IRC-Galleria

Lunta tulvillaan...Tiistai 30.10.2012 14:15


Nyt on sitten lunta 15 cm ja lisää tulee koko ajan. Aarteeni on ollut kiireinen lumenauraustöissä tämän päivän. Ihan mukavaa, kun maa valostuu. Kultani ei päässyt valtuustoon ja minä olen ihan tyytyväinen, sillä hän on ollut siellä jo 8 vuotta. Nyt hän on enemmän kotona, joten minullakaan ei ole niin yksinäistä enää. Laitan tähän kuvan täältä kotimaisemistamme.
Olen kirjoitellut Facebookissa kavereiden ja ystävien kanssa joka päivä. Tässä taiteilijasivustoni osoite siellä: http://www.facebook.com/pages/KuruKukka/107318766091105

Kirjautumalla facebookiin voit lukea tätä taiteilijasivustoani ja jos haluat laittaa tästä sivustani tykkäysmerkinnän, niin nimesi ei tule näkyviin kenellekään muulle kuin minulle. Jos kommentoit facebookissa tekstejäni, linkkejäni ja kuviani, niin sitten nimesi näkyy taiteilijasivullani. Taiteilijasivu eroaa tällä tavalla henkilökohtaisesta facebook-sivusta, jossa pidetään aikajanaa omalla nimellä.

Taiteilijasivuni KuruKukka on Facebookissa julkinen sivu, joten siellä voi vierailla kuka vain, joka kirjautuu Facebookiin ja valitsee tuon laittamani linkin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.