IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

masentaa.Torstai 02.10.2014 15:12

huomenna on taas perjantai. en vielä tiedä että lähdenkö lomille. selviää varmaan huomenna :P huomenna mulla on verikokeet päivällä. ajattelin mennä kävellen terveys keskukseen.
tänään pitää käydä apteekissa hakemassa lisää leponex lääkettä.
mulla on nyt pari päivää ollut vähän masentava fiilis. ja ruoka ei kauheasti maistu. eilenä juttelin pitkään ohjaajan kanssa mun voinnista. sanoin että voi olla että olen tämän viikonlopun karissimossa.
jos mun vointi huononee. toivon ettei mulle nyt iske syys masennus.
onneksi mulla on hyviä ystäviä jotka on mun tukena. niistä saan vähän voimaa. katsoo nyt miten tämä mun elämä menee eteenpäin.
en olisi eilenä millään jaksanu lähteä salille mutta menin silti. kannatti. sai purettua paineita. ja sen jälkeen tuli taas hetkeksi hyvä olo.
tänään olisi vielä ohjelmassa toiminta tunti iltapäivällä. saa nähdä että mitä tehdään. toivottavasti jotain kivaa.
saa ajatuksia muualle. en muistanut eilenä laittaa bbtä ja iholla jaksoja
tallennukseen. unohdin kokonaan. tänään laitan taas tallentamaan.
nyt kun on syksy niin uudet anime sarjat alkaa taas. kävin eilenä jo hieman katselemassa että mitä on tulossa. löysin muutaman sarjan mitkä kiinnostivat. nyt sitten odotellaan kun ne alkaa.
mangaa en ole nyt lukenut. mulla on kiva kasa lukemattomia manga kirjoja. kohta voisi juoda teetä. äsken join kyllä kahvia.
ai niin teetä pitää ostaa lisää. ostan kun olen menossa seuraavan kerran kauppaan. huomenna tulee rahaa :) jee. ihanaa kun ne rahat tulee jo perjantaina. tahtoisi taas niin päästä shoppailemaan. voisi syksyllä käydä lahdessa hieman pyörimässä ja katselemassa löytyykö jotain kivaa. otan kaverin mukaan.
äsken oli hyvää ruokaa. kanaa ja riisiä. päivällisellä on kaalikeittoa. sitäkin kyllä syö. mutta ei ole mun lempi ruoka.
eilenä näin puolet salkkareista. olin sillä hetkellä juttelemassa ohjaajan kanssa. salkkarit jäi aika jännään kohtaan.
tänään pitää katsoa. täytyy kohta mennä taas lukemaan bbn uutiset.
en ole vielä lukenut tänään. nyt kun mulla on ollut huono olo niin en ole tarvinnut ottaa ainuttakaan rauhottavaa. juttelu auttaa tosi paljon ja kun saa itkettyä kunnolla. ja iltaläkkeet pistää jo rauhottamaan onneksi. aijon elää päivän kerrallaan. eilenä mietin melkein koko päivän sitä että mulla oli tippunut kilo. toivotaan ettei se ala tippumaan enempää. täytyy syödä. aijon tehdä parhaani. jos mun vointi huononee niin sitten se huononee. mutta. katsotaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.