IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Pääsee pelaamaan sählyä.Tiistai 01.09.2020 07:53

Meinasin nukkua pommiin tänään. Hyvä että kerkesin herätä ajoissa.
Eilen illalla pikkasen väsytti. Olin parhaan kaverin luona katsomassa salkkareita ja rantabaaria. Tänään me ei nähdä. Huomenna sitten taas.
Olo tuntuu hyvältä nyt. Ei ahdista yhtään. Hyvin on muutenkin viikko lähtenyt käyntiin. Kävin eilen kaupassa. Tein lohikastiketta ja riisiä.
Siitä tuli todella hyvää. Tänään teen nakkikeittoa. Tänään alkaa se sählyryhmä missä mä pelaan. Olen innoissani. Kiva päästä pelaamaan. Se on aina kerran viikossa tiistaina iltapäivällä. Me pelataan aina se puolisen tuntia tai sitten se 40 minuuttia. Siitä saa hyvää liikuntaa tälle päivälle. Niin ja olen menossa vielä tässä aamulla lenkille. Vettä ei näytä satavan nyt. Hyvä lenkkeily sää. Kerkesin onneksi juoda aamukahvit. Nyt olen ihan hereillä. Valmiina uuteen päivään.
Uskon että tästä tulee hyvä päivä taas. Nyt alkoi syyskuu. Eka päivä. Kelalta tulee rahaa taas perjantaina ja ensi viikolla. Ihan hyvä juttu.
Niin saa laskut maksettua. Kohta alan tiskaamaan. En eilenä jaksanut niin teen sen kohta. Pitää muutenkin keittiö taas siivota.
Onneksi ei ihan vielä tarvitse pestä pyykkiä. Pesen vasta ylihuomenna.
Siivoan siinä samalla. Saa kämpän kuntoon. Mun paino on pysynyt onneksi normaalina. Ei ole noussut yhtään tämän vuoden aikana.
Olen onneksi normaalipainoinen. Liikunta on auttanut paljon siihen mitä painan nyt. Viikolla en syö yhtään karkkia tai juo limua.
Viikonloppuna mä sallin aina sitten vähän herkutella.
Silloin mä syön vaikka mitä. En mieti kaloreita vaan nautin herkuista.
Kohta alan syömään aamupalaa. Puuroa. Paras aamupala. Pitää nälän poissa sen parisen tuntia. Suosittelen puuroa.
Mutta. Nyt tiskaamaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.