well" ei poistu mun päästäni. Voiko narisevampaa, rosoisempaa, nasaalimpaa ääntä edes olla olemassa? Ne jotka kehuu Duffyn "laulutaitoja" on eittämättä samoja, jotka ylisti Amy Winehousen maasta taivaisiin.


4. My Chemical Romance. Mä olen pahoillani. Musta ne on hellyyttäviä jätkiä, ja aina kun luen lehdestä Gerard Wayn haastattelun, niin se vaikuttaa maailman mukavimmalta ihmiseltä. Mä haluaisin pitää niistä, mutta tää Killjoys-juttu on vaan typerä. Huonoa musiikkia, rumat vaatteet ja biiseillä paskoja vierailevia artisteja. Tavallaan pystyn ymmärtämään sen että joihinkin iskostuu tää niiden alter-ego -pelleily, mutta mulla on David Bowie, kameleonttien kuningas, joten mun ei tarvitse sietää mitään halpakopioversioita.

5. Justin Bieber. South Parkissa Cthulhu tappoi tuon oudoilla hiuksilla varustetun inisevän pallonaaman. If only it were the reality... *sigh*


Puoli kolme aamusti. Tupakan paikka.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.