IRC-Galleria

Minttu82

Minttu82

"Sinua kehotetaan muistelemaan menneisyyttäsi, ja jotakin tuskallista tulee mieleesi. Saat hiljaa mielessäsi päättää, että o...

Selaa blogimerkintöjä

Taas keskellä viikkoa ollaan...Keskiviikko 30.07.2008 11:56

Viikko on alkanut tosi hyvin.

Eräs nimeltä mainitsematon henkilö yrittää pissittää taas kuus-nolla. "Mä en vaan osaa ku oon vaan mies..." Ei se haittaa, ei sitä kukaan huomaa et mies oot. Sul ei oo siihen vaadittavii välineitä. Niinku selkärankaa!!! Ja on se kumma et huviajeluit ajellaa mut papereit ei voida samal toimitel mulle. Mä en enää jaksa sun pelleilyäs. "Soitan isälles." Anna palaa vaan, sil onki sulle asiaa!!!

Mut nyt on keskiviikko, huomenna torstai ja perjantaina lähden Kullan luo.

Nii et haist sää Sankari se kukka minkä se hevonen eilen veti aamupalaks. Tänään tulee sulle lahjoij. Lupasin sen jo maanantaina jos homma ei toimi. Ja sehän ei toimi ku susta on kysymys.

Kaikille niille joilla on joku:

Muistakaa, että parisuhde on kuin viherkasvi. Sitä pitää hoitaa ja ravinnoida ettei se lakastu ja kuole. Parisuhteessa ei ole minä ja sinä vaan me. Tämä on hyvä muistaa alusta lähtien. Pitää ottaa toisen tarpeet huomioon unohtamatta kuitenkaan itseään. Toiselle pitää kertoa oma paha olo eikä jäädä sitä keskenään selvittämään ja odottamaan et saat telepaattisen yhteyden toiseen. On harvoja pariskuntia, joissa toisen paha olo huomataan alusta lähtien sanomatta. Siihen kasvetaan yleensä.

Ja tärkeintä:
Älkää ikinä menkö nukkumaan vihaisina. Tämän opin eräältä ihanalta ihmiseltä jo nuorena ja se on auttanut monessa asiassa. Toivottavasti hänkin on noudattanut tätä omassa parisuhteessaan. Kiitos H :o)

Rakkaalleni:
Dublin saattaa sukata, mut tää maailma sukkais ilman sua. Tää kaupunki on parhaimmillaan kun sä olet täällä. Sä toit mulle sen minkä olin jo unohtanut. Olen onnellinen vain kanssasi. Sä olet ainoa, joka saa poistettua pilvet mun auringosta.
Mä Rakastan Sua <3<3<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.