IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

verikokeet. jälleen.Tiistai 01.07.2014 16:12

maanantai päivä lähtenyt mukavasti käyntiin. sain tosin valituksia koska meinasin myöhästyä aamupalalta. menin viime minuuteilla syömään. melkein nukuin pommiin. Mulla oli äsken verikokeet. sain eilenä labra lapun ohjaajilta ja totesin että jes. heti seuraavana päivänä. menin pyörällä terveys keskukseen. kun tulin takaisin niin kävin samalla kaupassa. ostin teetä, jogurttia, ja pari manga kirjaa. jotka ovat: vampyyri manga, "Rakastajat henkeen ja vereen"
niitä tulee pari osaa. ja sitten: "taikasoturit" toinen kausi.
niitä tulee taas kolme osaa. kerään kaikki. katsoin muuten taas aamulla true bloodia. ekaa kautta. on jännä. ihan kiva katsoa sitäkin uudestaan :) tänään olisi vielä ohjelmassa: lenkki. ohjaajien kanssa, menen toisen kaverin luokse katsomaan lemmen viemää,skypetän poikaystvävän kanssa, ja illemmalla parhaan kaverin luokse.
ihan kiva loppu päivä tiedossa^^ en ole vielä saanut itkupotkuraivareita. sitten kun skypetän poikaystävän kanssa niin tietysti alan itkemään. on monesti käynyt niin :D mutta onneksi poikaystävä ymmärtää. ja tuntee mut. huomasin että mun e-pillerit alkaa kohta loppua. pitää tehdä niin että hankkii ne ensi kuussa. kun tulee rahaa. vielä niitä on pariksi viikoksi. tajusin eilenä että mulla on tämän viikon perjantaina psykologi. klo 10. hyvin kerkeen tulla lounaalle takaisin sen jälkeen. en vielä teidä että mitä teksisin ensi viikon viikonloppuna. katsoo päivä kerrallaan että millainen fiilis on sitten ennen viikonloppua. sain netti laskun tänään. maksan sen vasta ensi kuussa. ja ai niin saa nähdä koska tulee tuo vuokra maksu. raha mitä mulla menee kuussa on laskuihin, jos haluan syödä jotain hyvää,shoppailuun, e-pillereihin, lääkkeisiin, juomiin,kun olen lomilla niin silloin mulla menee myös rahaa.
jonkun verran. mutta en ole todellakaan tuhlari tyyppiä että kaikki rahat menee. olen nyt oppinut rahan käytön. eka maksan laskut ja sen jälkeen näen paljon jää jäljelle. ihan kiva summa. onneksi en polta tupakkaa. mun kaikki rahat menisi niihin. ennen meni kaikki rahat tupakkaan kun poltin. sitten totesin että nyt lopetan. aloin syömään nikotiini purkkaa ja onnistuin. en ole polttanut yli neljään vuoteen. aina jos mulla on paha masennus päällä niin silloin alkaa tehdä mieli. onneksi en ole sortunut. ja rahaa on säästynyt paljon sen jälkeen ^^ shoppailu on paljon kivempaa kuin tupakka.
einkä haise pahalle,olen terveempi.. :) mutta me kaikki ollaan erilaisia. jotkut polttaa jotkut ei. en ala tuomitsemaan ketään.
sen olen huomannut jos tulee huono olo ja alkaa tehdä mieli tupakkaa..niin lähde lenkille. vetää semmoisen puolen tunnin tai tunnin lenkin. sen jälkeen suihkuun niin on hitusen parempi mieli.
eikä välttämättä tee mieli enää tupakkaa. mulla toimii tuo taktiikka.
sen takia käyn aina silloin tällöin lenkillä. ja muutenkin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.