IRC-Galleria

Istharium

Istharium

Every ounce of my weight is a failure

Selaa blogimerkintöjä

Nao WutTiistai 07.02.2012 18:46

Palloillessani galleriassa käyttäjästä toiseen huomasin sellaisen yleistyvän ilmiön, että tilamerkinnässä käyttäjänimen alapuolella tilamerkinnässä lukee käyttäjän oikea nimi yhteydessä Facebookiin, jotta voisi suoraan lisätä kaveriksi Facebookissa.

Arvostan rehellisyyttä näin internetin käyttäjänä, mutta se on minun mielestäni jo pelottavaa, että gallerian profiilin pikakatsauksen yhteydessä voi nähdä jo toisen henkilön koko nimen ja sen, että toisella on FB-profiili.
Ei tarvitse profiiliin asti mennä, kun voin jo helposti kirjoittaa listaa kymmenistä henkilöistä, penkoa nopeasti heidän yhteystiedot hakupalveluista ja voilá! Siinä on jo katastrofin ainekset koossa. Sitten myöhemmin valitetaan ja ihmetellään, miksi kaikki hyypiöt soittelevat, tulevat koputtelemaan oveen, levittelevät kuvia ym., kun ei osata ajatella asioita pitemmälle. Ja lopulta joku vielä päätyy raiskatuksi ja koko hommasta syytetään IRC-Galleriaa ja Facebookia jne.

Itse uskallan kertoa koko nimeni vasta sellaiselle henkilölle, jonka olen a)tavannut muualla kuin netissä b)olen varmistanut, että toisessa päässä oleva henkilö on oikeasti kuvissa näkyvä henkilö. En todellakaan mene levittelemään oikeaa nimeäni tänne tai muualle, kun siitä seuraa vain harmia. En käytä oikeaa nimeäni edes Facebookissa, saati sitten muualla.

Minä tuskin kiinnostan ihmisiä niin paljoa, koska olen tylsän näköinen, suhteellisen kummallisen näköinen jätkä. Mutta jos kyseessä olisikin vaikka tuiki sinisilmäinen, pahasta maailmasta tietämätön teinityttö, joka vihjailevien kuvien saattamana levittää nimiään ja muita yksityistietojaan, niin kyllä alkaa setämiehiä kiinnostamaan ja jokin menee pahasti pieleen.

IRC-Galleriassa on mahdollista ilmoittaa oikea nimensä (ainakin minun mielestäni)paremmalla tavalla, jonka näkee vain silloin, kun vierailee profiilissa tai kirjautuu sisään. Ei sitä oikeasti tarvitse tai kannata huutaa koko maailmalle, kuka olen, kun siitä kiinnostunut voi ihan tulla kauniisti kysymään etkä anna itsestäsi niin helvetin huomionkipeää kuvaa

En halua antaa itsestäni mitään valittavaa, aggressiivista, leimaavaa jne. kuvaa tällä kirjoituksella, koska minulle on oikeasti aivan sama, miten ihmiset ilmaisevat itseään missäkin. Mutta halusin vain tuoda asian esille ja vähän kyseenalaistaa tätä uutta tapaa, miten saada ihmisten huomiota vaihteeksi(koska minä en sitä ilmeisesti saa riittävästi). Meneekö tämä homma kohta siihen, että sitä pian tutustuu vieraisiin ihmisiin, joiden henk. koht. tiedot tietää jo etukäteen?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.