IRC-Galleria

Istharium

Istharium

Every ounce of my weight is a failure

Selaa blogimerkintöjä

jebu.Perjantai 28.10.2011 15:30

Tänään EHK:n yläkerran vessa toivotti vähintäänkin epämiellyttävät "Hyvää huomenta", kun joku oli taas kännissä iltavapailta tullessaan oksentanut tai paskonut lavuaariin viimeöisen galzonen täyttäen koko tilan varsin epämääräisillä odööreillä... -.-

Sitä spekuloitiin kovasti, että onko joku paskonut vai purjonnut lavuaarin täyteen, koska vessassa haisi oksennus, mutta lavuaarissa oleva iso mötikka vaikutti vahvasti paskalta... Ei kuitenkaan uskallettu sitä kamalaa kasaa mennä sormilla tökkimään tai makutestejä suorittaen selvittämään, kumpaa se nyt oli. Sorry, kun nyt ei ole kuvaa tarjolla hirvityksestä, joten en voi kysyä teidän mielipidettä asiasta.

Jälkeenpäin kuulin, että joku(ehkä sama henkilö) oli oksentanut kusilaariin, josta ilkeä mahahappojen katku oli peräisin ja sitten vielä joillakin ninjataidoilla kännissä onnistunut paskomaan lavuaariin.

Ja tämä kyseinen vessa oli meidän tuvan siivousaluetta, niin sai juosta äkkiä helvettiin yksiköstä soittokuntaan turvaan, ettei joudu muiden purjoja/paskoja siivoilemaan. Kokemuksen syvällä rinta-äänellä voin sanoa, ettei muiden oksennuksien siivoaminen ole allekirjoittaneen mielestä kovin mukavaa... Sain senkin kamaluuden P-kaudella kokea, kun AUKissa oli oksennustautiepidemia...

Lopulta valvojan päiväkirjaan oli merkitty "Perjantai-aamuna oli yön aikana ilmestynyt yläkerran vessan lavuaariin läjä ulostetta" ja päiväkirja päätyy yliluutnantille luettavaksi. Voi olla, että joillakin pahimmillaan palaa lomat tänään. Itse olen kiinni tämän vkl, joten eipä haittaa minua.

Näin taas Kontiorannan varuskunnan Esikunta- ja huoltokomppaniassa tänään...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.