IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

ihanaa. se olisi taas viikonloppu :)Perjantai 18.09.2015 08:14

perjantai jälleen kerran. ihanaa. tästä tää viikonloppu taas alkaa. olen menossa kotiin vanhempien luokse viettämään viikonloppua. poikaystävä lähtee taas reissuun kaveria moikkaamaan.
ei nyt nähdä tänä viikonloppuna. näemme sitten taas ensi viikon viikonloppuna. ostin jo eilenä kaupasta viikonloppu herkut. suklaata, mehu kivennäisvettä, ja limsaa. nyt on sauna juomat. ostin omena päärynän makuista mehu kivennäisvettä. tosi hyvää. etenkin kylmänä. pitää laittaa juomat sitten jää kaappiin kylmään. ihan mukavaa mennä kotiin viikonlopuksi. en ole pitkään aikaan käynyt kotona. nyt on taas ihan kiva mennä. äiti hakee mut tuossa illalla joskus viiden aikaan.
kerkeän olla valmis silloin. pitää alkaa jossain vaiheessa pakkailemaan. aijon ottaa mukaan ainakin kannettavan, tabletin, värityskirjat,vaatteet, sauna kamat..niillä pärjää sitten viikonlopun. pitää katsoa mennäänkö lenkille äidin kanssa viikonloppuna. tulee edes vähän liikuntaa. eilenä mulla oli paljon parempi päivä mitä keskiviikkona. ja nytkin on tosi hyvä fiilis. kaverit jää tänne viikonlopuksi. näen parasta kaveria taas sunnuntaina.
eilenä mä jaksoin katsoa taas animea. katsoin uusimmat jaksot ja sitten katsoin taas weeds sarjaa. toiminta tunnilla pelattiin bingoa ja ryhmä pelejä. ihan ok toiminta tunti. tänään meillä on aamulla taas naiten ryhmä. saa nähdä mitä tehdään. varmaan tää päivä menee koneella istuessa. en nyt keksi muutakaan tekemistä ennen kun menen lomille. kyllä tää aika kuluu jotenkin. odotan kovasti sitä että pääsisi jo lomille. tänään alkaa vain elämää uusi kausi. pitää todellakin katsoa. posse tulee samaan aikaan. mutta katson vain elämää. ja salkkarit tulee taas illalla. pitää katsoa. musta vähän tuntuu että tänään menen varmaan taas nukkumaan yhdeksän aikaan. aijon tänä iltana ottaa lääkkeet taas samaan aikaan kuin joka ilta. nukun sitten lauantaina pitkään. ja kirjoitan blogin sitten kun kerkeän. ja jaksan. ai niin pitää laittaa taas tabletti lataukseen. laitan sen taas jossain vaiheessa. olen nyt yrittänyt syödä vähän paremmin. että jaksan. ettei noi mun verensokerit olisi kamalan alhaalla. syön tänään taas vatsan täyteen niin jaksan. herkuttelen suklaalla illalla taas. kun katson salkkareita niin syön suklaata samalla. ostin fazerin hasselpähkinä suklaata, snickersiä, ja kinder bueno suklaata. sitten mulla on vielä noi poikaystävän antamat simpukka suklaat. eli suklaata on. ja paljon. tulee taas syötyä. enkä aijo miettiä mitään kaloreita. aijon nyt herkutella taas kun on viikonloppu. ensi viikon maanantaina menen taas kuntosalille iltapäivällä. mulla ei ole mitään silloin paitsi toi ompeluryhmä. menen sen jälkeen. noin tunniksi. kerkeän sitten tulla syömään takaisin. aamupala on taas tunnin päästä. syön hyvän ruisleivän aamulla niin jaksan olla naisten ryhmässä. eilenä mä olin vähän väsynyt. en välittänyt eilenä että miltä näytän. en jaksanut meikata tai laittaa hiuksia. eikä mulla ollut edes koruja. mutta nyt kun mulla on pirteä olo, niin aijon valita taas kivat vaatteet mitä latan päälle. ja meikkaan. hiukset laitan poni hännälle. nyt kun on perjantai niin on kiva laittautua nätiksi. ulkona vissiin sataa taas vettä. no mulla on toi rikkinäinen sateen varjo. sillä pärjään tositaiseksi. pitäisi edelleen ostaa uusi. teen sen jossain vaiheessa kun jaksan.
taas pitää tiskata. mulla on kertynyt puuro lautasia ja kuppeja. pitää laittaa taas kämppä kuntoon ennen kun lähtee lomille. on sitten kivempi palata takaisin siistiin kämppään. kun kävin eilenä kaupassa niin ostin äidille yllätykseksi suklaalevyn. ostin vaan fazerin tavallisen suklaalevyn. onneksi äiti tykkää siitä suklaasta.
mulla on kotona yksi pizza mikä jäi syömättä viimeksi. syön senkin tänä viikonloppuna. se oli ristorante pizza. joku kanan makuinen muistaakseen. varmaan ihan hyvää. syön sen lauantaina saunan jälkeen. luvattiin poikaystävän kanssa että soitellaan viikonloppuna.
kysellään kuulumiset. on jo ikävä sitä mutta ensi viikolla näemme taas. onneksi voi aina soittaa jos tulee kamala ikävä. eilenä kerettiin vielä skypetellä illalla. olen menossa varmaan sitten taas ensi viikon viikonloppuna menossa poikaystävän luokse.
mutta. aijon nauttia tästä viikonlopusta. aijon ottaa rennosti. jos mua nukuttaa päivällä, niin nukun päikkärit.
yritän taas tuossa viikonloppuna taas värittää. jos innostuisin taas. en ole varmaan nyt taas värittänyt viikkoon.
pakkaan kaikki noi mun kamat yhteen isoon mustaa laukkuun.
tai no kannettavan laitan omaan laukkuun. ja otan käsilaukun myös niin tulee ainakin kolme laukkua mukaan. yksi missä on vaatteet, toinen missä on mun kannettava, ja kolmas missä on mun puhelin ja lompakko. sitten vielä yksi muovikassi missä on mun herkut.
onneksi saan auto kyydin kotiin. äiti tulee hakemaan mut. ai niin pitää ottaa myös noi mun teet mukaan niin voi juoda teetä viikonloppuna. kahvia en aijo juoda. tee on parempi vaihto ehto. juon kahvia sitten taas kun tulen lomilta.
äsken join taas ison kupin kahvia. nyt on hyvä ja pirteä fiilis.
kahvi alkaa taas loppua. pitää hankkia sitäkin taas lisää. otan taas kulta katriina kahvia. se on mun lempi kahvi. ja paras mun mielestä.
tai no presidentti kahvi olisi vielä parempaa mutta se on kauhean kallista. joten juon kulta katriina kahvia. hyvää ja halpaa.
pitäisi edelleen maksaa toi hammaslääkäri laskun. aijon maksaa sen tänään. koska olen koneella melkein koko päivän niin hyvin on aikaa maksaa se. saa sen pois alta. rahaa tulee taas ensi viikolla. vähän yli sata euroa. ja säästöistä pitää ottaa se pari sataa euroa käyttö tilille. on sitten raha asiat taas tasa painossa. ja ensi kuussa en aijo shoppailla mitään muuta kun vaan sen parhaan kaverin synttäri lahjan. marraskuussa shoppailen taas itselle jotain kivaa.
teen varmaan taas niin että menen lahteen käymään ja shoppailen siellä. käyn jossain teellä samalla. ja syön jonkun hyvän leivoksen. niin jaksan shoppailla. menen ehkä syömään jonnekkin. mutta. pitää vielä suunnitella. shoppailemaan menen joka tapauksessa marraskuussa. ja mun shopppailu budjetti on se sata euroa vaan. tai ihan vähän yli. saa nähdä mitä kivaa sitten löydän taas.
sitä odotan innolla että pääsee marraskuussa ostamaan uuden seksi asun. tilaan sen asun netistä. ja siihen budjetti saa olla noin 50 euroa tai alle. en viitsi kamalan kalliita seksi asuja oikeen ostaa.
halvallakin saa ihan hyviä. ja poikaystäväkin tietää että minkä asun aijon ostaa nytten. näytin sen sille sen kun skypeteltiin kerran.
lähetin sivun sille. sanoi että hyvältä näyttää.
seksi on taas kivaa kun on uusi ihana asu. ja mä ja poikaystävä ollaan erittäin tyytyväisiä. seksi asut on musta kivoja. ei ole aina silleen että joka kerta pitää olla vaan alasti. asut tekee seksistä vielä mielenkiintoisempaa. ja hauskaa. ja tunnen itseni upeaksi asu päällä. nyt mä omistan ainakin neljä seksi asua tällä hetkellä.
viidennen asun ostan silloin marraskuussa. kohta mulla on kauhea kokoelma niitä. niitä voi aina sitten välillä vaihdella. on eri asu vaihto ehtoja. ja poikaystävä tykkää kaikesta.
olen ottanut kuvia ne asut päällä ja lähettänyt poikaystävälle. olen myös näyttänyt nämä kuvat myös mitkä mulla on ircissä.
poikaystävä sanoi että hyvältä näyttää. se tietää että mulla on nää kuvat täällä. eikä se haittaa yhtään. se myös tietää tästä mun blogista mitä kirjoitan täällä. kerron aina välillä sille että on kivasti käynyt kävijöitä ja että moni tykkää tästä mun blogista.
poikaystävä on aina sanonut että hyvä juttu. ja se tietää myös sen että tää blogi on mulle tosi tärkeä. kerron aina poikaystävälle että mitä olen kirjoitellut. koska poikaystävä ei oikeen jaksa seurata mun blogia. nyt on tullut taas kivasti tekstiä. kirjoitan aina sen mitä mulle tulee mieleen niin tänne. tulee kauheasti kirjoiteltua erilaisia juttuja. ja tekstiä onneksi syntyy. kohta alan taas kuuntelemaan musaa. ja tiskaamaan. kohta pitää ottaa noi aamu lääkkeet.
alan pakkailemaan sitten jossain vaiheessa tänään.
teetä en kerkeä juomaan tässä aamulla koska on naisten ryhmä. juon sitten vasta sen jälkeen teetä. mutta. hyvä päivä tulossa varmasti tänään. ja illalla sitten kotia kohti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.