IRC-Galleria

Agilitykisat 28.10.2006, Helsinki [HSKH]Keskiviikko 31.10.2007 15:14

Rata: Agility
Luokka: Maxi II
Tulos: HYL
Tuomari: Leena Rantamäki-Lahtinen

EI HUONO

Cara tuli pituudelta sen verran nopeemmin ku kuvittelin, että kerkes nykästä just mun editse ensimmäiseen, eli väärään päähän putkea. Ois varmaan pitäny pidättää sitä käskytystä vielä hetken. Positiivista se, että ainakin putkessa oli vetoa ja koira haki sen pään ite, eli este alkanee jo olla mieluinen. Ainakin aiemmin ollu satunnaisesti ongelmia saada koira putkeen.

Tuon putkimokan jälkeen herpaanuin hetkeks ja sössin kepeilleviennin. Tuuppasin Caraa liian pitkälle, jolloin se alotti toisesta välistä. Otin sen takaisin pujottelusta ja laitoin menemään uudestaan alusta asti. Kieltoa ei tehnyt, eikä oikonut välejä, hura!

Aiemmin radalta tuli kielto mentäessä putkelta aidalle. Liekö olin ite sit taas liian epäselvä, enkä ohjannu tarpeeks. Cara sitten poukkas mun takaa oikeelta vasemmalle puolelle haukkumaan.

Vauhti oli taas aiempaa rivakampi ja itelläkin eteneminen tuntu jo asteen paremmalta. Ainoo missä vähän tökki, oli alku, kun mietin miten saan itteni pysymään liikkeessä koko ajan, ja siinä pieni pysähtyminen ehti tullakin. Vaan kokonaisuutena oon tosi tyytyväinen! Ja ylpeä örkistäni! <3

Video: http://youtube.com/watch?v=ksL48Cl8AsU

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.