IRC-Galleria

MOIIII ""!!!

-oli teknisii onkelmii ja nyt taas kehissä takasin,,, äitilläni tänään synttärit ja ajattelin onnitella täällä vielä. -ONNEA ÄÄTILLE! MAIJALLE- ELI SUPER -KYYLÄLLE!! 44 vee jasopiva ikä kyylätä!!! :) ps: muutkin saa sit onnitella!!

PS:äippä on varmaan suurin irkki-fani joka käy lukee mun päiväkirjaa varmaan joka päivä.,ainakin...no kato kun kyylä nyt on,, :)


-juu paino on nyt pudonnut 1,5 kiloo ja taas hävinnyt 2 cm vyötäröstä..aika taulussa ollaan ja vähän rupee jo kylet näkyy ja vatsatkin.. kalorit edelleen samat j(eli 2950 treenipvä ja 2650 välipäivänä)

-pitää ottaa pari kuvaa etupuolelta kroppaa joku pvä salilla ja mietin josko treenivideon tekis myös... sit loppuun kuvais kisatkin,, jee!!
-sit voisi massa kaudella katsoo sitä ja muistella että, haluaako varmasti nyt dieetille uudestaa vai ei heh!!

-tää uusi treeni on aika erilaista ja rankkooo..tulin flunssaa jalkapäivän jälkeen,,,tein "vaan" 13 sarjaa etureisii ja eka smith-kyykkyä neljä sarjaa loppuun asti ..130kilollla 12 toistoo jne..ja kun ei enää 8tositoo saanut niin painoa vähemmäksi ja 2 min sarjatauoilla kaikki sarjat!! huh huh...
ja sit prässiä(5x) ja ojennusta (4x) ja pohkeet(8x) ja alavatsat super sarjana,linnkkuveitsi liikkeeseen!!. 2 h meni- huh huh. ja eikun palkkarit alas jo kotiin kiukkuamaan kun haisuli... :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.