IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Helmikuu.Maanantai 01.02.2021 06:50

Helmikuu on alkanut. Pakko sanoa että tammikuu meni todella nopeasti.
Uskon että tämäkin kuukausi menee äkkiä. Ihanaa kun kevät alkaa pikkuhiljaa lähestyä. Sekä kesä! Olo on tällä hetkellä hyvä. Kannatti levätä viime viikonloppu. Tämän viikon viikonloppuna olen menossa taas poikaystävän luokse. Sitten me vietetään mun synttäreitä! Paljon daimkakkua ja viiniä. Heräsin jo tänään kuuden jälkeen. Nyt taas jaksoi herätä siihen aikaan. Aamukahvit on juotu. Nyt olen ihan hereillä.
Tänään taas lenkkeilyä. Niin kuin joka päivä. Aamulenkille olen menossa taas. Sekä sitten taas illalla. Pakko sanoa että paino on vaan tippunut kun lenkkeilee. Mulla on ainakin hyvin tippunut. Suosittelen lenkkeilyä kaikille. Ei maksa mitään. Menee vaan ulos ja kävelee.
Siinä se! Tällä viikolla olen menossa apteekkiin. Pitää hakea taas lääkkeitä. Leponexia ja masennuslääkettä. Onneksi tällä viikolla tulee taas rahaa niin pystyy maksamaan ne lääkkeet. Nyt on ollut todella hyvä että viikonloppuna en joutunut onneksi syömään rauhoittavia.
Nyt taas uskon että alkaa taas hyvä kausi mikä kestää varmasti pitkään. Elää hetken ja päivän kerrallaan. Tänään tulee salkkarit. Pakko katsoa. Ihanaa kun salkkarit ei jää vielä tauolle. Tulee vielä monta kuukautta. Paras sarja pakko sanoa. Hyvää viihdettä. Ai niin tänään tulee taas poliisit. Sitä mä katson myös. Hyvä ohjelma. Olen vissiin nähnyt kaikki kaudet siitä. Parhaan kaverin kanssa katsottiin sitä yhdessä. Mä katson ne jaksot aina tuolta ruudusta.
Voi katsoa ihan koska vaan. Tänään mä koitan saada pestyä pyykkiä. Eilenä mä en jaksanut pestä. No onneksi tänään on hyvin aikaa. Alan pesemään heti aamusta. Eli kohta.
Pesen pyykkiä aina pari kertaa viikossa. Maanantaina ja torstaina.
Ne on hyvät päivät aina pestä. Ai niin pitää tehdä kauppalappu mitä ruokaa teen tällä viikolla. Menen tänään kauppaan.
Teen sen kohta niin on sitten valmiina. Menen tuossa päivällä kauppaan. Onneksi silloin ei ole kamala kiire. Voi rauhassa tehdä ostokset. Nyt alan kuunnella jotain hyvää musiikkia.
Mä kuuntelen joka aamu musiikkia. Semmoista mistä tulee hyvä fiilis.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.