IRC-Galleria

Lista muka omituisista asioistaLauantai 04.02.2006 00:32

"TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä!"

1. Lavastan aina läksyni tehdyksi levittelemällä kirjat pöydälle, näin vanhemmat pitävät minua ahkerana koululaisena (vaikkeivat pidäkkään)

2. Vääntelen (minun mielestäni) hauskoja sanoja nurinpäin. (esim. ruisperkele/persruikele, piristävä huppeli/huristava pippeli)

3. Aamulla nousen ylös, syön vähän aamupalaa ja menen samantien takaisin nukkumaan.

4. Kuritan ovenkarmeja ja kynnyksiä väkivaltaisesti jos lyön niihin vahingossa vaikka kyynärpääni tai varpaani.

5. Silloin kun ei ole mitään muuta tekemistä kehittelen salaliittoteorioita siitä kuka tätä maailmaa oikeasti hallitsee ja miten ja miksi. (Olen päätynyt johtopäätökseen että minä olen maailman ainoa oikea ihminen ja muut ihmiset ja ympäröivä maailma ovat vain illuusioita, jotka jotkut avaruusotukset ovat luoneet tutkiakseen minua, viimeistä ihmistä)

Täten haastan seuraavat henkilöt:

mitol

Heimuli

herra_ronkeli

Naked_Snake

pelkotila

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.